Şimdi Ara

Samsung Sd Kart Şifreleme Konusunda Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
30.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar
    Sd kartımı 1 hafta önce şifreledim dün bir arızadan dolayı S7 model telefonumu garantiye vermeden önce tüm bilgilerimi(fotoğraf,belge,video) micro Sd kartıma yedekledim. Teknik servisten bugün telefonumu aldığımda cihaz format atılmış ve güncellenmişti. Direk olarak Sd kartımı takıp içindekileri aktaracağım zaman farkettim ki dosyalar mevcut ama görüntülenemiyor hatası alıyorum.Kontrol ettiğim zaman Samsung Bakırköy teknik servisinde olduğum için direk görevlilerden yardım istedim.Bana dediler ki Sd kartın
    format atılmadan önceki yazılıma göre şifrelendiği için bu şekilde kart şifresinin çözülemeyeceğini söylediler. Ama bazı şifre kırma programları ile bu işin çözülebilme ihtimali olduğunu söyledi.Varsa anlayan bir denesin.

    Yani bende aynı problemden şikayetçiyim var mı bir çözüm yolunuz?
  • Samsung Sd Kart Şifreleme Konusunda Yardım

    Başka bir sitede buldum belki işinize yarar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzeyyen1985 -- 3 Ağustos 2019; 6:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02.09.2019 hala sorun aynı pc ye aktardım. sonra telden sd kartı biçimlendirip tekrar şifreledim. sonra pc den dosyaları aktardım. telden sd kart şifresini çöz dedim. bütün hepsi geldi fakat dosya açmak için desteklenmiyor gibi bi sorun ile karşılaştım fotolarda (!) ünlem işareti çıkıyor müzikleri bile açmıyor. 2 bin tane foto video duruyo öle. açılmıyor fakat benim anlamadığım bu yazılımı yapan lar bunu her türlü çözmeleri lazım yıl olmuş kaç hala çözemiyorlar . sonuçta kul yapımı aynı telefon marka model ama aynı ıp adresine sahip ama sd kartın içindekileri görmüyor . Pc den direk halledilemez mi bu sorun ????
  • Bir tanıdığımın da başına geldi arkadaşlar. Çözüm yok mu hâlâ? Eski Nokia telefon ile çözüm var diyorlar fakat deneyene denk gelmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dosya boyutları duruyor yani video 15mb ise 15mb fakat açılmıyor onlar benim hatıralarımdır. her şeyi denedim ama yok yani açılmıyor. Resimlerimi kurtaracak kişiye 100 TL ATICAM NET.
  • Hâlâ cozum bulunamaması mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CezaMelegi C kullanıcısına yanıt
    Ben 500 tl atacam hatta bir kac kisi birden versek bir kac milyar cikar suanki magdurlarin hepsinden cozecek olan kisilere duyrulur :)
  • Konu hala güncel ve çözüme ulaşmış değil çok sistem denedimSamsung Sd Kart Şifreleme Konusunda Yardım . Söylenen her şeyi yaptım. Sorun tamamen samsungun böyle berbat işleyişi sırf buna tepki olarak 2 tane samsung telefonumuda rafa kaldırıp 15 güne kadar iphone alacağım. Ve sizlere önerim önemli fotoğraf, video vb içeriklerinizi bir bulutta saklasanız daha iyi olur. Ben çoğu şeyini bulutta saklayan OneDrive, Samsung Account, Google Drive vb içeriklerde saklayan birisi olarak dahi mağdur oldum. Sizlere sabırlar ola. Bir tek eski telefon mevzusunda denemedim. Yabancı kaynaklarda ise böyle bir konuyu detaylıca bulamadım. Dileyen olursa Linux zımbırtısını anlatabilir. KaliLinux ile deneyebiliriz.

