Şimdi Ara

----samsung s760 & s860 kullanıcırı buraya---- (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
77.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isorc

yok yok çok çabuk bitio pili anlamadım gitti full dolu gösterirken bile birden bire batarya zayıf diyor.pil göstergesinin
    kademe kademe indiğini görmedim hiç .. birde menüde ayarlarda pil tipi alkanlin ve ni-mh var.
    içinde alkalin varken ni-mh veya ni-mh varken alkalin yapsak nolurki bi getirisi götürüsü varmı?

denemedim ama eyer sıttıını secersek sanırım 10 15 fotograf cekince bitiyordu pil berki siz deneseniz düzele bilir . yada pil 0 alındıysa 50 10 dolumdan sonra acılır pil .. yada pilin ömri bitmişdir
  • ya beyler eminim sorumu cevaplayanlar olacaktır.dün konser vardı yeminle deli oldum sürekli bulanık çıkıyor fotolar.ne yapmak lazım autodaydı alet pek anlamam bana yardımcı olun yazan bir yazı varsa oraya bakayım zoom yapınca ya da zoomsuz farketmez hep bulanık çektim.hareketli de değil yani sanatçı tam durduğunda.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba ben 1-2 hafta sonra teknosadan s860 alıcam ve ben yaklaşık 2-3 sene önce Gp Powerbank 4 tane 1300 Mah pil ve şarz aleti almıştım ama kardeşim pilleri atmış ben evde yokken ama şarz aleti duruyor duyduğuma göre digital fotoğraf makinelerinde ideal 2500 -2700 mah civarı iyi çalışıyormuş bendeki alet şu
    s860 alırken yanında 2700 Mah lık 4 adet pil almak istiyorum ama bu makinayla onları şarz edebilirmiyim yoksa yeni bir makina almammı lazım anlamadım eğer bu makinayla 2700 lük şarz edilebiliryosa 4 tane alıcam aşağı yukarı kaça alırım ve nerelerde bulurum teknosada felan varmıdır eğer bu makina 2700 lük şarz etmezse yeni makina mı almam lazım yada 1300 lük 4 tane alırsam s860 ın performansı düşermi kaç tane resim çekebilirim kaç dk video çekebilirim ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: tassa

arkadaşlar öncelikle merhaba ben 1-2 hafta sonra teknosadan s860 alıcam ve ben yaklaşık 2-3 sene önce Gp Powerbank 4 tane 1300 Mah pil ve şarz aleti almıştım ama kardeşim pilleri atmış ben evde yokken ama şarz aleti duruyor duyduğuma göre digital fotoğraf makinelerinde ideal 2500 -2700 mah civarı iyi çalışıyormuş bendeki alet şu
    />
    s860 alırken yanında 2700 Mah lık 4 adet pil almak istiyorum ama bu makinayla onları şarz edebilirmiyim yoksa yeni bir makina almammı lazım anlamadım eğer bu makinayla 2700 lük şarz edilebiliryosa 4 tane alıcam aşağı yukarı kaça alırım ve nerelerde bulurum teknosada felan varmıdır eğer bu makina 2700 lük şarz etmezse yeni makina mı almam lazım yada 1300 lük 4 tane alırsam s860 ın performansı düşermi kaç tane resim çekebilirim kaç dk video çekebilirim ? şimdiden teşekkürler

Fotograf makinalarında 1000 mah pil de 2900 mah pil de kullanılır.Mesele para&alım gücünde.
    Mevcut olan şarj aletin almayı düşündügün 2700 mah pillleri şarj eder.SADECE ŞARJ ETME ZAMANIN UZAR
    Zaten şarj aletlerinin üzerinde mah degerlerine göre pillerin dolum-şarj süreleri yazar.
    Bende hızlı şarj makinası var.4 adet 2700mah pili 1/2 saatte şarj ediyor..
    Genelde en çok kullanılan aralık 2500-3000 mah aralıgındaki pillerdir.Samsung pili çok tüketir.Sanırım 2500 mah pillerle 125-150 adet fotograf çekiyor.Ama sık sık ekranda fotografa bakmak flaş patlatmak buna etki edip fotograf çekme sayısını azaltır.
    Videoyu hiç kesintisiz çekmedim.Ama şarjlı pilden ziyade bence hafıza kartın daha erken biter.sen pili dert etme.yanılmıyorsam 1-1.5 saat çekime pilin yeter.(2500-2700mah pil)

daha önce topikte soran bir arkadaşa da cevaplamıştım..

" mesela bilgin olsun..
    "1 Gb kart ile AVİ formatında;

640*480 piksel 30 kare/saniye :7 dakika 45 saniye

640*480 piksel 15 kare/saniye :14 dakika 14 saniye

320*240 piksel 30 kare / saniye : 18 dakika 59 saniye

320*240 piksel 15 kare / saniye : 31 dakika 04 saniye

çekim yapabilirsin.

Çekim süresini bildiğim kadarıyla çekim formatı da etkiliyor. Bazı makinaların video çekiminde AVİ çekim yapması bana göre olumsuz bir özelliği, mpeg formatında aynı kartla çok daha uzun süre çekim yapılabildiği söyleniyor....

Samsun da onun için fazla yer kaplar.
    Çekim biter bitmez p.c de "Total video convert." ile hemen boyutunu ayarlarsın sorun kalmaz..

• teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgilerden dolayı makinayı alayım burada resimlerimi vs paylaşırım sizlerden öğrenicez resim çekmeyi artık :)
  • tassa kardeş . bir kaç gün bakamadım ama müdür saolsun imdadına yetişmiş benım bişey dememe gerek kalmadı . sorun olursa haberimz olsun yardımcı olmakdan cekinmeyiz ..

müdür mrb
  • teşekkürler kad_kad makinaya almama az bir zaman kaldı alıcam inşallah 4-5 gün içinde herhangi bir probemim olursa size sorarım yardımlarınız için sağolun
  • arkadaşlar bu makine 8 gb sdhc kartı destekliyor mu? acil bilgi lazım.
  • Bildigim kadarıyla 4 GB kartı destekliyor...
  • peki 8 gb sdhc kart takarsak ne olur, deneyen var mı?
  • Kartı görmez..
    ben samsun 760 degilde başka fotograf makinasına takmıştım....içinde kart oldugu halde çekim yapacagın zaman kart yokmuş gibi oluyor..
  • evet arkadaşlar, samsung S760 a sandisk 8 gb SDHC clas 2 bir kart taktım ve kartı gördü. foto ve video çekiyor, kaydediyor, okunuyor sorun yok.

ancak şöyle bir sorun var. eğer 30 dakikadan fazla video çekerseniz 35. dakika civarlarında çekimi kendiliğinden durduruyor ve bu video dosyası izlemeye çalışınca hata veriyor. bilgisayara atıp izlemeye kalkınca da videonun sadece 2 dakikadan biraz fazla bir kısmı izlenebiliyor ama boyutu 3,99 gb görünüyor. ancak 30 dakika civarlarında makine kendisi durdurmadan siz çekimi durdurursanız dosyada herhengi bir sorun olmuyor. 4 gb lık kartta makine kendisi durdurana kadar video çekince böyle bir sorun olmuyordu.

bu küçük soruna rağmen makinenin 8 gb sdhc kart desteklemesi güzel birşey. kullanma kılavuzunda 4 gb sdhc garanti edilir yazıyor. mütevazi davranmış samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 2 Haziran 2009; 21:48:33 >

• Arkadaşlar s760 dan bendede var. Makinayı ilk aldığım günlerde ışıksız ortamda çektiğim fotoğraflar çok net çıkıyordu. Aradan 1 ay geçti şimdi ışıksız ortamlardaki resimleri bulanık çekiyor. Birde dikkatimi çeken şey şu oldu, önceden odaklanmaya bastığım anda f2.8 1/45 gibi değerler karanlıkta ve aydınlıkta değişiyordu. Şimdi zifiri karanlıktada aynı, florasana tutsam da aynı. Bu değerlerin ışığa göre değişmesi gerekmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orontez -- 7 Haziran 2009; 23:58:48 >
  • söylediklerine bakılırsa makinede bir arıza var. servise bi başvur bakalım.
  • video olayı kötüymüş bu makinanın ya:(
  • ne dersiniz
  • o zaman ben de sana sorayım: Çekip de ona göremi yazdın yoksa eleştirilerden yada okuduklarından mı fikir sahibi oldun ?
    640*480 çekim yapıyor.ışık koşulları çok kötü olmadıgı müddetçe güzel video çekiyor.Bence tek eksisi avi formatta kaydettigi için kapladıgı yer fazla başka sorunu yok...birde bütün fotograf makinalarının genel bir video performansının harici video kamera gibi çekim yapmasını beklememek lazım..fotograf ana amaç olmalı...bilmiyorum yanılıyor muyum ?.....
  • haklısın müdür..ben henüz bi makine almadım ..okuduklarıma göre yorum yaptım..araştırmadayım..bütçem maksimum 200 TL. ne alacağıma karar veremedim henüz..
  • benim bilenlere bir kaç sorum olacak.

bende D860 var. alalı yaklaşık 1 yıl falan oluyor. aldığım zamanki çektiğim ilk fotoğraflarla şimdiki fotoğrafları karşılaştırıyorum ; bariz olmasada, şimdiki fotoğraflarda biraz netlik sorunu oluyor.

ikinci sorum ise şimdiye kadar genelde böyle aile toplantılarında çektiğim fotoğraflar, boluda çektiğim manzara fotoğraflar dışında fotoğraf çekmedim. şimdi tatilde bol bol kız arkadaşımın portre fotoğraflarını çekmek istiyorum. aşağıda verdiğim fotoğraftaki gibi mesela.

----samsung s760 & s860 kullanıcırı buraya----

kısaca portre çekmek için püf noktalar nedir? diye merak ediyorum. manuel ayarlarını deniyorum ama otomatik çekiminden daha iyi çekemedim bir türlü. biraz acemi kaldım bu konuda. yardımlarınız için teşekkürler. şu öss bi geçsin tatilden sonra bolu'nun güzelliklerini paylaşırım kısmet olursa.

diğer sorunum ise flashlı çekimlerde , insanları hep bir arada çekerken fotoğraflarda lekeler oluşuyor. bu konuda yapabileceğimiz birşey varmı ?

ve önceden çektiğim 2 fotoğraf birisi memleketim birisi de yarim istanbul (:

boğaz köprüsünde hareket halindeyken.

bolu/gölcük

sağlıcakla kalın (:

birde unuttum uzun zamandır çantasız kullanıyorum bi fırsat olupta alamadım. kısmetse tatile gitmeden almayı planlıyorum. nerden ve kaça alabilirim.

tekrar teşekkürler (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0XiD -- 11 Haziran 2009; 20:42:53 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.