Şimdi Ara

#### Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu #### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
6
Favori
767.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: altinok

@killnOd, Cihaz bence de güzel ama ipohe'dan fazla satmaya gelince o çok zor. Çünkü iphone topu topu 3 model satıyor samsung ise ayda 3 tane model çıkarıp satıyor. Dolayısıyla, iphone'yi yakalaması şu an için mümkün görünmüyor birde ekranı iphone kadar büyük değil ki bu da s8000 için ayrı bir dezavantaj.

Buyuklugun avantaj veya dezavantaj olusu kisiden kisiye degisir.Bence cep tel icin 3.2" yukarisi cok buyuk hatta en ideali 3" olanlari tabi bana gore.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

@killnOd, Cihaz bence de güzel ama ipohe'dan fazla satmaya gelince o çok zor. Çünkü iphone topu topu 3 model satıyor samsung ise ayda 3 tane model çıkarıp satıyor. Dolayısıyla, iphone'yi yakalaması şu an için mümkün görünmüyor birde ekranı iphone kadar büyük değil ki bu da s8000 için ayrı bir dezavantaj.

Buyuklugun avantaj veya dezavantaj olusu kisiden kisiye degisir.Bence cep tel icin 3.2" yukarisi cok buyuk hatta en ideali 3" olanlari tabi bana gore.

Haklısın, gayet subjektif bir konu bahsettiğimiz. Ben şöyle düşündüm, iphone ile safari'den nete girdiğimde mesela donanimhaberde gezerken iki parmağımla yaklaştırma uzaklaştırma yaparken şunun ekran az daha büyük olsaymış keşke falan diyorum. Ama normal kullanımda da bazen bu cihaz da pek geniş canım dediğim oluyor.

• Gerçekten şu telefonda aradığım herşey var gibi tasarım ve fonksiyon olarak çok hoşuma gitti. Yakın zamanda telefonumu çaldırdım ve şu ara telefon almak için baya bi araştırdım En son iphone'da karar kılmıştım ama bunu görünce biraz daha beklemeye karar verdim. Şimdiye kadar bulabildiğim tek fiyat ebay den yaklaşık 500-650 $ arası. Sanırım Türkiyedede fiyatı 1200-1400 TL arası birşey olucak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soberlight

Gerçekten şu telefonda aradığım herşey var gibi tasarım ve fonksiyon olarak çok hoşuma gitti. Yakın zamanda telefonumu çaldırdım ve şu ara telefon almak için baya bi araştırdım En son iphone'da karar kılmıştım ama bunu görünce biraz daha beklemeye karar verdim. Şimdiye kadar bulabildiğim tek fiyat ebay den yaklaşık 500-650 $ arası. Sanırım Türkiyedede fiyatı 1200-1400 TL arası birşey olucak gibi gözüküyor.

Ben o kadar pahalı olacağını sanmıyorum. Maksimum 1200 olur daha yukarı bir fiyatla satılması uzak bir ihtimal.
  • Beyler samsungun oyunlarına biraz dikkat edin. Bu telefon da fiyasko olabilir. Çünkü belki inanmayacaksınız ama telefonda adam gibi bir OS yok. Yani ne symbian, ne windows mobile, ne de android. Dandik bir platfor üzerinde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki, doğru düzgün bir program yüklenemeyecek.Hadi program neyse, telefonun kendi özellikleri yeter diyeceksiniz ama doğru düzgün bir navigasyon programı bile yüklenemeyecek telefona. Bu samsung var ya yalan dolan konusunda, sömürme konusunda nokia'ya falan fark attı. Samsungun fiyaskolarını bir sıralayayım.

i8510 8mp kamera fakat rezalet video çekimi
    i8910 hd sözde hd ama video çekimi rezaletin de ötesinde (tabi hd sıfatı için)
    S8000 JET OS yok.

Bu gidişle bu samsung'un elinde patlayacak herşeyi.samsung

• quote:

Orjinalden alıntı: KACA52

Beyler samsungun oyunlarına biraz dikkat edin. Bu telefon da fiyasko olabilir. Çünkü belki inanmayacaksınız ama telefonda adam gibi bir OS yok. Yani ne symbian, ne windows mobile, ne de android. Dandik bir platfor üzerinde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki, doğru düzgün bir program yüklenemeyecek.Hadi program neyse, telefonun kendi özellikleri yeter diyeceksiniz ama doğru düzgün bir navigasyon programı bile yüklenemeyecek telefona. Bu samsung var ya yalan dolan konusunda, sömürme konusunda nokia'ya falan fark attı. Samsungun fiyaskolarını bir sıralayayım.

