Şimdi Ara

Samsung S6 - Lg G4 Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lg g2 kullanıcısıyım. Telefon yenileme düşüncem var sitedeki bir çok videoyu inceledim ondan sonra konuyu açıyorum, telefonların dayanıklıkları performansları hakkında az cok fikrim var. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Samsung S3 kullandım, S4 yakın arkadasım aldı ve abimde mevcuttu tanıma sansı yakaladım. Sarjları kısa süreli gidiyor ve yazılım güncellemesi Lg'den daha iyi değil.

Lg kullandım, lg G3 elime alıp kullanma fırsatını bir çok kere yakaladım iki yakın arkadasımda vard, yazılım desteginden dogan sıkıntılarım oldu devamda ediyor ve servise göndermek istemiyorum telefonu. LG yide yaşadım yani kısaca.

Dayanıklılıklarına gelecek olursam hepsi assağı yukarı aynı telefonun üst köşelerden darbe almadıkca kolay kırılmaz üst köselerden darbe alınca umudu kesin zaten kesinlikle.

Tabi bir etmende tasarımları, siz hangi tasarımı tercih ederdiniz?

Ekstradan iphone önermezseniz sevinirim. Özellikle UKT lerini izledim ve kesinlikle almayacagım bir ürün.

• Kesinlikle G4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her turlu s6 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lg kullanmistim samsung hic kullanmadim iphone 6 aldim onu satip m9 aldim onu verip s6 edge aldim. Kesinlikle samsung s6 serisini oneririm. Kamerasi inceligi hafifligi hizli sarj suresi ekstra ozelljlikleri (ekrani ikiye bolme fln) super. Herkes kullandiginin en iyisi oldugunu dusundugunden olumune savunuyor ama ben kullandiklarim arasinda iphone la s6 yi bir tutuyorum. Parmak izi okuyucusu cok guzel birsey lg de yok. Onerim kesinlikle samsungdur.

• G2 de yapamayıp bunlarda yapacağın ne var? Ben senin yerinde olsam note 5 i beklerim.

• 2 hafta içinde telefonu yenilemem gerekiyor arkadaslar bu yüzde bu secenekler arasında kaldım yoksa S6 plus ve G5 haberlerini bekleyerek bu telefonların fiyatlarınında düsmesini bekleyebilirim cok uzak degiller sadece 1-2 ay ama vaktim yok o kadar malasef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Android 10 (Efsane)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.