Şimdi Ara

Samsung CLP-365 Toner Reset Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreli inkjet kullanımı sonrasında artık lazer kullanmaya başladım.

Samsung CLP-365 renkli lazer kullanmaktayım.Şu an hala orjinal tonerleri henüz bitmedi.

Fakat tonerler bittiğinde kendim dolum yapacağım. Bilindiği üzere tonerleri sadece doldurmak yetmiyor. Birde resetlemek gerekmekte.

Reset işlemi internetteki yaptığım araştırmalarda iki şekilde yapılabilmekte.

1- Yazıcıya yeni bir yazılım yükleyerek anladığım kadarı ile sayaç iptal edilmekte.BU iş için yazıcının seri numarası, kartuşların seri numarası ve versiyon numaraları kullanılarak bir fix generatör hazırlanmakta ve bu yazıcıya yüklenerek sonsuz reset dedikleri işlem yapılmakta.Bu işlem piyasada 25 TL civarında hazırlanan yazılımın satın alınması yöntemi ile fazla uğraşmadan halledilebilmekte.

2- diğer bir yöntemde ise toner üzerindeki çip ler resetlenmekte. Yani yazıcının yazılımına anladığım kadar ile müdhale edilmemekte.Bu ikinci yöntem ile ilgili altta bir video var.

Bana bu ikinci yöntemdeki reset işleminin tam olarak nasıl yapıldığı gerekli.Bu konuda yerli sitelerde kaynak bulamadım.Ücretli veya ücretsiz bu konuda destek verebilecek varsa yardımlarını bekliyorum.

bahsettiğim video altta;

http://www.youtube.com/watch?v=5KQwPatN-Wc

• bir üst mesajımda vermiş olduğum yazılımı uzun süren araştırmalarım sonucunda ücretsiz olarak buldum.

fakat henüz denemedim.

Kısmet olursa yarın deneyeceğim. elimde yazıcıdan bugün almış olduğum Supplies İnformation belgesi var. yarın bulduklarımı deneyeceğim. işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

şu an henüz denemedim çünkü yazıcıyı usb ile bağlamak gerekiyor. mevcutta ise yazıcı modeme bağlı olarak kablosuz network yazıcısı olarak kullanmaktayım.

yarın yazıcıyı usb den bağlayıp bulduğum reset yazılımlarını deneyeceğim.

bu arada araştırırken samsung un bir çok modelinin reset yazılımına ulaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

bir üst mesajımda vermiş olduğum yazılımı uzun süren araştırmalarım sonucunda ücretsiz olarak buldum.

fakat henüz denemedim.

Kısmet olursa yarın deneyeceğim. elimde yazıcıdan bugün almış olduğum Supplies İnformation belgesi var. yarın bulduklarımı deneyeceğim. işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum.

şu an henüz denemedim çünkü yazıcıyı usb ile bağlamak gerekiyor. mevcutta ise yazıcı modeme bağlı olarak kablosuz network yazıcısı olarak kullanmaktayım.

yarın yazıcıyı usb den bağlayıp bulduğum reset yazılımlarını deneyeceğim.

bu arada araştırırken samsung un bir çok modelinin reset yazılımına ulaştım.

Samsung m2675fn için çözüm arıyorum. Yarfımcı olur musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung ML-1610 Toner Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.