S8000 JET OS yok.

Günaydın Aman dikkat arkadaşlar...Samsung yanlış işler peşinde...

• quote:

Beyler samsungun oyunlarına biraz dikkat edin. Bu telefon da fiyasko olabilir. Çünkü belki inanmayacaksınız ama telefonda adam gibi bir OS yok. Yani ne symbian, ne windows mobile, ne de android. Dandik bir platfor üzerinde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki, doğru düzgün bir program yüklenemeyecek.Hadi program neyse, telefonun kendi özellikleri yeter diyeceksiniz ama doğru düzgün bir navigasyon programı bile yüklenemeyecek telefona. Bu samsung var ya yalan dolan konusunda, sömürme konusunda nokia'ya falan fark attı. Samsungun fiyaskolarını bir sıralayayım.

S8000 JET OS yok.

JET bildigim kadariyla java tabanli buda cok iyi.Neden derseniz java hizli seri sade ve sorunsuz calisan bir OS . Acikcasi java apple dan sonra en iyisi bu saydigim ozellikleriyle.Kisacasi telefonu laptop gibi kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa JET kesinlikle cok iyi duruyor tabi flashli siteleride sorunsuz calistirabilirse youtube gibi cikinca gorecez artik daha konusmak icin cok erken.

Ayrica fiyat olarak 1200tl felan denmis ki bence 999tl olur en fazla ki birkacay icerisinde 800tl ciavarina dusecekdir kanimca.

Birde hala JET deki ram miktarini ogrenemedim bu konuda herhangi bilgisi olan kimse varmi islemci cok iyi ama ram 192mb dan assagi olursa hepsi havada kalir gibime geliyor.

• @KillnOd, flaslı sitelerde hiçbir sorun yaşanacağını sanmam, fiyat konusunda belli olmaz tabi ama sana katılıyorum çokta pahalı olmaz sanırım, ram konusuna gelince bu konuda fazla bilgim olmamasına rağmen yanılmıyorsam bir sitede 512 mb ram var gibi birşey görmüştüm ama dediğim gibi emin değilim,
    ayrıca yukarda mesaj atan arkadaş @KACA52 nin dediklerinden hiçbirşey anlamadım, biraz ayrıntılı açıklarsa memnun oluruz...
  • Çok fazla anladığım söylenemez ama bazıları bu telefon için ne os ne symbian nede windows mobile olmadığı için daha iyi olduğunu söylüyor java ile daha özgür ve kısıtlamadan uzak olduğunu düşünüyorlar bilemiyeceğim artık. Ama benim beklentilerimi karşılayacak gibi..
    -güzel tasarım
    - hızlı bir işlemci
    -wifi
    - şimdilik vidyolarından izlediğim kadarıyla rahat kullanışlı bir touch pad
    - DivX/XviD/H.263/H.264/MPEG4/WMV desteklemesi 16m color amoled ekrana sahip olması, 480 x 800 çözünürlük ve 32gb a kadar desteklediği için dizi, film vs... izeleyebilecek olmam (tabi şarj durumu ne olur oda bi soru işareti (Standard battery, Li-Ion 1100 mAh) )
    -makul kamera, zaten çok da önemli değil benim için
  • Ya siz sade bir cihaz kullanmak istiyorsanız tamam. Ama bu cihaza adam gibi bir program yükleyemezsiniz. Daha özgür olduğu filan da yok ayrıca. Belli başlı java uygulamalar haricinde, javada hayat yok.
    Söylediklerimin ne olduğunu tam anlayamayan arkdaşım için kısaca tekrar yazayım. Telefona adam gibi bir program yüklenmiyor. Ne çıkarsa onunla idare edeceksin. Ne accelerometer'i kullanabileceğin sensör uygulamaları, ne doğru dürüst navigasyon programları, ne de harika oyunlar. Hepsi yalan olur S8000 Jet için.

