Şimdi Ara

Samsung Smartswitch Aktarım Problemi - Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, s24ultram dan, smartswitch windows PC aracılığıyla verileri yedikledim (güvenli klasörüm dahil). S24fe ye sıfır cihaz verileri geri yüklemek istediğimde güvenli klasör verileri yüklenmiyor. Şöyle ki hiç bir hata vermiyor 1 saat 15 dk kaldı diyor ama 24 saat bekletmeme rağmen en fazla yüzde 4 de kalıp öyle bekliyor. Dolayısıyla verilerimi alamıyorum, bu arada telefonun içine SECUREFOLDER dosyası altında veri atıyor ama onlarda gizli kriptolu dosyalar olduğu için hiç bir işe yaramıyor. Sorunla karşılaşan ve çözen arkadaş var mı acaba. Verilerimi kaybettim :( Lütfen Yardım...
    Teşekkürler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yeni telefonda güvenli klasörü aktif hale getirdiniz mi, şifre belirlemek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    Evet hocam güvenli klasoru aktif hale getirdim, yine geceden bu yana bağlı telefon bilgisayara ve hala yüzde 7 gösteriyor. Durumu samsung musteri hizmetlerine ve members üzerinden kayıt da açtım ama bir türlü sonuç elde edemedim, eskiden beri kiesi de kullanıyorum ilk defa başıma gelen birsey.

• Belki güvenli klasörde kullandığınız samsung hesabını açmanız gerekiyordur, açmadıysanız deneyin.

Onuda yaptım hocam, maalesef sonuç alamıyorum, cihazı Hard reset yapıp tekrar deneyeceğim son çare olarak, samsung members ve çağrı merkezinde kayıt da oluşturdum

• Yedekte bir problem olabilir, mümkünse tekrar alın. Telefondan telefona smartswic i deneyin. Yada yeni telefondaki şifreli dosyalar taşınabiliyorsa "güvenli klasöre taşı" yapın. Eski telefonda dosya ve resimleri güvenli klasörün dışına çıkart deyip öyle taşıyın. S25 lerde "ayarlar güvenlik ayarları daha fazla güvenlik gelişmiş veri koruma" var, sizde de öyle ise veri korumayı kapatın.

Maalesef eski telefonu tamamen sıfırladım, smartswitch^e güvenip. Yani eski cihazla yapabileceğim bir durum yok. Ancak elimde smartswitch yedek var, başka bir unsur yok. Dün sabaha kadar yine beklemesine rağmen yine yüzde 7 de duruyor öyle. Güvenli klasörün içinde 9800 dosya var 8000 ne kadar geldi yavaş yavaş atıyor içine ama neredeyse 24 saatte geldi. Birde dosya büyüklüğü 68gb ama taşıdığı 8000 dosya 5gb boyutundaydı daha 5gb 24 saatte tasidiysa diğer kalan gb lar imkansız gibi. Ne yapacağımı bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok küçük kilobatylık verileri aktarması bütün megabaytlık verileri aktarmasından daha uzun sürer. Bütün büyük dosyalar genellikle hızlı küçük parçalı veriler genellikle yavaş olur, belli bir zaman sonra aktarım hızının yükseleceğini düşünüyorum. Sabırlı olun ayrıca kablo ve bilgisayar usb girişi çok önemli.

Mesut Hocam, konuya ilginize ve cevaplarınıza çok teşekkür ederim öncelikle. Samsung teknik servis den gelen cevabı ekliyorum, daha hızlı ve guncel bir bilgisayar ile denemeyi tavsiye ettiler. Bende ki laptoplar bir hayli eski birisi intel atom işlemcili netbook, en son denediğim de core 2 duo işlemcili bir laptop. Pek ilgisi olacağını sanmamakla beraber windows 10 veya 11 yüklü güncel i işlemcili bir bilgisayar ile deneyeceğim bakalım.

Samsung Smartswitch Aktarım Problemi - Yardım!

Tekrar Merhaba Mesut Bey, sorunum çözüldü bilgi vermek istedim. Daha hızlı ve guncel bir bilgisayardan yedeği geri almaya çalıştım, yine nispeten 4 saat civarı sürdü ama yedekleme başarıyla geri yüklendi. Mevcut bilgisayarın veri işleme hızı yavasligindan kaynaklanıyormuş. Desteğiniz için teşekkür ederim. Selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.