Şimdi Ara

Samsung s7 edge mi ıphone 7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki cihaz arasında kaldım arkadaşlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IPhone 7 almalısın. Piyasası kolay kolay düşmez. Garanti açısından daha olumlular. Mesela Ankara'da Başarı Teknik Servis var. Telefonu herhangi bir arızadan dolayı gönderdiğin zaman büyük olasılıkla cihaz değişimi geliyor. 3-4 yıl rahat güncelleme alacak bir telefon. Tercih etmelisin.
  • enteresan bi durum oluştu an itibariyle.

iphone 7 3000 liralık fiyatıyla fp telefonu durumuna geldi.tahmin ediyorum i7 satışları oldukça yükselecek.androidden ioa geçiş hızlanacak
  • Epey.com adlı s7 ye 91 puan ıphone 7 ye 79 puan vermiş. İnsanın kafası karışıyor böyle olunca. benim anladığım s7 edge çok daha kullanışlı özellikleri daha ağır basan telefonken ıphone 7 ise prestiji, marka değeri, virüslere karşı güvenli oluşu ile ön plana çıkıyor. yanlışım yada eksiğim varsa lütfen düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batlı -- 9 Kasım 2017; 8:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle haklısınız. Virüs meselesi şu an için IPhone'larda imkansız gibi bir durum. Size en az sorun yaşatacak telefon budur. Ben yılbaşına doğru 7'lerin fiyatlarının düşmesini bekliyorum, 3000 liranın altına sahip olunabilir dediğim zamanlarda. Aceleniz yoksa biraz bekleyin, 1 ay sonra şu ankinden daha uyguna alabilirsiniz...
  • iphone 7 tavsiye edenlerin kaçı iphone 7 kullanıyo acaba :D
    şuan iki telefonda elimde iphone 7 alırsan üzülürsün samsung s7 edge kamera şarj ve rahatlık olarak 10 gömlek üstün daha istedigin klasore şifre bile koyamıyorsun hafıza problemı desen 32gb ile 2 video çeksen dolucak iphone alırsan allah sabır versın youtube şarjı 3 saat s7 edge 11 saat bunları düşün derim
  • Bende 2si arasında kalmıştım sonra A5 baktım hoşuma gitti sanırım A5 alacağım fiyat performans olarak sanki daha uygun gibi geldi ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L925 mi htc one mi??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marka veya garantiyi önemsemiyorsanız şahsen xiaomi telefonları şu an f/p durumundalar.

S8 aldım şahsen bu kadar para verdiğime pişman oldum.

Hiçbir telefon 2 bin tl nın üstünü hak etmiyor.

Mi A1 android one ile 2 yıl güncelleme desteği alacak 1100 tl 'ye anneme aldım.

Veya daha iyi işlemcili arıyorsanız Mi 6 'ya bakabilirsiniz.

1800 tl 'ye 128 gb lik modeli n11 11.11 de satıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 iyiydi ama güncelleme sonrası bazı şarj sorunları ortaya çıktı. Apple dersen sadece bir ısırılmış elma için (Tam elma bile değil) o kadar para vermeye değmez bence.
  • iPhone 7'nin tek iyi yanı stabil oluşudur herhalde. Şarj, kamera, kullanım kolaylığı vs. özelliklerinden dolayı S7 edge derim ben. Düz S7 kullanıyorum ve çok memnunum, bir daha da Apple'a para vermeyi düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.