Şimdi Ara

SAMSUNG SH-S203B/BEBE 20x16x8x6 DVDRW SATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknofiyat.com/?search=SH-S203B&altlimit=&ustlimit=
    fiyatı 44ytl.
    özellikler:
    Arabirim: SATA
    DVD+R Yazma Hızı: 20 X
    DVD+RW Yazma Hızı: 8 X
    DVD-R Yazma Hızı: 20 X
    DVD-RW Yazma Hızı: 6 X
    DVD-ROM Okuma Hızı: 16 X
    CD-R Yazma Hızı: 48 X
    CD-RW Yazma Hızı: 32 X
    CD-ROM Okuma Hızı: 48 X
    DVD Ortalama Erişim Süresi: 130 ms
    CD Ortalama Erişim Süresi: 110 ms
    Tampon Bellek: 2 MB
    Garanti Süresi: 24 Ay

kutu içerik "0" kutusuz ve nero suz geliyor ürün. ayrıca ne güç kablosu nede sata kablosu çıkıyor.
    daha 1 dvd yazdım oda deneme amaçlı. sorun yoktur.asusta cd okurken ve pc açılışta olan takur tukut sesler bunda yoktur.sadece tam devirde her optik sürücüde olan vınnnnn sesi var . cd-dvd okuma yazma konusunda asus 1816bl den ben bi fark göremedim. bugün 16x dvd bulup onunlada deneme yapacam. resimler aşağıda.

cd-test

dvd-test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani -- 22 Temmuz 2007; 1:04:04 >

• Benim bunla ilgili bir sorunum var bakarmsıın acaba :

http://forum.donanimhaber.com/m_16005610/tm.htm
  •  SAMSUNG SH-S203B/BEBE 20x16x8x6 DVDRW SATA
  • bu site çok ayrıntılı bir incelemesini yapmış çekçe yazılmış ama bu kadar kusur olur =)
    http://www.cdr.cz/a/21837/1
  • bu dvd-rw nin label flash veya lightscribe 'i var mi acaba??
  • bu dvd yazıcıyı bende aldım aşağıdaki linkte incelemesi var!

http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review
  • lightscribe yok bildigim kadarıyla SH-S202N modelinde var.. ama PATA yola sahip SATA değil.. gerçi PATA veya SATA olması önemli değil, şimdilik arada sadece kablo farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 18 Kasım 2007; 16:31:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu dvd-wr'yı sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kafama takılan sorular var?
    -@zebani,güç kablosu yok demişsin ve sata olması nedeni ile güç girişi değişik heralde ayrı bir kablomu gerekiyor,yoksa power'ın 5 pinli kablosu ile bağlanabiliyormu?
    -Acaba sen nerden aldın ben hepsiburadan almayı düşünüyorum,orda writerın özelliklerinde "bebe"kısmı yok ama tüm özellikleri uyuşuyor,Ordakide bebe olan modeli mi yoksa farklı mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Bende bu dvd-wr'yı sipariş vermeyi düşünüyorum fakat kafama takılan sorular var?
    -@zebani,güç kablosu yok demişsin ve sata olması nedeni ile güç girişi değişik heralde ayrı bir kablomu gerekiyor,yoksa power'ın 5 pinli kablosu ile bağlanabiliyormu?
    -Acaba sen nerden aldın ben hepsiburadan almayı düşünüyorum,orda writerın özelliklerinde "bebe"kısmı yok ama tüm özellikleri uyuşuyor,Ordakide bebe olan modeli mi yoksa farklı mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşalar

güc kablosu ve data kablosu bildigimiz sata harddisklerdeki kablolardan fark yok

• DVD dediğin 8x te yazılır 20x olsa ne farkı var..

Merak ettiğim Sata nın performansa getirisi oluyor mu?

1 sene önceki incelemelere göre olmuyordu acaba ne değişti bugün??

Satanın güzelliği kablosu küçük...
  • sata nın çalışma prensibi çok daha pratiktir
    ve çok ciddi farklar vardır teknik olarakta fiziksel olarakta
    sata kablolar ide kablolar kadar çabuk bozulabilecek bi yapıya sahip olmadıgı gibi
    32 ila 5 sayıları arasındaki farkda çok ciddi bir farktır
    heleki data alış verişi oluyor ise

fiziksel açıcan 2. bir yararı ise kasa içinde olan hava silkülasyonunu ide kablaları kadar engellememekte ve sıcak havanın içerdeki tur sayısını azaltarak kas a içersindeki sıcak havayı ide kablolard a daki mecburi görev olan kanal yapma durumunu inceliğinden dolayı kaldırmaktadır,ve fanların havayı kasadan daha çabuk çıkarmasına yardımcı olmaktadır.

evet data yı ve video yu yüksek hızda yazmak sakıncalı bilinir ama yeni teknoloji bunu yani yüksek hızı destekler destekler
    sürekli olarak 20 X teknolojisinde yazabilen bir dvd-rw yi 4 x de yazarsanız lens in ulaştığı maximum ısıyı ( bizim hissettiğimiz sıcaklık değil lens ısıları başka bir ısı ve sıcaklıktır) daha çok çalıştırmanız demektir ve dvd-rw nin son günlerini yakınlaştırır.
    18x de bile ulaştıgı maximum ısıdan fazlasına yani tehtit olucak ısıya çıkmazlar.

kısacası yüksek hızda yazmak yeni teknolojide zararlı değil karlıdır !
    her yazıcının en yüksek yazabilme hızından bir düşük hızınd ayazmak en sağlıklı olanıdır.
    örneğin:

dvd-rw 20x te maximum yazabiliyor ise 18X
    cd-rw 52 X de maximum yazabiliryor ise 48 X

gibi.

bu yazıcıyı ben çok kısa bir süre test edebildim ama ağır testlere tabi tuttum v ekesinlikle asus ,lg ve philips ten çok daha iyi
    lite on ve philips i aslında göz önüne almıyorum

bu sefer bu yazıcıyı alıp uzun süreli ve ağır testlere tabi tutmaya çalışıcam vaktim oldukça buraya yazmaya çalışırım.
    ama imkanım el verse idi plextor alırdım bunuda belirtmek isterim alabilicek arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERRAINNO -- 4 Mart 2008; 8:05:07 >

• arkadaşlar bende bugün aldım bu dvd i hepsi buradadan. Kutusuz olarak geldiği için içinden hiç bişi çıkmadı ne kablo ne vida:s... Şimdi alet çok sessiz gayet güzel dvdleri okuyor allahın belası nec'in okumadığı tüm dvdleri okudu hatta... Ama ben dvd yazdırmayı başaramadım, ne yaptıysam olmadı firmware i güncelledim olmadı sata kablolarının yerini değiştim olmadı, nette okuduğum kadarıyla sata kablosundan olabilirmiş 2 çeşit sata kablosu varmış sanırım 40'lık ve 80'lik fln yazıodu bunların ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok:s nere,ashampoo,clone dvd, windowsun kendisi ile yazdırmayaı denedim ama olmadı... Boş dvdi takıp dvd yazma programını çalıştırınca alet sistemi kilitliyor, ama dvdi çıkarınca her şey düzeliyor bunun sebebi ne olabilir öenrilirinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmbayrak -- 21 Mart 2008; 17:14:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.