Şimdi Ara

Samsung SCX-4521f Multifunction Yazıcı mı ? -- XeroxPhaser3100MFP/X Multifunction Yazıcı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ofisime fotokopi makinası ve genellikle bilgisayardan çıktı almak için kullanacağım 2 ürün arasında kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim....

Samsung SCX-4521f Multifunction Yazıcı mı ? -- XeroxPhaser3100MFP/XMultifunction Yazıcı mı ?

Ürün Resimleri İse;

Samsung SCX-4521f ;

XeroxPhaser3100MFP/X ;

Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkür Ederim...Hayırlı Ramazanlar...

• kesinlikle samsung scx-4521f derim. en başta toner dolumu kolay ve çipsiz diğer özellikleri aynı zaten.
  • Toner dolumu masrafsız olsun istiyorsanız 4521F tavsiye ederim ancak 3100/x modelininde özellikleri azımsanacak gibi değildir

3100/x'in 4521'den farkları
    1-Pc den fax özelliği vardır bu özellik sayesinde Bilgisayardan fax çekip alabilirisniz önemli bir sarf maliyeti çıkarmış olur size
    2-Kapalı kağıt haznesi vardır fotokopi makinelerindeki gibi yerden tasarruf aynı zamanda görünüm olarak daha güzel durur
    3-Otomatik döküman besleyicisi 50 sayfalıkdır
    4-Cihaza kablosuz yazı göndermek için bluetooth özelliği mevcuttur cihazın ön tarafında bulunan girişe Xerox'un kendi sattığı bluetooth aparatını alıp takarsan kablosuz kullanabilirsin
    5-Flash belleğini cihaza takarak flash bellekten fax ve yazı yazdırabilirsin tarattıklarını flash belleğine atabilirisn
    6-Yüksek Kapasite toneri 4000sflıkdır

Orijinalden alıntı: ahmetdincer_06

brother 7320 al derim bende faxlı cihazlar cabuk bozulur brotherde oyle bi ihtimal yok adamlar zaten fax cihazında profosyoneller orjinal toneride samsungdan daha ucuz 90 100 tl samsunglar cok cabuk ısınıyor

brother yazıcılarda drum ünitesi pahalıdır, tonerden ayrıdır belli bir zaman sonra drum değişimi gelince drumuna yüksek fiyatlar ödemeniz gerekmektedir. ayrıca dolum maliyeti yüksektir. samsung scx 4521f modeli samsungun en sağlam modellerindendir, yazıcıların dolum maliyeti tozunu kendiniz aldığınız takdirde en fazla 5 TL dir. 5-6 dolumda bir samsungun tonerinin drumu değişmesi gerekmektedir ve fiyatı 15-20 TL arasındadır. ayrıca çok fonksiyonlu yazıcıların faxlı modellerinin arıza yaptığını hiç duymadım ben faxlı model kullanıyorum ve 6 senedir tık demedi elektronik şans işidir 1000 tane yazıcıdan 1 tanesi arızalıdır o da size denk gelebilir. brother yazıcı satın alırken daha ucuz olabilir fakat uzun vadede kullanacağınız için uzun vadedeki tasarrufunu düşünmeniz gerekir özellikle büro ortamlarında.

• Brother'ın en güzel yaptığı iş sadece fax olan cihazlardır.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.