Üstelik bu cihazın ekranının da iphone kadar iyi olacağını sanmıyorum. Net ve canlı renkler verebilir ama dokunmatik hassasiyeti iphone kadar olmayacak sanki. Çünkü bu telefon resistive, iphone ise capacitive dokunmatik ekrana sahip. Kısacası o kadar da ahım şahım bir cihaz değil bu. Sadece uyarmak istedim.

Diyeceksiniz ki niçin uyarma ihtiyacı hissettin. Ben de yaklaşık 3 aydır samsung i8910 (çakma) hd 'yi bekliyordum büyük bir heyecanla. Sonra kullanıcı yorumları ve telefonun gerçek detayları gün yüzüne çıkmaya başlayınca hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi kıl oluyorum samsunga. Üyesi olduğum her forumda rezilliklerini bir bir yazıyorum. Hatta innovators.samsung.com sitesinde bile açtım ağzımı yudum gözümü ne varsa yazdım. Baya da destek aldım yorumlarım için.
    samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 22 Haziran 2009; 16:54:52 >

• quote:

Ya siz sade bir cihaz kullanmak istiyorsanız tamam. Ama bu cihaza adam gibi bir program yükleyemezsiniz. Daha özgür olduğu filan da yok ayrıca. Belli başlı java uygulamalar haricinde, javada hayat yok.
    Söylediklerimin ne olduğunu tam anlayamayan arkdaşım için kısaca tekrar yazayım. Telefona adam gibi bir program yüklenmiyor. Ne çıkarsa onunla idare edeceksin. Ne accelerometer'i kullanabileceğin sensör uygulamaları, ne doğru dürüst navigasyon programları, ne de harika oyunlar. Hepsi yalan olur S8000 Jet için.

Üstelik bu cihazın ekranının da iphone kadar iyi olacağını sanmıyorum. Net ve canlı renkler verebilir ama dokunmatik hassasiyeti iphone kadar olmayacak sanki. Çünkü bu telefon resistive, iphone ise capacitive dokunmatik ekrana sahip. Kısacası o kadar da ahım şahım bir cihaz değil bu. Sadece uyarmak istedim.

Diyeceksiniz ki niçin uyarma ihtiyacı hissettin. Ben de yaklaşık 3 aydır samsung i8910 (çakma) hd 'yi bekliyordum büyük bir heyecanla. Sonra kullanıcı yorumları ve telefonun gerçek detayları gün yüzüne çıkmaya başlayınca hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi kıl oluyorum samsunga. Üyesi olduğum her forumda rezilliklerini bir bir yazıyorum. Hatta innovators.samsung.com sitesinde bile açtım ağzımı yudum gözümü ne varsa yazdım. Baya da destek aldım yorumlarım için.
    samsung

Hocam belli ki kızmışsınız ama bu kadar da karamsar olmaya gerek yok. Java dediğiniz platform boş değil, sırf bu platform için kurulmuş/açılmış siteler var.

• @KACa52, hocam herkesin düşüncesi,beklentisi farklı symbian,win mobile v.s. gibi sistemlerinde kendine özgü sorunları oluşabiliyor kaldıkı firma hepsi için ayrı ayrı tellerini tanıttı ayrıca bir çok firmanında farklı modelleri var kim neyi beğeniyorsa onu alır sizin sorun olarak gördüğünüz şeyleri belki bizim gibi düşünenler için önemsiz şeyler, gerçi şuda var dediğiniz şeyler bu tellede bana göre rahatlıkla yapıılabilir o ayrı, yaptığınız genellemenin doğru olmadığını aşikar ama istediğinizide yapabilirsiniz kendi doğrularınız adına, ama benim nacizane tavsiyem daha net ve somut bilgilerle yorum yapın daha ayrıntılarını bile bilmediğimiz bir tel hakkında kafadan bu tarz yorumlarda bulunmak ne derece doğru bilmiyorum, saygılar...
  • resistive olmasi benim icin daha iyi iphonede cunku parmak haric hicbirsey algilamiyor benim gibi tirnakla kullananlar icin resistive cok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

