Şimdi Ara

HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
5
Favori
40.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün HD kanalların bulunduğu frekanslarda FEC artışı olduğu için bende ki sinyaller gitti çalışmıyor. Frekansı tekrar silip tarattım tık yok.
    Atlanta hd + Modül şeklinde kullanıyorum.

Var mı bu sorundan muzdarip birileri?

• bendede aynı sorun var,varmı bi cözümü?
  • bende de gitti arkadaşlar d-smart aradı bizde anlamadık diyorlar ulan artış yapmadan önce test edilir ne biçim firmasınız siz!!
  • bazı hd kanallar yok kanald cnn hd yok ne oldu acaba bilen varmı
  • hd yayınları aynı yere sıkıştırdılar ondan oldu herhalde
  • Bendede dün akşam itibariyle başladı sorun Hd kanalların tamamına yakını gitti.

D-smart sorun televizyondadır diyor.
    Dedim ki; ben bu modülle bir sene izledim aynı kanalları şimdi ne oldu da televizyonda sıkınıtı oldu ? Eleman papağan gibi aynı şeyi tekrarlayınca tamam tamam deyip kapattım.

Demekki sıkıntı genelde var. Sürekli müşteri hizmetlerini arayıp şikayet bırakmak gerekli.
  • Aynı sorun bende de mevcut. Modül tvnin dahili alıcısına takılı (panasonic gw30).
    Müşteri hizmetlerini iki kez aradım. İlkinde bayiye götürün cihazınızı düzelttirin dediler ikincisinde biraz ilgilendiler ama yine de düzelmedi, dönüş yapılacaktır dendi.
    Zaten görünen o ki sorun bizim modüllerimizde veya alıcılarımızda değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun devm ediyor. çözüm var mı arkadaşlar?
  • 10970 frekansının fec: degeri 5/6 oldu ve pilot :kapalı şeklinde değiştirin. özellikle modüllü üyeler yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12130 da da 4/5 olarak arattım düzeldi.
  • Televizyonun dahili alıcısının ayarlarında ne FEC var ne pilot var. Uydu alıcı kalabalığı yok diye sevinirken umarım d-smart bizi uydu alıcı alıp modülü onunla kullanmak zorunda bırakmaz.

• bende de HD kanallar gitti
  • son sistem cihaz next machine var fec pilot ayarları yok.

dsmartın düzeltmesi gerekir adamlar uyuyorlar resmen
  • tüm kanalları sili. sıfırdan kör tarama yaptrınız.
    türksat kanal tarama frekanslarınıda deneyebilirsiniz
  • Üstat bu atlanta hd box kullananlarda bir işe yaramamış.Klasik yöntem fayda etmemiş anlayacağınız.D-smart ile atlanta bir şey yapmalı bizim için.
  • next 18500hd cihazımda sorun yok problem genelde işletim sistemi tabanlı cihazlarda varmış forumlarda okuduğum kadarı ile vu dream atlanta tarzı cihazlardan sinyal alınamadığına dair şikayetler okudum
  • Panasonic 42 GW30 Yayın yok. Ulan D-Smart
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabartey20

Panasonic 42 GW30 Yayın yok. Ulan D-Smart

Bende de gw30 var. Az önce d-smart teknik destekten aradılar. Tek çözümün uydu alıcıya yazılım güncellemesi olduğunu söylediler.
    Panasonic'e mail gönderdim durumla ilgili umarım sorun çözücü bir karşılık alabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: meshutx

quote:

Orijinalden alıntı: kabartey20

Panasonic 42 GW30 Yayın yok. Ulan D-Smart

Bende de gw30 var. Az önce d-smart teknik destekten aradılar. Tek çözümün uydu alıcıya yazılım güncellemesi olduğunu söylediler.
    Panasonic'e mail gönderdim durumla ilgili umarım sorun çözücü bir karşılık alabiliriz.

Benim gt50 de de gitti bir çoğu. smartsporlar,dizismart,maxsmart,eurosport aklımda kalanlar. Umarım tez zamanda düzeltirler. Takipteyim..

• bendede atlanta HDBOX kullanıyorum ne yaptıysam düzelmedi.sanırım müşterisi artınca d-smart sacmalamaya basladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.