Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
262.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben samsung smart tv bir cihaz kullanıyorum suan samsung app ye girdigimde 8-9 tane uygulama var youtube, twitter, facebook tarzı. Neden bu kadar az uygulama var bende acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar ben samsung smart tv bir cihaz kullanıyorum suan samsung app ye girdigimde 8-9 tane uygulama var youtube, twitter, facebook tarzı. Neden bu kadar az uygulama var bende acaba?

1Ceko
    Onlar standart olarak yüklenmiş uygulamalar (widget)dır. Tv'nin gizli olan "gelişme" sekmesini aktif ettiğinde belirli IP ler ile yükleme yaptığında karşına çok daha fazla uygulamalar gelecektir. Geçmiş sayfaları okuyup nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
    Uygulamaya başlamadan önce tv'nin tüm ayarlarını fotoğraf makinası ile resimlemeni tavsiye ederim. En azından hata yaptığında geri dönüş şansın olur.

yeniüye35
    develop kullanıcı adıyla giriş yapamıyorsan (altı tane sıfır tuşuna bastığından emin misin?) ayarları sıfırla diye bir seçenek olmalı. Sıfırla dediğinde tüm kullanıcılar silinir. Ağ ayarları da silinir. Ağ yapılandırmasını yaptıktan sonra ya tv kendiliğinden develop kullanıcı adı oluşturur. Ya da sen develop kullanıcı adını ve parolayı oluşturur, gelişme sekmesine ulaşırsın.

senolars
    Bende Samsung 40C650 var. Ondaki ayarları yazıyorum. ES7000'lerde aynı yöntemi uygulayabilirsin.
    Önceden ağ ayarlarını yaptığını varsayarak kumandada internet@tv tuşuna basıp Kırmızı renkli A tuşuna basıp oturup açacaksın. Şayet tv'de önceden "develop" kullanıcı adı oluşmamışsa sen develop adıyla kullanıcı oluşturacaksın. Sonra kumandada A tuşuna basıp oturumu kapatacaksın. Tekrar A tuşuna basıp develop kullanıcı adı ve parolayı girerek gizli olan "gelişme" sekmesine ulaşacaksın.
    Yükleyebileceğin IP adresleri:
    95 215 36 8
    91.67.48.154
    91.67.116.250
    91.121.84.162
    91.203.212.202
    93.190.89.153
    109.239.58.216

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye35

quote:

Orijinalden alıntı: akk.67

quote:

Tüm kullanıcılara iyi günler diliyorum.Anladığım kadarıyla samsung es 8000 serilerinde 'develop' ve 6 sıfır ile yeni kullanıcı oluşturma ve widget indirme durumu sözkonusu olmuyor.Çünkü yeni hesap oluşturmada samsung ıd olarak 'develop' girildiğinde bu kullanıcı zaten var biçiminde uyarı verip yeni kullancı adı ile hesap oluşturulması isteniyor.(yada ben beceremiyorum :).Konu ile ilgili bilgisi olan üyelerimizden yardım bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler...

evet dogru es serilerinde zaten develop acik
    develop girin sifre olrak herhanigi alti rakamli sifra verin acacaktir

Yanıtınız için teşekkür ederim.Ancak problem tv nin kullanıcı adı olarak develop girilmesine izin vermemesi.Develop yazdığınız anda 'zaten açık ' uyarısı verip yeni kullanıcı adı belirlemenizi istiyor.Yok kullanıcı adı vermeden 6 sıfır yahut başka şifre ile girmek istediğinizde ise kullanıcı adı yazılmadığından hesap oluşturmuyor.Develop dışında başka bir isim ile oturum açıldığında ise ayarlardaki geliştirme bölümü çıkmıyor.Bu işin başka bir çözümü olmalı ?

arkadasim develop kullanici otamatik es serisinde mevcuttur yani olusturmaniz gerekmez sade giris yapacaksiniz kullanici adi olarak "develop" sifre ise "123456" verek develop girebilirsiniz sade develop veya sifre vermek ile olmaz herikisinde vereceksiniz ve giris yapmis olcaksiniz

yine de olmuyor ise Alfreza arkadasin sundugu dosyayi indirin ve dosyayi zipden cikarip usb-flash icine atin tv ye takin tv kaptip tekrar acin
    smart tv girdiginizde nstreamlmod diye yeni app göreceksiniz bazi tv lerde app resimi görükmememkte o yüzden yazilara dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Arkadaşlar ben samsung smart tv bir cihaz kullanıyorum suan samsung app ye girdigimde 8-9 tane uygulama var youtube, twitter, facebook tarzı. Neden bu kadar az uygulama var bende acaba?