@KACa52, hocam herkesin düşüncesi,beklentisi farklı symbian,win mobile v.s. gibi sistemlerinde kendine özgü sorunları oluşabiliyor kaldıkı firma hepsi için ayrı ayrı tellerini tanıttı ayrıca bir çok firmanında farklı modelleri var kim neyi beğeniyorsa onu alır sizin sorun olarak gördüğünüz şeyleri belki bizim gibi düşünenler için önemsiz şeyler, gerçi şuda var dediğiniz şeyler bu tellede bana göre rahatlıkla yapıılabilir o ayrı, yaptığınız genellemenin doğru olmadığını aşikar ama istediğinizide yapabilirsiniz kendi doğrularınız adına, ama benim nacizane tavsiyem daha net ve somut bilgilerle yorum yapın daha ayrıntılarını bile bilmediğimiz bir tel hakkında kafadan bu tarz yorumlarda bulunmak ne derece doğru bilmiyorum, saygılar...

Dostum her ne kadar kişisel bir gıcıklığım da olsa samsunga karşı, burada kimsenin hevesini kırmak için yorum yazmıyorum. Tabiki herkesin zevki farklı, verebileceği para farklı. Kim ne isterse alır. Ben sadece samsungun hileleri hakkında uyarmak istiyorum. Çünkü adamlar tam 99 depremi öncesindeki müteahhitlerin mantığında ürün üretiyor. Biz üretelim, iyi bir reklamla milletin gözünü boyayalım ve ardından satabildiğimiz kadar satalım sonra kim ne derse desin, neyden memnun kalmazsa kalmasın. Bunun en iyi kanıtı da samsungun müşterilerine hiç düzgün bir destek sağlamamasıdır. Eğer ürünü sattıktan sonra firmware ve yeni yazılımlar adına samsung gerçekten kullanıcılarını tatmin edebilse, tüm söylediklerime tövbe ederim. Adamlar bir hata yapmış düzeltiyorlar derim. Ama öyle yapmıyorlar. Aleni yalan reklam yapıyorlar kelime oyunlarıyla. Neymiş "smarter than a smartphone" bunu duyan bir kişi eğer biraz anlıyorsa bu işlerden hemen symbian falan sanar bu telefonu, nitekim ben de öyle sandım. Ama sonra gerçeği görünce, ne varsa düz gittim samsunga.

Üstelik yorumlarımı sadece telefonun özelliklerini inceleyerek yapmıyorum. Şu ana kadar kullanma fırsatı bulan, en azından canlı görüp deneme yapan; farklı ülkelerdeki kullanıcıların yaptığı yorumları okuyup, doğru olabileceklerine ihtimal verdiğim şeyleri burada yazıyorum.

Sonuç olarak kim ne isterse alsın, ama ne aldığını; aldığında gerçekte ne ile karşılaşacağını bilsin.Amacım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 23 Haziran 2009; 0:46:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

@KACa52, hocam herkesin düşüncesi,beklentisi farklı symbian,win mobile v.s. gibi sistemlerinde kendine özgü sorunları oluşabiliyor kaldıkı firma hepsi için ayrı ayrı tellerini tanıttı ayrıca bir çok firmanında farklı modelleri var kim neyi beğeniyorsa onu alır sizin sorun olarak gördüğünüz şeyleri belki bizim gibi düşünenler için önemsiz şeyler, gerçi şuda var dediğiniz şeyler bu tellede bana göre rahatlıkla yapıılabilir o ayrı, yaptığınız genellemenin doğru olmadığını aşikar ama istediğinizide yapabilirsiniz kendi doğrularınız adına, ama benim nacizane tavsiyem daha net ve somut bilgilerle yorum yapın daha ayrıntılarını bile bilmediğimiz bir tel hakkında kafadan bu tarz yorumlarda bulunmak ne derece doğru bilmiyorum, saygılar...

Dostum her ne kadar kişisel bir gıcıklığım da olsa samsunga karşı, burada kimsenin hevesini kırmak için yorum yazmıyorum. Tabiki herkesin zevki farklı, verebileceği para farklı. Kim ne isterse alır. Ben sadece samsungun hileleri hakkında uyarmak istiyorum. Çünkü adamlar tam 99 depremi öncesindeki müteahhitlerin mantığında ürün üretiyor. Biz üretelim, iyi bir reklamla milletin gözünü boyayalım ve ardından satabildiğimiz kadar satalım sonra kim ne derse desin, neyden memnun kalmazsa kalmasın. Bunun en iyi kanıtı da samsungun müşterilerine hiç düzgün bir destek sağlamamasıdır. Eğer ürünü sattıktan sonra firmware ve yeni yazılımlar adına samsung gerçekten kullanıcılarını tatmin edebilse, tüm söylediklerime tövbe ederim. Adamlar bir hata yapmış düzeltiyorlar derim. Ama öyle yapmıyorlar. Aleni yalan reklam yapıyorlar kelime oyunlarıyla. Neymiş "smarter than a smartphone" bunu duyan bir kişi eğer biraz anlıyorsa bu işlerden hemen symbian falan sanar bu telefonu, nitekim ben de öyle sandım. Ama sonra gerçeği görünce, ne varsa düz gittim samsunga.

