Şimdi Ara

Samsung telefon tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nokia 5800 kullanıyorum daha doğrusu arızalarından dolayı birtürlü kullanamıyorum. Artık nokiadan vazgeçtim. Yaklaşık 10 senelik nokia kullanıcısıyım. Samsung almayı düşünüyorum 600 tl civarı dokunmatik, serisinde teknik arıza olmayan güzel bir model tavsiye edebilirmisiniz?

• O fiyata alınabilecek en iyi f/p cihazı s8500 wave dir.Uygulama olarak biraz sıkıntı çekebilirsin ama temel ve kaliteli uygulama sayısı oldukça fazla.
  • Fiziksel Klavyeli Bir Model İstersen Samsung i5510 düşünebilirsin. Gerek yok dersen, Galaxy Fit ve Galaxy Ace arasından tercih yapabilirsin. 3 Modelde Android İşletim sistemine sahip, 3g vb. özellikler hepsinde mevcut zaten.
  • arkadaşım bu fiyat araliginda en ii seçim galaxy ace olur android li cihaz ekrani gayet büyük amma biraz daha paraya kiyarm diyorsan git wave2 al kadar rahat olsun
  • Gio, i5510 veya biraz üste s8500, s8530.
  • Cevaplar için teşekkür ederim, android işletim sistemli bir tane almak istiyorum, bugun galaxy ace modelini stand da inceleme fırsatım oldu. Model olarak beğendim fakat cihaz açık olmadığı için kullanımı iyimi bilemiyorum. Telefonu kullanan varsa performansı hakkında bilgi verebilirmi? Dokunmatik ekran tepkisi, ekran parlaklığı vs?

Yalnız biraz pahalı geldi bana fiyatı ne zaman düşer fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Réplika -- 18 Nisan 2011; 13:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réplika

Cevaplar için teşekkür ederim, android işletim sistemli bir tane almak istiyorum, bugun galaxy ace modelini stand da inceleme fırsatım oldu. Model olarak beğendim fakat cihaz açık olmadığı için kullanımı iyimi bilemiyorum. Telefonu kullanan varsa performansı hakkında bilgi verebilirmi? Dokunmatik ekran tepkisi, ekran parlaklığı vs?

Yalnız biraz pahalı geldi bana fiyatı ne zaman düşer fikri olan varmı?

Ekranı kapasitif multi-touch dır. 5800'dan daha üstün bir tepkisi vardır. Fiyatı ne zaman düşer bilemiyorum ama bence bekle ve almışken daha iyi bir model olarak bunu al. Samsung Monte ilk çıktığı fiyatla şimdiki arasında şimdi önemli bir rakam var. İllaki ace içinde bir kampanya yapılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&sKlasik=1&b[search]=s5830_galaxy_ace&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=159612&c=159612&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1

arkadaşım buyur sana link 600 tlden daha ucuza bile var

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-galaxy-gio-sahibinden-garantili-faturali-sifir-kullanilmamis-47281754/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urbank -- 18 Nisan 2011; 23:58:56 >

• s7233 tavsiye ederim benim gibi interneti cok kullaniyosan eğer memnun kalirsn multitouch ozelliği felan guzel sadece bada yeni olduğu icin ufak tefek sorunlar oluyo ama yeni samsunglar felan hep bada cikiyo zaten zamanla duzelicek hepsi samsung apps de de su an cok fazla uygulama yok ama hergun yeni uygulamar geliyo ucretli ucretsiz ayrica kapasitif ekranida iyi bu fiyata cok iyi bi telefon 5 mp kamera fln ayrica ama istersen biraz daha koy uzerine s8500 al sayet ben ilerde ona gecmeyi dusunuyorum yardimci olduysam sevinirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.