1Ceko
    Onlar standart olarak yüklenmiş uygulamalar (widget)dır. Tv'nin gizli olan "gelişme" sekmesini aktif ettiğinde belirli IP ler ile yükleme yaptığında karşına çok daha fazla uygulamalar gelecektir. Geçmiş sayfaları okuyup nasıl yapılacağını öğrenebilirsin.
    Uygulamaya başlamadan önce tv'nin tüm ayarlarını fotoğraf makinası ile resimlemeni tavsiye ederim. En azından hata yaptığında geri dönüş şansın olur.

yeniüye35
    develop kullanıcı adıyla giriş yapamıyorsan (altı tane sıfır tuşuna bastığından emin misin?) ayarları sıfırla diye bir seçenek olmalı. Sıfırla dediğinde tüm kullanıcılar silinir. Ağ ayarları da silinir. Ağ yapılandırmasını yaptıktan sonra ya tv kendiliğinden develop kullanıcı adı oluşturur. Ya da sen develop kullanıcı adını ve parolayı oluşturur, gelişme sekmesine ulaşırsın.

senolars
    Bende Samsung 40C650 var. Ondaki ayarları yazıyorum. ES7000'lerde aynı yöntemi uygulayabilirsin.
    Önceden ağ ayarlarını yaptığını varsayarak kumandada internet@tv tuşuna basıp Kırmızı renkli A tuşuna basıp oturup açacaksın. Şayet tv'de önceden "develop" kullanıcı adı oluşmamışsa sen develop adıyla kullanıcı oluşturacaksın. Sonra kumandada A tuşuna basıp oturumu kapatacaksın. Tekrar A tuşuna basıp develop kullanıcı adı ve parolayı girerek gizli olan "gelişme" sekmesine ulaşacaksın.
    Yükleyebileceğin IP adresleri:
    95 215 36 8
    91.67.48.154
    91.67.116.250
    91.121.84.162
    91.203.212.202
    93.190.89.153
    109.239.58.216

Çok teşekkür ederim, hallettik sonunda. Ben de 40c650 kullanıyorum. 40ES7000 de develop ile açılışış yaptı fakat gelişme bölümünü bir türlü buklamamıştık.

• Yanıtınız için teşekkür ederim.Tv develop kullanıcı olarak oturum açtı,gelişme sekmesi çıktı,ancak şimdide ıp adresi yazılacak kısım pasif,herhangi bir ıp adresi girilmesine izin vermiyor.
  • androidli tv ler çıkmadan sorunlar çözülmez kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 14 Ocak 2013; 13:24:58 >
  • yeniüye35
    Ekrandaki görüntülerin resmini çekip buraya koyar mısın? Resimlere bakarak yardımcı olayım.

ps3xbox360
    Verdiğiniz cevap mantıklı değil. Kullandığımız tv'lerin işletim sistemi linux. Cep telefonlarındaki gibi değil.
  • sn ettu ilginiz için tşk ederim.Problem bahsettiğim gibi tv nin gelişme kısmında ip girilmesine izin vermemesi.Yani normal koşullarda menüdeki ağ ayarlarından ip numarası girilebilmesine rağmen hub kısmında ip girilemiyor.Ayrıca menüdeki ağ ayarlarından sitede verilen tüm ip numaralarını girmeme rağmen hiçbiri bağlantıyı sağlayamadı.Umarım sorunu anlatabilmişimdir...
  • quote:

sn ettu ilginiz için tşk ederim.Problem bahsettiğim gibi tv nin gelişme kısmında ip girilmesine izin vermemesi.Yani normal koşullarda menüdeki ağ ayarlarından ip numarası girilebilmesine rağmen hub kısmında ip girilemiyor.Ayrıca menüdeki ağ ayarlarından sitede verilen tüm ip numaralarını girmeme rağmen hiçbiri bağlantıyı sağlayamadı.Umarım sorunu anlatabilmişimdir...

