Şimdi Ara

►►►SAMSUNG SyncMaster P2370 İncelemesi◄◄◄ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guzel ınceleme olmus bızımlı paylastıgın ıcın sagol fakat bu servıs sorunu varmıs bırde fıyatı cok yuksek ınmesını beklıyecem yoksa dusuk ınc olan modellerınden alayım sasırdım dogrusu 2 aydır takıp edıyorum alınacak bır monıtor hıc teredutsuz fıyat yuksek ..... oyuzden beklemedeyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 20 Eylül 2009; 8:11:53 >
  • 2250 ile 2270 arasındaki fark nedir arkadaşlar

biri 60hz diğeri 75 hz diyorlar doğrumudur.

birde acer in bir modeli var 223 hqa diye aynı sınıf bir monitör üzerinde hdmi bağlantısı ve hoparlörde var ona ne diyorsunuz.

acerin fiyatı 2250 ile 2270 arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalForce

2250 ile 2270 arasındaki fark nedir arkadaşlar

2270 SAMSUNG MODELINI SATIS MAGZALARINDA GIDIP GORUP INCELERSEN GORUNUMU 2250 COK DAHA GUZEL DURUYOR GOZUN HEP ONDA KALIYOR :) 2250 40 WALT ENERJI HARCIYOR / 2270 ISE 28WALT 2250/ 300 PARLARKLIK /2270 250 VATAN BILGISAYARDA 1 AY OLU PIKSEL GARANTISİ VERIYOR

quote:

biri 60hz diğeri 75 hz diyorlar doğrumudur
    .

EN YUKSEK COZUNURLUKTE 60HZ KULLANIYORSUN DUSUK COZUNURLUKTE 75 HZ MAKSIMUM CIKAN HIZIDIR

quote:

birde acer in bir modeli var 223 hqa diye aynı sınıf bir monitör üzerinde hdmi bağlantısı ve hoparlörde var ona ne diyorsunuz.

acerin fiyatı 2250 ile 2270 arasında

ACER KULLANMADIM BILMIYORUM KULLANAN ARKDASLAR VARDIR FORUMA BAKINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 22 Eylül 2009; 10:42:46 >

• bugün arkadaşa bizde aldık bu monitöreden

vatandan aldık

ama kutudan ne dvi nede anlaog kablo çıktı

eski dvi kabloyu bağladık

kutuda açılmamış kutuydu anlamadık açıkçası

yalnız monitörü arkaya eğemedik bi türlü

zorladık ama olmadı

fazlada zorlkayamadık bişey olur diye

acaba çizimle vs anlatabilirmisiniz nasıl yapacağız bu işlemi
  • monitörü ayarladık nihayet

üstten ve alttan tutup üst taraftan arkaya doğru biraz zorlayınca geriye doğru kaydı
  • Gerçekten güzel bir monitör. Led versiyonu olan 2370L side var ancak henüz ülkemize gelmedi.
  • Bende bugün aldım fakat monitör eğilmemekte inat ediyor. Önceki aldığım samsung monitörde böyleydi. Neyseki ölü pixel çıkmadığı için bu konuyu pek üstelemeyeceğim. Ama benimle aynı sorunu yaşayan varsa yada gözden kaçırdığım birşey varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Birde monitörün ayağını taktıktan sonra geri çıkmıyor yanı çokta zorlamadım ama olmuyor.
  • Bu model samsungun ürettiği en iyi renk kalitesini sunan monitörlerinden birisi olduğu söyleniyor.
    Ben yol gösterici olarak bir link ekliyorum diğer testler ve monitörler ile karşılaştırabilirsiniz.
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=530&p1=5568&ma2=88&mo2=590&p2=6590&ph=1

Color after calibration testini açtığınızda göreceksiniz.

ve birde internette yaptığım araştırma ve test sonuçlarına göre en alınmaması gereken monitörde bunun küçük kardeşi p2270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 4 Ekim 2009; 23:27:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drony

Bende bugün aldım fakat monitör eğilmemekte inat ediyor. Önceki aldığım samsung monitörde böyleydi. Neyseki ölü pixel çıkmadığı için bu konuyu pek üstelemeyeceğim. Ama benimle aynı sorunu yaşayan varsa yada gözden kaçırdığım birşey varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Birde monitörün ayağını taktıktan sonra geri çıkmıyor yanı çokta zorlamadım ama olmuyor.

