Şimdi Ara

#### Samsung S8000 (8003) JET Ana Konu #### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.105
Cevap
6
Favori
774.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stnbl

Ben size farklı olma adına Ericsson a1018 modelini öneriyorum. Simitçinin, çöpçünün elinde bile göremezsiniz, marjinal olursunuz, hem bu modelin harici anteni de var.
    [/quote

Saçma önerine kulak asmayarak arkadaşa katılıyorum.Artık herkeste iphone olmasından sıkıldım.Fazla tv ye zaman ayırmasam bile eve gelip aile eşrafının seyrettiği ekrana gözüm takıldığında dizi ve reklamlarda bu telefon göze sokulurmuşcasına kullanılıyor.Farklı tatlar, farklı özellikler tatmak ister artık. He sen sadece kabile oalrak hareket edip kafanı kuma göm ve aynı yoldan devam et ama lütfen saçma ca öneride bulunma(1018 gibi). Bu arada hatırlatmakta isterim belki sen iphone yazısını okuyamazken ve amerikadan dışarıya çıkmamışken ben o telefonu kullanıyordum.onun için iphone un da avukata ihtiyacı olmadan burda bazı farklı sunumlarıda tatmak isteriz

Sen yukarda yazdığım arkadaşın avukatı mısın? Sen 2 kişi konuşurken 3. kişi ne yapar biliyor musun?

Iphone kullanmasını iyi bildiğin belli ama bir de şu Türkçemizi düzgün kullanabilsen. Herkeste diye bir kullanım olmaz, o herkesde diye yazılır.
    Aile eşrafı diye bir kullanım yok dilimizde, o dediğin şeyin aslı aile efradıdır. Eşraf; bir yerin zenginleri ve sözü geçenler demektir.
    Saçma ca diye bir kelime de yok dilimizde o saçmaca olmasın sakın.
    Ülke adları büyük harfle yazılır, dolayısıyla Amerika kelimesi bir ülke adıdır ve büyük yazman gerekir.
    Ben iphone avukatı olsam, böyle bir konuyu açmazdım. Sadece kullandığım cihazlar içinde en çok iphone beni memnun etti o kadar, ben cihazı sevdiğim ve ihtiyaçlarımı karşıladığı için kullanırım, kompleksli değilim, iphone ister çöpçü tarafından, ister hademe, ister memur, ister simitçi tarafından kullanılsın ben işimi gördüğü müddetçe kullanmaya devam edeceğim.

• quote:

Evet telefon alırken tercih sebebeplerimden biride o dur çünki aynı şeyi heryerde görmek bazen bıkkınlık hissi verebilir insanlara. Birde 3Gs in yaratığı çelişki durumu, onu alıp almayacak olmam değildir yada insanların 3gs olup olmadığını anlaması, zira öyle bir kaygım olsaydı gider japon malı iphone replicalarını alırdım. Sonuçta onlarında görünümü aynı değilmi kimse anlamaz. Ericsson a1018 modeli demişsiniz daha önce hiç harici antenli telefon kullanmadım ama bu tarz harici antenli telefonlar arka cebe konulduklarında popo kısmında zedelenmeler meydana getirmezmi? siz kullanmışsanız hiç böyle bi durumla karşılaştınızmı merak ediyorum doğrusu. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hiç bir cihaz/alet/araç başkalarında çok görüyorum, simitçi bile kullanıyor artık bıktım diye ihtiyaçlarını gördüğü halde değiştirilmez, bu eğitim, görgü, bilgi alanında eksikliği olan kişilerin toplumda farklı olmaya çalışarak yer edinme çalışmalarından doğan kompleksli bir ruh halidir. Ben passat bir araca biniyorum, elimi sallasam passat'a değiyor, herkesde var diye satacak mıyım yani aracımı senin mantıkla. Bu konuyu da fazla uzatma bence, beni raydan çıkarma. Konumu da bu tür saçma sapan sataşmalarla kirletmeyin.