Üstelik yorumlarımı sadece telefonun özelliklerini inceleyerek yapmıyorum. Şu ana kadar kullanma fırsatı bulan, en azından canlı görüp deneme yapan; farklı ülkelerdeki kullanıcıların yaptığı yorumları okuyup, doğru olabileceklerine ihtimal verdiğim şeyleri burada yazıyorum.

Sonuç olarak kim ne isterse alsın, ama ne aldığını; aldığında gerçekte ne ile karşılaşacağını bilsin.Amacım bu.

"smarter than a smartphone" Hocam bunu adamlar bir slogan olarak kullanmışlar telefonu tarif etme adına. Yoksa telefon özelliklerine bakan her insan işletim sistemi hakkında bilgi sahibi olur. Böyle bir slogan var o zaman bu symbian kullanıyordur diyip de bu telefonu kimse almaz bence. Siz bu markayı öyle bir anlatıyorsunuz ki, inanın bu yazılanları okuyon birisi Çin malı bir firmadan bahsediyor sanacak, bu firma Dünya 2. si bir firma, kar marjı ve satış hacmi sürekli artan 1. olmak için oynayan bir firma.

Not: Samsug çok kullandım ama şu an kullanmıyorum, bu markanın fanı falan da değilim, sadece olaya objektif olarak bakıyor o kadar.

• quote:

"smarter than a smartphone" Hocam bunu adamlar bir slogan olarak kullanmışlar telefonu tarif etme adına. Yoksa telefon özelliklerine bakan her insan işletim sistemi hakkında bilgi sahibi olur. Böyle bir slogan var o zaman bu symbian kullanıyordur diyip de bu telefonu kimse almaz bence. Siz bu markayı öyle bir anlatıyorsunuz ki, inanın bu yazılanları okuyon birisi Çin malı bir firmadan bahsediyor sanacak, bu firma Dünya 2. si bir firma, kar marjı ve satış hacmi sürekli artan 1. olmak için oynayan bir firma.

Not: Samsug çok kullandım ama şu an kullanmıyorum, bu markanın fanı falan da değilim, sadece olaya objektif olarak bakıyor o kadar.

O sloganın yapabileceği etkiden bahsettim. Kesinlikle böyledir demedim. Zira bu konuyu okuyan birçok kişinin de aynı sebepten hayal kırıklığına uğradığını sanıyorum. Çünkü yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla bir çok kişi bu duruma düşmüş.

Bence samsungun çakma üreten çinlilerden tek farkı fiyatı ve her ne kadar eline yüzüne bulaştırsa da, geliştirmeye çalıştığı teknolojisi.Kar marjı falan hepsi hikaye. Çünkü eğer samsung müşterilerinin beklentilerini böyle görmezden gelmeye devam ederse o kar marjları falan bir gecede dibe vurur.Büyük firma olması için satış sonrasının da en za satıştaki kadar etkileyici olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 23 Haziran 2009; 9:39:48 >

• Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum ama yokmudur bi alternatifi ben bu telefonu ona yakın gördüm hatta belkide ilk başlarda ondan daha iyi olduğunu düşünüyordum ama şimdi iyice kararsız kaldım. Zaten 3gs de çıktı, gelicekmi, Tr de fiyatı ne olucak, eski 3g lerin fiyatı düşücek mi, Jet çıkıcakmı nasi olucak iyice allak bullak oldu kafam sanırım bi 3 ay daha telefon alamıcam ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 23 Haziran 2009; 11:36:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soberlight

Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum ama yokmudur bi alternatifi ben bu telefonu ona yakın gördüm hatta belkide ilk başlarda ondan daha iyi olduğunu düşünüyordum ama şimdi iyice kararsız kaldım. Zaten 3gs de çıktı, gelicekmi, Tr de fiyatı ne olucak, eski 3g lerin fiyatı düşücek mi, Jet çıkıcakmı nasi olucak iyice allak bullak oldu kafam sanırım bi 3 ay daha telefon alamıcam ben :D

"Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum"

Telefon alırken tercih sebebiniz bu mudur? O zaman 3g S de almayın siz, nasılsa öncekilerle aynı şekle sahip, dışardan bakanlar onun 3g S modeli olduğunu anlamazlar. Ben size farklı olma adına Ericsson a1018 modelini öneriyorum. Simitçinin, çöpçünün elinde bile göremezsiniz, marjinal olursunuz, hem bu modelin harici anteni de var.

• Ben size farklı olma adına Ericsson a1018 modelini öneriyorum. Simitçinin, çöpçünün elinde bile göremezsiniz, marjinal olursunuz, hem bu modelin harici anteni de var.
    [/quote

Saçma önerine kulak asmayarak arkadaşa katılıyorum.Artık herkeste iphone olmasından sıkıldım.Fazla tv ye zaman ayırmasam bile eve gelip aile eşrafının seyrettiği ekrana gözüm takıldığında dizi ve reklamlarda bu telefon göze sokulurmuşcasına kullanılıyor.Farklı tatlar, farklı özellikler tatmak ister artık. He sen sadece kabile oalrak hareket edip kafanı kuma göm ve aynı yoldan devam et ama lütfen saçma ca öneride bulunma(1018 gibi). Bu arada hatırlatmakta isterim belki sen iphone yazısını okuyamazken ve amerikadan dışarıya çıkmamışken ben o telefonu kullanıyordum.onun için iphone un da avukata ihtiyacı olmadan burda bazı farklı sunumlarıda tatmak isteriz

• quote:

"Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum"

Telefon alırken tercih sebebiniz bu mudur? O zaman 3g S de almayın siz, nasılsa öncekilerle aynı şekle sahip, dışardan bakanlar onun 3g S modeli olduğunu anlamazlar. Ben size farklı olma adına Ericsson a1018 modelini öneriyorum. Simitçinin, çöpçünün elinde bile göremezsiniz, marjinal olursunuz, hem bu modelin harici anteni de var.

Evet telefon alırken tercih sebebeplerimden biride o dur çünki aynı şeyi heryerde görmek bazen bıkkınlık hissi verebilir insanlara. Birde 3Gs in yaratığı çelişki durumu, onu alıp almayacak olmam değildir yada insanların 3gs olup olmadığını anlaması, zira öyle bir kaygım olsaydı gider japon malı iphone replicalarını alırdım. Sonuçta onlarında görünümü aynı değilmi kimse anlamaz. Ericsson a1018 modeli demişsiniz daha önce hiç harici antenli telefon kullanmadım ama bu tarz harici antenli telefonlar arka cebe konulduklarında popo kısmında zedelenmeler meydana getirmezmi? siz kullanmışsanız hiç böyle bi durumla karşılaştınızmı merak ediyorum doğrusu. Bilgilendirirseniz sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: stnbl

Saçma önerine kulak asmayarak arkadaşa katılıyorum.Artık herkeste iphone olmasından sıkıldım.Fazla tv ye zaman ayırmasam bile eve gelip aile eşrafının seyrettiği ekrana gözüm takıldığında dizi ve reklamlarda bu telefon göze sokulurmuşcasına kullanılıyor.Farklı tatlar, farklı özellikler tatmak ister artık. He sen sadece kabile oalrak hareket edip kafanı kuma göm ve aynı yoldan devam et ama lütfen saçma ca öneride bulunma(1018 gibi). Bu arada hatırlatmakta isterim belki sen iphone yazısını okuyamazken ve amerikadan dışarıya çıkmamışken ben o telefonu kullanıyordum.onun için iphone un da avukata ihtiyacı olmadan burda bazı farklı sunumlarıda tatmak isteriz

Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten burada amaç da o değilmidir tartışıp doğruyu yada uygunu olanı bulmak, sürü piskolojisine ve/veya tüketim çılgınlığına takılıp gitmeden akılını ve mantığını kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 23 Haziran 2009; 12:42:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.