Şimdi Ara

Samsung Televizyon DVB-S/s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar çok acil bir sorunumuz var
    Dsmart giriş paketi satın almak istiyoruz televizyonumuzun modeli UE42F5570SS gözüküyor arkada modül girişi var (hd uydu alıcılı) ama tam emin olamadım acaba televizyonum bu modüle uygunmudur
    edit:
    Common Interface slotu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urk -- 23 Eylül 2013; 19:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: urk

Herkese merhabalar çok acil bir sorunumuz var
    Dsmart giriş paketi satın almak istiyoruz televizyonumuzun modeli UE42F5570SS gözüküyor arkada modül girişi var (hd uydu alıcılı) ama tam emin olamadım acaba televizyonum bu modüle uygunmudur
    edit:

CI ( Common Interface ) var demişsiniz. TV' de uydu tuner'i de bulunduğunu da belirtmişsiniz.

D-smart'a modüllü üye olup, izlemeye başlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

edit:

CI ( Common Interface ) var demişsiniz. TV' de uydu tuner'i de bulunduğunu da belirtmişsiniz.

D-smart'a modüllü üye olup, izlemeye başlayabilirsiniz.

cevabınız için teşekkür ederim
  • quote:

edit:

Bende modüllü kullanıyorum , 3-4 aydır bazı tv lerde sorun var emin olun modüle geçmeden ,en kötü benim gibi hd kutu alırsınız 100-150 tl'ye.Dahili uydu alıcımı kullanamıyorum panasonic neo-plasma tvmde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74244004/tm.htm

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    bu sabahtan beri kullanıyoruz 1 kere sorun çıkardı bir anda şifreli kanal falan dedi aç kapa yapınca sorunsuz devam ediyorum
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Lgla690s model televizyonumda bugün bu modüllü üyeliği başlattım. D smart bölge bayisi illa çanak anten takmamız gerekiyor,yoksa çalışmaz dedi. Bende tipik satıcı, çanak satmak istiyor diye düşündüm. Zira yönetim, sadece modülü takmanız yeterli demişti. Ancak kazın ayağı öyle değilmiş. Modülü taktım,discovery gibi kanallar açtı ama görüntü rezalet. Hdler dahil. Ekip gelip çanağı kurunca şaştım kaldım. Görüntü çok net, Lg televizyonum işte şimdi kendine geldi. Bir ara görüntü kalitesinden dolayı iade etmeyi bile düşünmüştüm ama sorun yayındanmış.

Şu ana kadar sorun yok. Kullandıkça kanalların ismini yazmaya da başladı. Yalnız bu paketlerde yıl sonuna kadar la liga maçları ücretsizmiş yanlış bilmiyorsam. Hangi kanalda acaba? Ekibe tüm kanallar açık kalsın dedim,540 kanalın içinden hangisinin d smart kanalı olduğunu bulamıyorum. Örneğin 2 tane tv 8 var, ikisi de şifreli ve açılmıyor. discoveryde ve diğer hd kanallarda sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Lgla690s model televizyonumda bugün bu modüllü üyeliği başlattım. D smart bölge bayisi illa çanak anten takmamız gerekiyor,yoksa çalışmaz dedi. Bende tipik satıcı, çanak satmak istiyor diye düşündüm. Zira yönetim, sadece modülü takmanız yeterli demişti. Ancak kazın ayağı öyle değilmiş. Modülü taktım,discovery gibi kanallar açtı ama görüntü rezalet. Hdler dahil. Ekip gelip çanağı kurunca şaştım kaldım. Görüntü çok net, Lg televizyonum işte şimdi kendine geldi. Bir ara görüntü kalitesinden dolayı iade etmeyi bile düşünmüştüm ama sorun yayındanmış.

Şu ana kadar sorun yok. Kullandıkça kanalların ismini yazmaya da başladı. Yalnız bu paketlerde yıl sonuna kadar la liga maçları ücretsizmiş yanlış bilmiyorsam. Hangi kanalda acaba? Ekibe tüm kanallar açık kalsın dedim,540 kanalın içinden hangisinin d smart kanalı olduğunu bulamıyorum. Örneğin 2 tane tv 8 var, ikisi de şifreli ve açılmıyor. discoveryde ve diğer hd kanallarda sorun yok.

Modüllü üyeliğin en zor yanı 1 seferliğine kanal listesi düzenlemeniz , fakat ben kablolu tv 'den gelen alışkanlığımı devam ettiriyorum, kanal listesi yaparken, ayrıca TV8 'ler den hangisi d-smart olduğunun bi önemi yok belki, 3-4 tane çıkacak karşınıza çalışan kanalı alıp başlara koyacaksınız, bi yandan laptoptan, d-smart / kanallar açın maxi paket kanallarına bakın, misal benim sıralamam;

1-10 arası ulusal kanallar, trt, show, kanald, vs vs
    10-12 ntv-ntv spor hd - ntv smart spor hd
    13-15 dizi FX hd, Fox crime hd
    15-17 Yemek kanalları (d-smarta özel HD olanlar)
    17-21 Smartspro hd vs fox sport hd
    22-30 Belgesel kanalları (discovery turbo hd, discovery hd , da vinci vs)
    30-35 Müzik kanalları

35-45 Dsmart dandik kanalları
    birde 1'den önceki sayfayada 490-500 gibi diyeyim mesela son sayfaya , Sinema kanalları falan koyuyorum.

La liga maçları ağırlıklı NTV smart spor HD'de, ntv spor hd de veriyor.

Kolay gelsin size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Frame TV Hakkında
    11 ay önce açıldı
    samsung smart tv ci+ hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu biraz saptırıyorum ama ben 2 yıllık giriş paketi almıştım modülü aktive edince
    1 yıllık maxi paket oldu aradım falan üyeliğiniz maxi paket falan dediler kredi kartından giriş paketi fiyatı almışlar kısacası bayağı bi ucuza geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.