telin avea sorunu wardı duzeltım. artık avea turkcellvodafone hepsi calısıyor.
ekranım bozulmustu , ilk goruntu ters , sonra goruntu tamamen gıtmıstı.
tüm bu sorunları duzelttim.
herkes de bu telefonda yaklasık aynı sorunları yasıyor.
sesin azlıgı , oyun yukleme falan. ama ben yınede memnunum.
Asıl sorum : telefonun özellıgı war mı bılmıyorum ama resimleri ve video ları tam ekran yapamıyor muyum ızlerken ?
resım cekerken tam ekran cekıyor ama ızlerken neden tam yapamıyorum ?
yardım edebılecegım konuda bılgı ısteyenler warsa _ konuya yazsınlar weya mesaj atsınlar !
e 900de video oynatilirken 1 tusuna basildiginda videolar tam ekran oluyor.1 tusuna bastkca ekran yon degistiriyor.Yani telefonu yana cevirerek videoyu izliyorsunuz.Belki sizin modelde de aynidir
video izlerken # yada * e bas 2snden biri tam ekran yapıo
eyw saolsun. ama resimi tam ekran yapamadım daha
# tusuna basınca vıdeo tam ekran oluyor ya da seceneklerden yatay ızle deyınce.
bılgı ıcın tskler.
resim konusunda bılgısı olan warsa paylassın pls !
merhaba size özel mesaj attım avea ile telefonum çalışmıyor. ne yapmam gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim...
ardaşlar bende de var bu telefondan ve hiç memnun değilim. sebebi ise aldığımdan bu güne 3 defa film değişti. bunun yanında yazılımsal olarak ön kamera çalışmıyor. ara sıra da hafıza kartını görmüyor ve 1 dakika önce dinlediğin müziği kapatıp tekrar açınca desteklenmeyen yazılım diye hata veriyor. ara sıra da konuşurken birden konuşma kesiliyor, ekran soluk kalıyor. benim tahminin kesin virüs var. hafıza kartını tarattım temiz. telefona iki defa format attım yine aynı. nette flash atması ile ilgili bilgiler buldum ama ne flash programını nede sürümleri temin edebildim. acaba flash atsam sorun çözülürmü. ayrıca telefonun garantisi bitti. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bi sorum olacak u700 ümde video film seyredemiyorum desteklenmeyen çözünürlük diyor hangi formatta ve çözünürlükteki filmleri seyredebiliyoruz bu telde yardımcı olursanız sevinirim.