Gizli gelişme bölümüne ulaşabiliyorsan IP girme ile Senkronizosyon kısımları mutlaka aktif olmalı. Bir yerlerde hata yapıyorsundur.
    Aşağıdaki linke girersen resimli olarak IP'den nasıl yükleme yapılır, tüm detayları okuyup uygulayabilirsin.
    http://www.uyduhane.com/ip-ayarlari-ve-widget-yukleme-t34545.html

• black jack ustadan alintidir
    arkadaslar nstreamlmod icine youtube channel eklene biliniyor,

http://a1301.hizliresim.com/15/v/jfwhz.jpg

http://f1301.hizliresim.com/15/v/jfx40.jpg

tv de nstreamlmod yüklü ise asadaki verdigim dosyayi zipden cikarip usb icine atin ( Dosya icinde olmayacak direk usb ye) nestreamlmod calistirin menüde .xml yazan yere girin

istek üzeri almanca film katogeri de eklenmistir
    test sonuclarini bildirirseniz sevinirim

youtube channel icinde olan testler
    -karadayi
    -yesilcam
    -cok güzel hareket bun..
    -almanca filmler
    -damar sarkilar

s2.dosya.tc
    youtube.zip dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server25/akSYGq/youtube.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akk.67 -- 3 Şubat 2013; 17:58:47 >

• arkadaşlar Servis desteklenmiyor! sorununu çözebilen oldumu?
    TV: UE-40B7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

arkadaşlar Servis desteklenmiyor! sorununu çözebilen oldumu?
    TV: UE-40B7000
    açmayın-bağıran-karı
    Bu mesajı hangi uygulamada veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 4 Şubat 2013; 20:56:30 >
  • quote:

açmayın-bağıran-karı

Alıntıları Göster
    Hata oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 4 Şubat 2013; 20:55:54 >
  • quote:

açmayın-bağıran-karı

internet@tv tuşuna baştığımda.
    daha öncede uğraşmıştım ama bir türlü giremedim şu internet tv ye.
    40b7000in servis menüsünü açma tuşlarınıda bilmiyorum.ülkeyi değiştirip girenler olmuş başka modelerde internet tv ye.
    kurulum bölümündeki plug&play ede giremiyorum.seçilmiyor pasif durumda.aynı şekilde kurulumdan ülkeyi falanda değiştiremiyorum onlarda pasif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 4 Şubat 2013; 22:32:13 >
  • quote:

quote:

açmayın-bağıran-karı

40b7000in servis menüsünü açma tuşlarınıda bilmiyorum.ülkeyi değiştirip girenler olmuş başka modelerde internet tv ye.
    kurulum bölümündeki plug&play ede giremiyorum.seçilmiyor pasif durumda.aynı şekilde kurulumdan ülkeyi falanda değiştiremiyorum onlarda pasif

Kumandadan internet@tv tuşuna bastığında hiç mi giremiyorsun? Tv'nin ağ ayarlarını eksiksiz mi yaptın? Ağ testi yaptın mı?
    Samsungun C ve D serilerinde ülke kodunu değiştirmek uzmanlık isteyen bir işti. Ama yeni modellerde servis menüsüne girmek kolay mı bilmiyorum. Servis menüsüne nasıl girileceğini 40C 650 serilerinde resimli olarak detaylıca anlattık. Önceden tüm menülerin fotoğraflamanı tavsiye ederim. Servis menüsüne girince yanlış bir işlem yaparsançektiğim servis menüsü fotolarına bakarak hatanı düzeltebilirsin.
    Muhtemelen senin tv dükkan modunda olabilir. Dükkan modu tekno marketlerde kimse kurcalamasın diye ayarlanır. Ev moduna dönünce tüm menüler aktif olur. Bu konuda da detaylı anlatım 40C 650 serisinde var.

