Şimdi Ara

Samsung Smart TV kanal ismi değiştirme nasıl oluyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Armada CİTY ye taşındık. Bilirsiniz çoğu smart tv lerde olduğu gibi uydu alıcısı televizyonun kendi içinde. Taşınmadan önceki oturduğumuz evde kanal isimleri gayet hatasız yazıyordu. Fakat şimdiki evde kanal isimleri s 5 , s 14 şeklinde yazıyor. Benim için farketmezde ailem için büyük bir sorun. Tabi neyin nerde olduğunu aklında tutamıyorlar malum yaş ilerledi Ben bu s 5, s 14 gibi numaraları nasıl Show tv , Star tv gibi yazabilirim ? oturma odasındaki lg smart tv de yaptım fakat bu samsung da olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum....

• İnşallah bulursunuz. Ben de bizdeki Samsung Smart TV'den çok memnunum ama içindeki uydu alıcısının kanal düzenleme kısmı çok ama çok işlevsiz. Çok seyrettiğiniz kanalları istediğiniz gibi sıralamak bile epey zamanınızı alıyor. Şahsen bu sorununuzun çözümünü ben de merak etmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

İnşallah bulursunuz. Ben de bizdeki Samsung Smart TV'den çok memnunum ama içindeki uydu alıcısının kanal düzenleme kısmı çok ama çok işlevsiz. Çok seyrettiğiniz kanalları istediğiniz gibi sıralamak bile epey zamanınızı alıyor. Şahsen bu sorununuzun çözümünü ben de merak etmekteyim.

Ozgur42 Bey; Bu Samsun Smart TV lerin bir program ile bilgisayardan kanal listesi düzenleme yapılabiliyor. Size bir video göndereceğim burdan bakarak sorununuzu halledebilirsiniz fakat;bu programda kanalın ismini ayarlama var ama olmuyor. Buyrun videonun linki:http://www.youtube.com/watch?v=rS_CMNzwH5o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waybea11 -- 30 Aralık 2012; 11:44:53 >

• waybea11 Bey, çok teşekkürler bilgi için. İlk fırsatta bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.