Şimdi Ara

►►►SAMSUNG SyncMaster P2370 İncelemesi◄◄◄ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVİ-DVİ kablo bagladığımda sol üst köşede Digital analog sırayla yer değiştiriyor..ve 3 5 saniye sonra kasa kapalıyken monitörde olusan görüntü meydana geliyor power lambası yanıp sönüyor.. Acaba bu ayıplı mal olabilirmi eğer böyle birşey varsa hepsiburada.comdan almıstım ne yapabilirm.. 3 4 ay oldu hiç farkeedemedim..
  • yarın almaya gidiyorum (sonundaa) birşey soracağım. benim ekran kartının dvi çıkışı dvi-i dual. monitörle verilen dvi kablosu ile uyum sorunu olur mu acaba? yoksa gitmişken kabloda alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iluvatar35 -- 9 Aralık 2009; 17:54:26 >
  • @iluvatar35

Demek istediğin galiba 2 adet DVI çıkışın var ekran kartında. Monitörde verilen ile herangi birine bağlarsın ve alırsın görüntüyü
  • yok iki adet demek istemedim.
     ►►►SAMSUNG SyncMaster P2370 İncelemesi◄◄◄

şu resmin 2. sırasındaki gibi ekran kartı girişi. kutu içinden çıkan kablo ile bir problem olur mu diye soruyorum. çünkü birden fazla çeşidi var bu kabloların.
  • arkadaşlar sorum olacak ölü pixel naıl anlaşılıyo nerden anlıyorsunuz son olarak p2370HD modeli 3 ay once tanıtıldı hala gelmedi yurtdısında satısta burda yok bilginiz varsa tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 11 Aralık 2009; 1:48:32 >
  • @schutzstaff_ss

Ölü piksel için bir çok ücretsiz yazılım var; google'a yazıp kolayca birini edinebilirsin

Eğer ölü piksel varsa yukarıda ki gibi bir görüntüyle karşılaşırsın test sırasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 11 Aralık 2009; 8:05:13 >
  • charcharodon carcharias tşk
  • Merhabalar Bende evdeki pc'de 3 aydır bu monitörü kullanıyorum
    monitörde geçenlerde ortalarına yakın bir yerde turkuaz bir nokta vardı elledim geçti
    bir müddet sonra geri geldi tekrar bu ne diye bakarken ok oldu
    birkaç gündür herhangi birşey yok

bu bir sorunmudur ..tekrar edermi...rahatsız edici geldide...

ayrıca incelemeniz için teşekkürler gerçekten anlattığınız gibi son derece kullanışlı güzel kalitesini yansıtan bir model...
    ben 24" alacaktım ama tepki süresi 2 ms olanlar içinde en iyisi bu modeldi...5 ms almak istememiştim..

Size bir Sorum daha olacak Playstation 2 oyun konsolunu bu monitörde çalıştırabilirmiyiz

elimdehttp://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-UYUMLU-AV-SCART-CEVIRICI-6-ADET_W0QQidZZ20537438
    şurdaki aparattan var başka ne lazımsa edinebilirim...

televizyonum arızalandığı için odama yeni bir tv alana kadar oyunları çok iyi yansıttığını düşündüğüm cihazımda
    oynamayı tercih etmek isterim..mümkünse...izah ederseniz sevinirim

• Senin pixel, ilgi alaka isteyen bir pixel okşayınca geçer. Kısaca sıkışmış pixel diye bilinir. İpek bir bezle zarar vermeden okşa bir kaç kez, tekrar gelirse aldırma okşamaya devam et. Bir süre sonra bıkacaktır. Eğer hala devam ederse google amcaya "stuck pixel program" gibi arat birşeyler çıkar.
  • tamamdır..kadife gibi okşarım ben onu :)
    program için teşekkürler drony... ;)

----------------

ayrıca soruyu güncel yeniliyorum :

Playstation 2 oyun konsolunu bu monitörde çalıştırabilirmiyiz

elimdehttp://urun.gittigidiyor.com/PLAYSTATION-UYUMLU-AV-SCART-CEVIRICI-6-ADET_W0QQidZZ20537438
    şurdaki aparattan var başka ne lazımsa edinebilirim...

televizyonum arızalandığı için odama yeni bir tv alana kadar oyunları çok iyi yansıttığını düşündüğüm cihazımda
    oynamayı tercih etmek isterim..mümkünse...izah ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 8 Ocak 2010; 16:55:27 >

• Az once lcd'min bozulmasından sonra vattandan bu monutoru aldım aklımda hep lg vardı ama aradıgım model 3 yerdede yoktu aklım lgde kalsada bu monutorde güzelmiş yani en azından güzel bi porblemle karsılasmadım büyük ekran güzwel goruntuler daha ne olsun oyunlarda tam oturuyor ekran baskada dicek birseyim yok güzel monutor :D
  • arkadaşlar bir hafta önce p2370 modelini vatarn bilgisayardan aldım daha önce philips 107 e crt monitör kulanıyordum.. ekran kartım gforce 9600 gt dvi kablosuyla dvi girişilerimi yaptım yeni aldığım samsung p2370 monitörümü actım kutusunun içinden cıkan ekran tanıtım ve driverların yüklü olduğu cd deki ekran driverını kurdum macigtuning yaptım 1920*1080 cözünürlüğü otomatik sistem kendi tanıdı ve düzgn görüntü almaya başladım ama gel gelelim eski philips monitörüm gibi soft görüntü alamıyorum gözlerim yoruluyıor hemen hertz ayarı aklıma geldi windowstan ekran yenileme jızına baktım 60 hz den yuarı bir secenek yok eski ekranım 85 hertzde cok güzel muaazam görüntü veriyodu. acaba bu lcd monitörler böylemi oluyo zamanlamı alışacaz diğer pclere bakıyorum hepsi cam gibi acaba xp kullanıyom diyemi bir türlü cözemedim ayardımcı olun lütfen .....

