Şimdi Ara

Samsung Telefon Tavsiyesi Max: 600 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaslar. 4 yıldır kullandım w610i nin ömrü bitti bitiyor artık. Telefon almak istiyorum.Aklımdaki yine sony modeli ama imkan kısıtlılığından almam zor. Bir arkadaşımın tanıdığı Kaçak telefon satıyormuş örnek fiyatları mesaj attı.Imeı sorununu falan sorduğumda herseyi tamamdır hiç bir sorunu yok sadece garantisi yok dedi. Güvenebilirmiyim bu telefonlara.

Örnek fiyatlar. Modeller eski ama olsun

Samsung,

s8000 280tl

f480 250tl

m8800 275tl

monte 275

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 19 Ocak 2012; 10:07:28 >

• alma bu telefonları çakma oluyo elinde patlar benden demesi , sony istiyorsan o fiyata txt pro alabilirsin
  • çakma derken orjinal değil mi diyorsun ??? 2 yıl kadar kullanabileyim yeter.

Edit : Sonuç olarak bütün özellikleri kullanımı falan aynı değil mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 18 Ocak 2012; 11:06:20 >
  • menüleri aynı ancak kullanışlılık bakımından berbat oluyor bu çakma telefonlar , aldıgına alacagına pişman oluyo insan
  • çin mallarını kast ediyorsun galiba.satıcıdan orjinal olup olmadığını bir öğreneyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

menüleri aynı ancak kullanışlılık bakımından berbat oluyor bu çakma telefonlar , aldıgına alacagına pişman oluyo insan

Arkadasa katiliyorum bu cihazlar kasa olarak ve menu olarak birebir orjinal gozukmekle beraber internete girememe sebeke problemi kameranin cok kotu cekmesi gibi sorunlar cikariyor ben iki sene kullanabilecegini sanmama bana gore pisman olursun.arkadasin dedigi gibi txt pro tarzi uygun ama kullanisli bir cihaz al iki sene fazlasiyla isini gorecektir
  • Arkadaşlar satıcı ile konuştum. Çin malı çakma olup olmadığını sordum. Tamamen orjinal yurt dışından geliyor imei sorunu vs hiç bir sorunu olmadığını söyledi. Kopya çakma cihazlar nokıa modellerinde varmış. Hatta ımei sorunu firma garantisindeymiş kaçakcı firmak yani :) getirdiği cihazların ımei sorunu çözüyor dedi. Sizde böyle deyince kararsız kaldım şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzantirik_

Arkadaşlar satıcı ile konuştum. Çin malı çakma olup olmadığını sordum. Tamamen orjinal yurt dışından geliyor imei sorunu vs hiç bir sorunu olmadığını söyledi. Kopya çakma cihazlar nokıa modellerinde varmış. Hatta ımei sorunu firma garantisindeymiş kaçakcı firmak yani :) getirdiği cihazların ımei sorunu çözüyor dedi. Sizde böyle deyince kararsız kaldım şimdi

seni keklemiş :D samsung s8000 yaz gg ye görürsün 500 e satanda var 300 e satanda var bi farkı olmalı

çakma dedimiz cihazlar orjinaldir ama garantisi yoktur faturası yoktur imei si kaçaktır tespit edilirse telefon güme gider her an o tehlikeyle karşılaşma ihtimalin var.
  • imei sorunu yönünden hiç bir sorun olmadığını söyledi. eğer kapanırsa getir o gün yaparım dedi. kapanmama konusunda garanti veriyor yani.
    satıcı tanıdık bi arkadasın yakın tanıdığı kandırma şansı pek yok yani
  • quote:

Arkadaşlar satıcı ile konuştum. Çin malı çakma olup olmadığını sordum. Tamamen orjinal yurt dışından geliyor imei sorunu vs hiç bir sorunu olmadığını söyledi. Kopya çakma cihazlar nokıa modellerinde varmış. Hatta ımei sorunu firma garantisindeymiş kaçakcı firmak yani :) getirdiği cihazların ımei sorunu çözüyor dedi. Sizde böyle deyince kararsız kaldım şimdi

adam seni kandırıyo samsungunda bir çok modelinin çakması var bana kalırsa alma derim hiçbirseye yaramaz o telefonlar ,uğraşma böyle şeylerle al garantili orjinal bir ürün kafan rahat olsun arkadaşım
  • Haklısınız. Bencede sıkıtınya girmeye hiç gerek yok. 300 lira civarında samsung ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 18 Ocak 2012; 13:38:14 >
  • wave 525 alabilirsin
  • Samsung ACE yi nasıl bilirsiniz. Fiyatı yükseltmeye karar verdim almışken güzel olsun bozulana kadar gitsin. Sürekli telefon değiştiren birisi değilim.

Limit 600e kadar olabilir
  • monteyi tavsiye ederim
    güzel telefon
  • monteyi biliyorum kamerası 3.2 galiba onun daha yüksek olan hangi modelleri var. Samsung un çok fazla modeli var aşaği yukarı hepsi aynı özelliklerde. Ama tipleri farklı ekran camları , İşletim sistemleri, işlemcisi vs vs seyleri farklı oluyor.

-- Donmasın
    -- Kamerası iyi olsun
    -- Wifi olsun
    -- Görüntülü konuşma olsada olmasada olur.
    -- Dış görünüşe önem vermem pek huyu suyu güzel olsun :)
  • Butcen 600 lira ise ve illa samsung olsun diyosan en iyi secenek galaxy ace tartismasiz eski modellere bakman anlamsiz olur yani
  • Galaxy Ace
  • Bu Telefon benimde hoşuma gitmişti açıkçası.

Samsung S8530 Wave II 2 GB

bu telefon ile özellikleri aynı nerede ise
    İşlemcisi -Ekranı- Wifi hızı-Telefon hafızası-İşletim sistemleri farklı

Ayrıca Bada ve Android arasında ki fark nedir hangisi daha iyi

Hansi daha ii peki.
  • quote:

Samsung ACE yi nasıl bilirsiniz. Fiyatı yükseltmeye karar verdim almışken güzel olsun bozulana kadar gitsin. Sürekli telefon değiştiren birisi değilim.

Limit 600e kadar olabilir

galaxy ace yerine sony live with walkman al ,daha özellikli bir telefondur vatanda hafta sonu 600 tl ye düşüyo
  • quote:

Bu Telefon benimde hoşuma gitmişti açıkçası.

Samsung S8530 Wave II 2 GB

bu telefon ile özellikleri aynı nerede ise
    İşlemcisi -Ekranı- Wifi hızı-Telefon hafızası-İşletim sistemleri farklı

Ayrıca Bada ve Android arasında ki fark nedir hangisi daha iyi

Hansi daha ii peki.

wave 2 tavsiye etmem flash player destegi yok ve oyun program destegi açısından android in rakibi olamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.