• quote:

quote:

quote:

açmayın-bağıran-karı

Kumandadan internet@tv tuşuna bastığında hiç mi giremiyorsun? Tv'nin ağ ayarlarını eksiksiz mi yaptın? Ağ testi yaptın mı?
    Samsungun C ve D serilerinde ülke kodunu değiştirmek uzmanlık isteyen bir işti. Ama yeni modellerde servis menüsüne girmek kolay mı bilmiyorum. Servis menüsüne nasıl girileceğini 40C 650 serilerinde resimli olarak detaylıca anlattık. Önceden tüm menülerin fotoğraflamanı tavsiye ederim. Servis menüsüne girince yanlış bir işlem yaparsançektiğim servis menüsü fotolarına bakarak hatanı düzeltebilirsin.
    Muhtemelen senin tv dükkan modunda olabilir. Dükkan modu tekno marketlerde kimse kurcalamasın diye ayarlanır. Ev moduna dönünce tüm menüler aktif olur. Bu konuda da detaylı anlatım 40C 650 serisinde var.

Basiyorum.baglaniliyor diyor sonrada servis desteklenmiyor diyor.
    servis menüsüne girmeyi buldum.cok az ayar vardi.birde yanlislikla birseye girdim tv nin menu yapisi degisti.animasyonlar falan kapandi.hani win7de aeroyu kapatirsiniz ya ayni oyle oldu.bu sorun degilde ulkenin nasil degistirilecegi hangi sayfada anlatilmis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• açmayın-bağıran-karı
    Sana gizli servis menüsüne girmeden önce fotoğraflamanı önermiştim. Şimdi yapacağın iş ya servisi çağıracaksın. Yada senin tv'yi kullanan birini bulup ayarları teker teker kontrol edeceksin.

akk.67
    Karadayı dizisi sorunsuz seyrediliyor.
    Yeşilçam filmleri ise insanı çok eskilere götürüyor.
    Çok güzel hareketler bunlar tiyatrosu sorunsuz seyrediliyor.
    Damar şarkılar da öylesine güzel.
    bestami_portal içeriğinde harika filmer, müzik ve Türkçe dublaj ve alt yazısı Türkçe belgeseller var. Bazı linkler ise ise boş olduğundan seyredilemiyor.
    Almanca filmler linklerde yok.
  • ettu
    verdigin bilgiler icin tsk
    almanca youtube link kontrol ettim bende calismaktadir
    bestami_portal da dedigin gibi bazi linkler calismamakta, ama buna bi etkim olamaz cünkü portal benim degil
  • quote:

quote:

açmayın-bağıran-karı

Alıntıları Göster
    açmayın-bağıran-karı
    Ülke kodunu değiştirince tv'nin menü ayarlarının bozulacağını sanmam. Ben defalarca birçok farklı ülke kodunu deneyerek oluşan yeni widgetleri kullandım.
    Burada önemli olan menülerde yaptığın değişikliğin doğru olmasıdır. Farkında olmadan başka bir ayarı değiştirirsen tv'nin bozulma ihtimali artar.
    Yazdığım ayarlar Samsung 40C 650 içindir.
    Dükkan modundan çıkıp ev moduna geçme:
    Aşağıdakilerden birini dene olacaktır.
    "Menüde iken uzun bir süre exit tuşuna basili tut ya da plug n play a gir şifre 4 adet (ya da 6 adet 0 gir) 0 gir yeniden kurulum yapacaktır. O sırada ev kullanımı seçeneğini seç."
    "tv niz açıkken kumandadan "exit" tuşuna basılı tutun. Bilgisayarınız fabrika ayarlarına geri dönecektir.
    Ama uyduda kaydettiğiniz kanallar vs herşey silinir."
    "Tv üzerindeki Ses + tuşuna basın ve ekrana ses seviye göstergesi çıkınca Menu tuşuna 10 sn civarı basılı tutun. Info tuşundan değişikliğin işe yarayıp yaramadığını kontrol edebilirsiniz."
    "Source tuşuyla kullanılmayan bir bağlantı menüsüne gel. Mesela tv ; sonra menü tuşuna bas ve plug / play menüsüne gel.
    Okeyle şifre isteyecek ben şifreyi bilmiyordum. 4 tane 0 girdim oldu. Menü dili soracak Türkçe seç.
    Sonra dükkan modu soracak. Ev modu seç ve menüden çık. Menüden çıkmayabiliyor Sen exit tuşu ile çık."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 12 Şubat 2013; 12:28:15 >

• sonunda ülkeyi UK yaparak girdim fakat widget galleryde çok az widget var.
    bütün hevesim kaçtı yani.
    facebook vs. yok
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.