samsung sgh d 500 kullanığta memnun olmayan var mı acaba
pek sanmam.
d500 sorunlu bir telefon değil.
ama ben d500 kullancısı olsam hafıza kartı olmamasından ve resimlerini ekranında güzel çıkmamasından memnun olmazdım.
sorunsuz tel
hafıza sorun bence tek
D500 iyi ama işLetim sisteminin oLmaması sorun.
karizmatik telefon.ama hafıza önemliyse kesinlikle alma. başka bi sorunu yok.
ben şikayetçiyim. garantiye verdim adiler 28. iş günü geri verdiler. tabni telefonun suçu değil ama sonuçta telefondan soğudum. hafıza dışında hiç bir problem yok. bu arada yazılım kitlenebiliyor mp3 atarken (ben servisin yalancısıyım)
artık bu tip düşüncelerden sıyrılsak diyorum,tüm telefonlar sorun açısından 3-5 aynıdır telefon alırken özellik-ses-kamera vb özellikleri deneyin,bu bozulur,şu bozulmaz diye bişey yok
bn memnunm hiç bi problem yok heke bugun çektiğim bi kaç resmi iblgisayaa attıktan osra memnun kalmamaka elde diil.hafıza yani az çok problem olabilir belki onun dışına no problemm
telefonda kesinlikle sorun yok. bir kere zaten d500 almışsanız eksiklerini biliyorsunuzdur ve buna rağmen almışsınızdır. en büyük eksiği hafızası gibi gözüküyor ama bana göre 96mb yeterli benim için.. 20 tane mp3 atıyorum ve yetiyor diyebilirim. eksiklerinden bir diğeride müzik dinlerken başka hiç bir işlem yapamıyorsunuz. fotoğraf kalitesi tatmin edici düzeyde, bir dijital makina diğil sonuçta ama rakiplerine nazaran güzel fotoğraf çekiyor. kameranın eksiklerinden biri ışığı tam ayarlıyamıyor ve macro çekimleride son derece kötü.. (tabi deminde bahsettiğim gibi dijital makina almıyorsunuz telefon alıyorsunuz) onun dışında benim gözüme batan bir kötü yanıda tema atamıyorsunuz telefona. tema atılabilse hoş olurdu.
hatta durun bir eksik yönünü daha söylim ki en uyuz oldum özelliği bu.. sim deki rehberinizi telefona atıyorsunuz ama contacts a girdiğinizde kişileri çifter çifter gösteriyor. yani hem sim dekini gösterio hemde hafızadakini.. hangisini görmek istediğinizi seçemiyorsunuz. yani atıyorum birisi aradığında resmini görmek istiyorsunuz veya ona özel melodi yapmak istiyorsunuz (ki bu sadece telefon hafızasındaki kayıtlar için yapılabiliyor) ama telefon defterinizdeki kişi sayısı 2 ye katlanıyor buna daha çözüm bulamadım ama çözümü olduğunuda hiç zannetmiyorum..
telefonun tüm kötü özellikleri bunlar. bunların dışnda telefon gerçekten harika bir alet.. severek kullanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme