Şimdi Ara

Samsung Tab 2 navigasyon internet bağlanmadan çalışmıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün samsung tab 2 model olarakta GT-P3110 tablet aldım. gps ile sorun yaşıyorum daha doğrusu sorun var mı onu da anlayamadım. mesela navigasyon'a tıkladığımda konum bilgisi alınıyor diye bir yazı çıkıyor ama bekliyorum bekliyorum konum bilgisi çıkmıyor ama wifi ile internete bağlanıp tıkladığımda ise hemen konum bilgisi çıkıp tam yerim çıkıyor. şimdi ben internete bağlı olmadığım zamanlarda navigasyon'u kullanamaz mıyım? bir program yada yazılım var mı yada ne yapabilirim.

• ayrı 1uygulama yuklemek lasm.bende cozemedm bu sorunu.ucretsz program warmı bılmıyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü
  • görüştüğüm müşteri hizmetleri navigasyon özelliğinin internet ile çalıştığını söyledi. ama internette araştırdığım kadarıyla ücretli satılan programlarla sanırım internet olmadan çalışıyormuş. macburen ücretli olanlardan araştırıp alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

görüştüğüm müşteri hizmetleri navigasyon özelliğinin internet ile çalıştığını söyledi. ama internette araştırdığım kadarıyla ücretli satılan programlarla sanırım internet olmadan çalışıyormuş. macburen ücretli olanlardan araştırıp alacağım.

Sygic internetsiz calisiyor

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

görüştüğüm müşteri hizmetleri navigasyon özelliğinin internet ile çalıştığını söyledi. ama internette araştırdığım kadarıyla ücretli satılan programlarla sanırım internet olmadan çalışıyormuş. macburen ücretli olanlardan araştırıp alacağım.

cevabın için çok teşekkürler peki bu programı google play'den indirebilir miyim ve program ücretsiz mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

cevabın için çok teşekkürler peki bu programı google play'den indirebilir miyim ve program ücretsiz mi ?

program ücretli ama apk ile ücretsiz indirebilirsin ve progrmaı deneyebilmen için google playdekinde 1 hafta deneme sürümü var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler hemen indirip kuracağım. bu arada iyi bayramlar dileğimle
  • bu arada benzer sorun yaşamış olanlar için yazayım.
    google play'dan 7 gün deneme sürümü olanını indirdim wifi'yi kapatıp denedim güzel program sadece gps ile çalıştı. yardımcı olan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.