Şimdi Ara

Samsung UE40D6000 3D Sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb. samsung UE40D6000 led tv ve uyumlu 2 adet 3D gözlük aldım. forumlarda yapılan yorumlarda HD kalitesindeki filmleri 3D ye çeviriyor dendiği için almıştım. bilgisayardan birkaç tane HD 1080P filmi denedim fakat, tv 3D modunda görüntüyü dağıtmasına rağmen 3D gözlükle baktığımda sonuç hüsran oldu. servisi çağırdım, gelen arkadaşın sözleri dumur etti. tv den sorunsuzca 3d izleyebilmek için; tv nin sadece usb girişinden (harici veya flash disk) ve yalnızca 3D formatında olan HD filmleri izleyebileceğimi söyledi. bilgisayardan ise 3D özelliğinde bir film olsa dahi HDMI girişiyle tv den 3D film izlenemiyormuş. kısaca film hem 3D özelliğinde (yan yana kopya iki kare çekilmiş görüntü şeklinde) olacak hem de usb den harici disk ile izlemek gerekiyormuş. teknik servis beni yedimi yoksa hakkaten öylemi. deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• teknik servis gittikten sonra aşağıdaki linkteki 3D formatındaki mkv uzantılı filmi indirdim. usb den görüntülemek istedim. açmak istediğimde "desteklenmeyen dosya formatı" hatası verdi. hadi 3d olmadı, yahu mkv yide desteklemedi. sorun nedir bilen varmı acep.

energy-torrent.com
    Energy-Torrent :: Детайли за торента "Looney.Tunes.Short.Fur.Of.Flying.3D.2010.BDRip.x264-MOTLEY"
    http://energy-torrent.com/details.php?id=25289&filelist=1#filelist

• bilgisi olan bi hayır sever yokmu?
  • Bir tvde 3d film izlemenin yolu :

1. Tvnin Usb girişi üzerinden izlemek. En kolay ve sorunsuz yöntemdir.

2. Tvyi bilgisayara bağlayıp izlemek. Uygun programı , ekran kartı ve hdmi kablo gerekir. Forumda bu konular anlatılıyor. Bu işlerle ilgili olmayan kişiler için biraz sıkıntılı yöntemdir.

http://forum.donanimhaber.com/m_41020782/mpage_3/tm.htm#46129978

bu mesajdan sonrasını okuyun. Ekran kartınız hdmi 1.4 destekliyorsa ve hdmi 1.4 kablonuz varsa sorunu powerdvd gibi programla çözebilirsiniz. Hemen sisteminizi değiştirmeyin veya birşey almayın. Arkadaşlarınızdan uygun bilgisayarı veya notebooku olanlar varsa ödünç alarak deneyin. Sonuç olumlu olursa o zaman sisteminizi değiştirirsiniz.

3. 3d bluray oynatıcı ve 3D bluray ile. Yine en kolay , fakat ek masraf gerektiren yöntemdir.

Eğer bir mkv tvde açılmıyorsa iç özellikleri yani kodlaması tvye uygun değildir veya tvnin kapasitesi dışındadır.

Tvde Film İzlerken Ses veya Görüntü Sorunu Yaşayanlar :
    donanımhaber forum
    Tvde Film İzlerken Ses veya Görüntü Sorunu Yaşayanlar » Sayfa 1 - 10
    http://forum.donanimhaber.com/m_41727029/tm.htm

başlığında olası sorunları ve çözümlerini yazdım. Hepsini okuyun sonra kendiniz sorunu bulur ve çözersiniz.

• Bende de 40D6000 var. Bayağı 3D animasyon ve yabancı film izledim. 3D izlemek için filmlerin Half Sbs formatında olması lazım. Yan yana veya alt üst şeklinde. Ayrıca ister usbden ister harici hdd den istersende pc den izleyebilirsin. TV'nin kablolu veya kablosuz ağa bağlı olduğunu varsayıyorum. PC de ki 3D half sbs filmin (mkv uzantılıdır genelde) uzantısını avi olarak değiştirip sağ tık yaparak burada yürüt şeçeneğinden TV'ye gönderebiliriz. Ağ üzerinden filmi TV'den rahatlıkla 3D olarak izleyebiliriz.
  • peki soyle bir sorum olacakti, google maps kullanimi gercekten guzel, ancak resimleri kumanda ile acmanin bir yolu olmali, bilen varsa paylasabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.