• Niye kitap mı yazıyoruz burada ? Konuyu başka yerlere çekip demegoji yapma. Simitçi lafını kullanmamdaki amaç gelir düzeyi ne olursa olsun veya yaş, kültür, ilgi alanı farketmeden herkesin bunu tercih etmesidir. Bunu belirtmek istedim orada.
    Bu tarz sarkastik yaklaşımlar sonu olmayan tartışmalara gider, konuda dağılır. Lütfen konu dahilinde yorum yapmaya devam ediceksen yaz. Burada tartışılan Samsung s8000 jet ve iphone'a altarnatif olabilirmi nedir ne değildir vs... yok eğer düzgün Türkçe kullanımı gibi takıntıların varsa sana TDK'nın düzenlediği organizasyonları veya üniversitelerin dil topluluklarını öneririm yanlış yerdesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 23 Haziran 2009; 14:29:58 >

Orjinalden alıntı: soberlight

Niye kitap mı yazıyoruz burada ? Konuyu başka yerlere çekip demegoji yapma. Simitçi lafını kullanmamdaki amaç gelir düzeyi ne olursa olsun veya yaş, kültür, ilgi alanı farketmeden herkesin bunu tercih etmesidir. Bunu belirtmek istedim orada.
    Bu tarz sarkastik yaklaşımlar sonu olmayan tartışmalara gider, konuda dağılır. Lütfen konu dahilinde yorum yapmaya devam ediceksen yaz. Burada tartışılan Samsung s8000 jet ve iphone'a altarnatif olabilirmi nedir ne değildir vs... yok eğer düzgün Türkçe kullanımı gibi takıntıların varsa sana TDK'nın düzenlediği organizasyonları veya üniversitelerin dil topluluklarını öneririm yanlış yerdesin.

Arkadaşım sen üye olmuş, direk benim konuya dalmışsın. Post artırmak için bana bulaşma, konuya bir katkı yapacaksan yap, video ekle, yorum ekle, resim ekle ama gereksiz yere kendin eklemlenme.

• jet gibi konu , bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

jet gibi konu , bravo

Millete üstten bakan, kullandığı cihazı, arabayı, makamı, cep telefonunu, saati bir statü sebebi sayan, çöpçü, temizlikçi, simitçi kullanıyor diye cep telefonunu bile kullanmaktan imtina eden tipleri görünce raydan çıkıyorum, özür dilerim burdaki tüm arkadaşlardan. Kendime yakıştıramıyorum yaptıklarımı ama simitçi bile kullanıyor diye yada herkesin elinde var bende olmasın diye insan çok sevdiği bir cihazı kullanmaz mı? Ya ben yanlış düşünüyorum ya millet bir garip anlayamadım gitti inanın. Neyse, tekrar herkesden özür dilerim, bu konuda bir daha yazmayacağım.

• vala samsungun bu tarz birsürü teli oldu hangisi alsak die şasırır insan

Orjinalden alıntı: Aѕℓαη66™

vala samsungun bu tarz birsürü teli oldu hangisi alsak die şasırır insan

Önceden Nokia yapardı bu hinliği, sürekli yeni ürün çıkarır bir sürü kafa karışıklığı olurdu tüketicide, son yıllarda Samsung'da yapmaya başladı bunu. Sürekli telefon çıkarıyor sürekli gsmarena takip eden ben bile yetişemiyorum hızlarına.
  • onu bunu bilmem de samsung cihazları kadar stabil çalışan(donmayan,kilitlenmeyen,)cihazlarda pek yok gibi en yüksek video ları bile birçok cihaz açmakta zorlanırken samsunglar banamısın bile demiyor..(üst modeller)
    tamam tema program destegi zayıf ama birçoklarını bu standart performanslarıyla cezbediyorlar...