• quote:

Orijinalden alıntı: iskata

arkadaşlar bir hafta önce p2370 modelini vatarn bilgisayardan aldım daha önce philips 107 e crt monitör kulanıyordum.. ekran kartım gforce 9600 gt dvi kablosuyla dvi girişilerimi yaptım yeni aldığım samsung p2370 monitörümü actım kutusunun içinden cıkan ekran tanıtım ve driverların yüklü olduğu cd deki ekran driverını kurdum macigtuning yaptım 1920*1080 cözünürlüğü otomatik sistem kendi tanıdı ve düzgn görüntü almaya başladım ama gel gelelim eski philips monitörüm gibi soft görüntü alamıyorum gözlerim yoruluyıor hemen hertz ayarı aklıma geldi windowstan ekran yenileme jızına baktım 60 hz den yuarı bir secenek yok eski ekranım 85 hertzde cok güzel muaazam görüntü veriyodu. acaba bu lcd monitörler böylemi oluyo zamanlamı alışacaz diğer pclere bakıyorum hepsi cam gibi acaba xp kullanıyom diyemi bir türlü cözemedim ayardımcı olun lütfen .....

Vallahi dediğin gibi bir durumla hiç karşılaşmadım.
    Gerçi ben öncede PHILIPS 17" LCD kullanıyordum.

Ben bu sorunu sadece sende olduğunu ve CRT den geçiş yaptığına buluyorum. Zamanlar gözün alışır. Çünkü lcd alabileceğin en iyi kalitedir yani. Üstelik bu modelin nokta aralığıda düşük. Birde LCD montörler için CLEARTYPE özelliğini açmalısın.
    XP işletim sisteminde masaüstünde sağ tıkla. Ardından özellikler e gir orada görünüm sekmesi altında efektler var. Orada ekran yazı tipi kenarlarını düzeltmek için aşağıdaki yöntemi kullan kısmını seç. ClearType seçili olsun tamam de. Tekrar uygula-tamam de.
    Sonucu bildir

• burakkcbyk

hocam parlaklık kontrast gibi yerlerde kullandığın özel değerler var mı ? ben dinamikte tutuyorum ve memnunum ama siyah ekrana falan gelince ekran kararıyor. teker teker uğraşmakta zor geliyor senin tutturabildiğin bişey var mı?
  • Arkadaşlar "Menu/Resim/Yanıt Süresi" ayarlarını ne yaptınız? Bende "normal, mod 1 ve mod 2" var.Bu ayar ne ben anlamadım.Tepki süresi falanmı acaba.
    Birde ekranda çapraz şekilde çok çok ince çizgiler var.Mesela dh'ta beyaz alanlarda görünüyor.Msn'de de beyaz alanlarda görünüyor.
    Yaklaşık 7-8 tane film denedim ve hepsinde de belirgin bir şekilde çıktı bu çizgiler.Ama XviD filmlerdi hepsi.Sonra hd film denedim ve onda hiçbirşey göremedim.Acaba bu formattaki videolarda mı bu sorun var.Bir resim koyuyorum.Siyah yerlerdeki ince çizgilere dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tnevel-levenT -- 6 Şubat 2010; 20:46:42 >

• Öncelikle tüm testlerde bu monitör film izlemek için hiç uygun değil yönünde görüşler var. Evet Normal Mode1 ve Mode2 tepki süresi hızlarını belirtiyor. Fakat tepki süresini iyileştirirken ekrandaki renk skalasından ödün veriliyor sanırım. Samsung'un başka bir monitöründe öyle açıklanıyordu. Fakat Normal'de kalmasını ayrıca dvi ile bağlamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 7 Şubat 2010; 13:50:46 >
  • Şuan Dvi ile bağlı.O ayarda mod1'de.Monitörü oyun için kullanıyorum baya.Film için hiç kullanmıyorum.Bu modların oyun için bir yararı veya zararı varmı.Hangi modda dursun oyundayken?
  • arkadaşım teşekkür ederim ClearType uygulaması iyi geldi eh zamanlada gözüm alıştı idare ediyoruz ...tskler

tepki süresini normale alın arkadaşlar cünkü hızlı haraketlerde renk sklasından ödün veriyorsunuz
  • Mod1 ve mod2'deyken mesela bir sayfayı kapatırken böyle kötü görünüyordu.Tam anlatamıyorum, deneyin görürsünüz.Ama Normal'deyken çok güzel görünüyor.Peki nedir bu modlar? Nerede işe yarar? Oyunlarda hangisi en iyisi? Boşuna koymamışlardır heralde mod1 ve mod2'yi.
  • monitörün yanıt süresini ayarlıyorsunuz işte. mod 2 en hızlı olsa de(sanırım 2ms) dediğiniz gibi renklerde bir gariplik oluyor. ama pes yada nba 2k10 oynarken mod 2 ye getirmediğim taktirde feci bir ghosting problemi yaşıyorum. mod2'de ise yok denecek kadar az. diğer oyunlarda ise herhangi bir fark göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.