Şimdi Ara

Samsung scx-3405 wifi kurulumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar scx3405 fw aldım wifi ile kullanırım diye fakat birtürlü kurulum yapamadım.
    Bu konuda herhangi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kendi programı ve windows tan denedim ama olmadı. Bu arada win8 pro 64 bit kullanıyorum
    Modem biraz dandik ttnetin verdiği huawei lerden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung SCX-3405FW Wi-Fi Kurulumu

Samsung SCX-3405FW yazıcınızı Wi-Fi'a bağlamak, yazdırma görevlerini kablosuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. İşte adım adım bir kurulum kılavuzu:

1. Kontrolleri Yap: Yazıcınızın açık olduğundan ve Wi-Fi ağınızın etkin olduğundan emin olun.
    2. Menüye Eriş: Yazıcının kontrol panelindeki "Menü" düğmesine basın ve "Ağ Ayarları"nı seçin.
    3. Wi-Fi Kurulumunu Başlat: "Kablosuz Kurulum" seçeneğini belirleyin ve "WPS Kurulumu" veya "Manuel Kurulum"u seçin.
    4. WPS Kurulumu (Kolay Yöntem): Eğer yönlendiriciniz WPS destekliyorsa, "WPS Kurulumu"nu seçin ve yönlendiricinizin WPS düğmesine basın. Yazıcı ve yönlendirici otomatik olarak bağlanacaktır.
    5. Manuel Kurulum: Yönlendiriciniz WPS desteklemiyorsa, "Manuel Kurulum"u seçin. Yazıcının ön panelinde görüntülenen Wi-Fi ağlarının listesinden ağınızı seçin. Ağınızın şifresini girin.
    6. Bağlantıyı Test Et: Kurulum tamamlandıktan sonra bir test sayfası yazdırmayı deneyin. Sayfa başarıyla yazdırılırsa, yazıcınız Wi-Fi'a başarıyla bağlanmış demektir.
    7. Bilgisayara Bağlanma (İsteğe Bağlı): Yazıcınızı bilgisayara bağlamak için üreticinin web sitesinden uygun sürücüyü indirin ve kurun. Sürücü kurulduktan sonra yazıcınız bilgisayarınızdan tanıtabileceksiniz.
    8. Telefona Bağlanma (İsteğe Bağlı): Samsung Mobile Print uygulamasını telefonunuza indirin. Uygulamayı açın ve yazıcınızı seçin. Telefonunuzdan doğrudan yazdırma görevleri gönderebileceksiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. İlk önce yazıcının kendi menüsünden tüm ayarları temizle yaptım. İlk önce wifi setup ile pc üzerinden uğraştım olmayında yazıcının kendi menüsünden wifi ayrını yaptım pc ye baktığımda ayar tamamlandı yazısını gördüm. Nihayetinde wifi olarak cihazdan çıktı alabildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung SCX-4623F Kapak Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.