Orjinalden alıntı: KACA52

Ya siz sade bir cihaz kullanmak istiyorsanız tamam. Ama bu cihaza adam gibi bir program yükleyemezsiniz. Daha özgür olduğu filan da yok ayrıca. Belli başlı java uygulamalar haricinde, javada hayat yok.
    Söylediklerimin ne olduğunu tam anlayamayan arkdaşım için kısaca tekrar yazayım. Telefona adam gibi bir program yüklenmiyor. Ne çıkarsa onunla idare edeceksin. Ne accelerometer'i kullanabileceğin sensör uygulamaları, ne doğru dürüst navigasyon programları, ne de harika oyunlar. Hepsi yalan olur S8000 Jet için.

Üstelik bu cihazın ekranının da iphone kadar iyi olacağını sanmıyorum. Net ve canlı renkler verebilir ama dokunmatik hassasiyeti iphone kadar olmayacak sanki. Çünkü bu telefon resistive, iphone ise capacitive dokunmatik ekrana sahip. Kısacası o kadar da ahım şahım bir cihaz değil bu. Sadece uyarmak istedim.

Diyeceksiniz ki niçin uyarma ihtiyacı hissettin. Ben de yaklaşık 3 aydır samsung i8910 (çakma) hd 'yi bekliyordum büyük bir heyecanla. Sonra kullanıcı yorumları ve telefonun gerçek detayları gün yüzüne çıkmaya başlayınca hayal kırıklığı yaşadım. Şimdi kıl oluyorum samsunga. Üyesi olduğum her forumda rezilliklerini bir bir yazıyorum. Hatta innovators.samsung.com sitesinde bile açtım ağzımı yudum gözümü ne varsa yazdım. Baya da destek aldım yorumlarım için.
    samsung

Dediklerine kısmen katılıyorum. Reklamda tüketiciye verilen hava çok önemli... Zaten Samsung'un çalışanlarına ve müşterilerine verdiği değer ortada. Açılan davaları araştırabilirsiniz...
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni

• quote:

Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum

Ben bu mantığı hala anlayabilmiş değilim. Gelir seviyesi düşük insanların pahalı ürünler kullanmaya hakkı yok mu? Yada gelir seviyesi düşük insanlardan bu kadar mı nefret ediyorsunuz, onların kullandığı ürünleri kullanmak bu kadar zorunuza gidiyor...
    Flickr | Twitter || Elektrik Öğretmeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Nedir yani illa iphone mu alıcaz, artık simitçinin elinde bile iphone var nerdeyse sırf o yüzden almak istemiyorum

Ben bu mantığı hala anlayabilmiş değilim. Gelir seviyesi düşük insanların pahalı ürünler kullanmaya hakkı yok mu? Yada gelir seviyesi düşük insanlardan bu kadar mı nefret ediyorsunuz, onların kullandığı ürünleri kullanmak bu kadar zorunuza gidiyor...

Hocam bu düşünce yapısı sahipleri hala kast sisteminde takılı kalmış bir güruh, simitçinin kullandığı cihazı kullanmazlar. Bu burjuva sınıfının eline vereceksin vertu onu kullanacak. Simitçi falan hayatta kullanamaz vertu'yu.

• altinok;
    Bu tiplere alternatif bir telefon sunabilir miyim?
    GoldVish Revolution

Orjinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

altinok;
    Bu tiplere alternatif bir telefon sunabilir miyim?
    GoldVish Revolution

İlk defa duydum bu söylediğiniz cihazı internette baktım sınırlı sayıda üretilmiş ve fiyatı 488,150 Dolar. Bence bu telefon bizim burjuvaları aşar, onlar en fazla 8800 arte falan takılırlar, tabi simitçiler kullanıncaya kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanaka9

Telefon çok güzel İ8910 HD ile S8000 jet arasında seçim yapamıyorum.Birinin ekranı büyük işletim sistemi symbian diğeri çok hızlı biraz daha kibar ama java tabanlı gelde işin içinden çık şimdi.

Tek sıkıntın bu olsun nanaka, yakında Türkiye'ye gelir, ikisini de inceler, kullanıcı yorumlarını okur bir tanesini alırsın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.