Şimdi Ara

SAMSUNG UE-32C5100 LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarım sonucunda led tv almayı düşünüyorum UE-32C5100 SAMSUNG LED TV beğendim ama bu konuda acemi olduğum için tavsiyelerinizi bekliyorum özellikleri şunlar fiyat 1500 tl

Ekran Boyutu 32 inch (82 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Kontrast Mega Dinamik Kontrast
    Sistem HyperReal Engine
    Panel Cristal Panel
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080
    Video Sinyal Uyumluluğu 1080/24P /1080P /1080İ /720P /576İ /480P /480İ
    High Definition FULL HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    HDMI Var (4 Adet)
    SCART Var
    COMPONENT Var
    USB Var (2 Adet)
    Desteklediği Video Formatları AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, VOR, VOB, PS, TS, RMVB, FLV, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.1, DivX 6.0,,,, MPEG-4 SP H.264 XviD, MPEG-4 ASP, Windows Media Video v9, MPEG2, MPEG1, RV3.0/RV4.0
    Desteklediği Ses Formatları MP3, AC3, LPCM, ADPCM, (mulaw, ALAW), AAC, HE-AAC, WMA, DD +, MPEG, DTS HD, AMR, QCELP RealAudio (RealAudio6 Cook, RealAudio9, 10 Real Audio kayıpsız), 8000, 11025 , 12000, 16000, 22050, 24000, 32000, 44100, 48000
    VGA Var
    COMPOZITE Var
    CI+ Var
    Ethernet Var
    DLNA Var
    50 Hz Var
    Ultra Clear Panel Var
    Anynet-(HDMI-CEC) Var
    Entertainment Mode Var
    Eko Sensör Var
    CI+ Var
    Cristal TV Var
    Wireless Lan Var
    Wide Color Enhancer Var
    Eco Sensor Var
    DLNA Var
    Allshare Var
    HD Triple Tuner Var

• Biraz yüzelsel bi yorum olacak fakat 1500 lirayı led tvye vereceğime samsung 106 ekran lcd almayı tercih ederim
  • büyük ekran koyabilecek ortam yok evde ondan 82 ekran düşündüm
  • 50 hz alma.enaz 100 veya olabiliyorsa 200.
  • 50 hz üstünde yayın izlemenin şu anda mümkün olmadığı söylendi
  • hz yayın olarak olaya bakma 50-100-200hz lcd lerin görüntünün tazeleme oranıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlionemusti -- 13 Ekim 2010; 13:14:47 >
  • merhaba ben gectigimiz pazartesi aldim ayni modeli, kesinlikle cok guzel ve birsey soyliym evimizde UE46C8000XWXXC 200Hz 3D LED TV de var, fakat goruntu 200Hz olmasindan dolayi yayinlanan goruntuler oldugundan cok daha hizli hareket ediyor acikcasi cok da hos bi goruntu degil, parayi verdik aldik fakat izlerken alismak gerekiyor ki eski tadi da kalmadi filmlerin, dizilerin.LED TV almak pahali olabilir ancak, gerek parasal gerekse kapladigi yer acisindan cok verimli ;) LCD TV'ler cok kalin ve hantal kaliyor.Ben TVmi evdeki aga bagladim HDD'mi TV'ye bagladim ve butun film, resim ve muzikleri TV'den izleyebiliyor ve dinleyebiliyorum.Ayrica goruntu kalitesinde net bicimde anlayabilcegin bi durumda yok yani 50Hz olmasi hic sorunun olmasin Hz'ine takipta baska TV alma;)

Samsung UE-32C5100 derim sana ;) cok ta guzel isikli kumandasi var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüntü tazeleme hıı ile yayın hızı arasında bir bağlantı yokki 200hz olması normalden 4 kat daha hızlı gösteriyo demek kesinlikle yanlış olur
  • Mutfağa 32" lik bir TV bakarken bugün teknosada bu cihazı gördüm ve fiyatıda 850 TL görünce şaşırdım ama teşhirde kalan son ürünmüş o yüzden 850TL ye satıyorlarmış. Pek sıcak bakmadım ama LED panallerin ömürleri oldukça uzun, mağazada günlerce belkide aylarca çalışır durumda kalmaları bir problem yaratırmı acaba? 2 yıl garantili bir cihaz, almayı düşünmeye başladım fikri olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.