Resimde göründüğü kadar eğiliyor bende kardeşim. Yani maks o. Resimdekinden daha az bir eğilme varsa sende bir sorun vardır. Ki bu imkansız.

►►►SAMSUNG SyncMaster P2370 İncelemesi◄◄◄

• quote:

Orijinalden alıntı: drony

Bende bugün aldım fakat monitör eğilmemekte inat ediyor. Önceki aldığım samsung monitörde böyleydi. Neyseki ölü pixel çıkmadığı için bu konuyu pek üstelemeyeceğim. Ama benimle aynı sorunu yaşayan varsa yada gözden kaçırdığım birşey varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Birde monitörün ayağını taktıktan sonra geri çıkmıyor yanı çokta zorlamadım ama olmuyor.

Biraz zorlayınca eğiliyor ilk başta bende elimde kalır diye fazla zorlamadım ama biraz inat edince arkaya eğildi gene siz abartmayan elinizde kalır felan
  • bu monitorun tw tuner lı wersiyonu ne zaman cıkıcak bilen warmı ??..
  • Evet geçen gün bende eğdim. Açıkcası pek başında duramadığım için daha önce üstünde durmamıştım. teşekkürler.
  • arkadaşlar P2350 ile P2370 arasında zerre kadar fark yok diyorsunuz da nasıl zerre kadar fark yok bal gibi de var....2350 300cd/m2 iken 2370 250cd/m2 ve ayrıca p2350 40w max güç harcarken p2370 30w gibi çok açık daha az güç tüketiyor..hala nasıl zerre kadar fark yok diyorsunuz gerçekten anlamıyorum.
  • dostum monitöründe feci backlight bleeding problemi varmış, ben de bir iki gün önce P2350 aldım ama sendekinin 5te biri kadar bile bir sızdırma yok.bu gece resim çekip koyucam.
  • 2350 mi alayım yoksa 2370 mi 500 TL param hazır mevcut ve şu anda hala karar veremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANN22

dostum monitöründe feci backlight bleeding problemi varmış, ben de bir iki gün önce P2350 aldım ama sendekinin 5te biri kadar bile bir sızdırma yok.bu gece resim çekip koyucam.

Fecii değil arkadaşım işte yukarıdaki resimlerdeki kadar ve üstelik bu ışıma ne zaman insanın gözüne batıyorki günlük kullanımda. Ha açarım TFT test siyah ekrana gün boyu bakarım dersen evet bu büyük sorun olur senin için.
    Yani büyütülecek bir kusur değil bu hiçbir monitörde.

Ve dediğin gibi P2250 ve p2350 de neredeyse hiç yok

• Yaklasık 1 haftadır kullanıyorum.Parlaklıgının dusuk olması pek onemli degil cunku bu parlaktıkta bile gozleriniz cok fazla yoruluyor ve kısmanız gerekli.23'' olması hosuma gitti cunku 22den buyuk degil uzun.24'' ise daha yuksek,oturdugunuz yeri ve gore gorus acısını dusunursek 23''te ekrana daha cok hakimsiniz buda eksi bi ozellik degil.Monitor gerek resimlerde gerek oyunlarda beni fazlasıyla memnun etti.helebirde iyi bir ekran kartına sahipseniz 1080p oyunlar ayrı bir zevk gta ıv'te liberty citydeyim diyebilrim:)dokunmatik tuslar ,ledlerin sonmesi,ekran etrafının camla kaplı olması ve en beyendigim panel ayagının seffaf olması.gercekten cok sık cok ince.yalnızca pc icin kulanıcaksınız gozunuz kapalı laabilrsinz yalnız bu monitorde filim performansı beklemeyin.Evet 1080p filim izlemek cok guzel goruntu harika ama odamdaki hd ready lcd kadar beni icine cekemiyor.belkide boyutla alaklı birsey.Ama dedigim gibi goruntulerde bi problem yok.Son olarak eger monitor alıcak iseniz bu monitoru incelemden karar vermeyin.

• Arkadaşım ekranın yanında verilen DVI Kablosu aşağıdaki resimdeki gibimi ?
  • hdmi girişi bulunuyormu bu üründe acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Arkadaşım ekranın yanında verilen DVI Kablosu aşağıdaki resimdeki gibimi ?

evet üstad aynen öyle..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.