  • Samsungla iletisime gecsek bir kac kisi birden yardimci olmazlarmi faydasi olurmu ne gerekiyorsa denemeliyiz arkadaslar . Ne dersiniz varmi fikri olan
  • SD kart hala duruyor, sorun da hala duruyor. Lanet olası Samsung... Yalan oldu bir dünya fotoğraf.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RyuujinJakka kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde duruyor 5 yildir. Cozen olursa emeginin karsiligini alir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benimde başıma geldi, lakin araştırdığım kadarıyla ücretli bir programla (deneme sürümünde fotoğrafları gösteriyor ama kurtarmıyor) halledilebiliyormuş,

    zamanı ve parası olan arkadaşlar deneyip geri dönüş yaparsa sevinirim.


    Samsung Sd Kart Şifreleme Konusunda YardımUltFoneyoutube
    Looking for the best Android data recovery software? UltFone Android Data Recovery ( https://bit.ly/3GpW0T9 ) is a professional data recovery software to recover deleted files from Android devices. It supports recovering WhatsApp messages, WhatsApp Business, WeChat, and Google Drive Backup. It supports recovering extracted data under all scenarios like accidental deletion, system crash, and more. 7000+ Android phones and tablets are supported for you. Chapters💌: 0:00 Intro & Preview 0:46 Feature 1: Recover WhatsApp Data 1:17 Feature 2: Recover Google Drive Data 1:57 Feature 3: Recover Lost Data 2:24 WhatsApp business & WeChat Why UltFone Android Data Recovery is the Best Android Data Recovery Software? With this powerful Android phone recovery software, you can easily recover lost Android data from a great diversity of scenarios. Also, UltFone Android Data Recovery has Cutting-Edge Tech for WhatsApp & WhatsApp Business Data Recovery. ✔Subscribe Here (it's FREE!): https://bit.ly/3GpW0T9 #ultfoneandroiddatarecovery, #googledrive, #howtorecoverdeletedphotosfromwhatsapp, #howtorecoverwhatsappphotos, #recoverdeletedphotosfromwhatsapp, #whatsapp, #Android ––––––––––––––––Related articles––––––––––––––––––––– Top 9 Android Data Recovery Software to Recover Deleted Files on Android Phone and Tablet- https://www.ultfone.com/blog/top-android-data-recovery-software.html Top iPhone Data Recovery Software (iOS 15 and iPhone 13Support)- https://www.ultfone.com/blog/top-10-iphone-data-recovery-software.html Best Android Data Recovery to Recover Deleted Files from Android on Mac- https://www.ultfone.com/android-data/recover-deleted-files-from-android-on-mac.html ––––––––––––––––More videos––––––––––––––––––––––– How to Turn Off/Bypass/Remove Screen Time without Passcode iOS 15- https://youtu.be/wHxlZPqguWs iPhone 13: iPhone Stuck on Apple Logo/Boot Loop (No Data Loss)- https://youtu.be/XrqaTjjlIu4 iPhone 13: iPhone is Disabled Connect to iTunes [Unlock!]- https://youtu.be/6HqmSacC9QQ Solved: It May Take a Few Minutes to Activate Your iPhone 13- https://youtu.be/gpBJuC09Rxc How to Set Up and Activate New iPhone 13 (Beginners Guide 2021)- https://youtu.be/7i3LkMYvbE4 Unlock iPad without Passcode iPadOS 15- https://youtu.be/b9KryO4X990 How to Fix iOS 15.4 Storage Decrease/Storage Full/Clean System Storage- https://www.youtube.com/watch?v=sAiQ7JO1W6s –––––––––––––Social Media–––––––––––––––––– 💡Facebook: https://www.facebook.com/ultfone/ 💡Twitter: https://twitter.com/ultfone 💡Instagram: https://www.instagram.com/ultfone/channel/ 💡Pinterest: https://www.pinterest.com/ultfone/_created/ 💡UltFone official website: https://www.ultfone.com/ Come on, my hardcore fans, bookmark and follow me~
    https://www.youtube.com/watch?v=YGG-4y3PhxQ


    Samsung Sd Kart Şifreleme Konusunda Yardım
    Samsung Sd Kart Şifreleme Konusunda Yardımultfone
    Android Data Recovery Free Download – Recover Deleted Files on Android No Root -UltFone Official
    https://www.ultfone.com/android-data-recovery.html




  • ozx21 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba henuz yazdiginizla ilgili bi deneme yapan yok. Siz yapabildinizmi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.