Şimdi Ara

samsung s6 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler s6 alalı 10 gün falan oldu bugün dikkatimi çekti telefon cebimde dururken bile çok ısınıyor

exynos-therm 48 derece
    max77843-fuelgauge 37 derece
    battery 37 derece

bu dereceler normalmidir yoksa donanımsal bir problemmi var

• Dereceler normal gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    hiç bir işlem yapmadan normal acaba cebimde olduğu içinmi normal masanın üstüne koyduğum zaman 48 olan derece 37-38 e düşüyor
  • ceyhun59 C kullanıcısına yanıt
    Etkisi olabilir mi bilemiyorum

• Bir telefon durduk yere o kadar ısınmaz mutlaka arka planda birsey calısıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar salı günü 14.07.2015 de vatanbilgisayardan aldığım s6 aşırı derecede ısınıyor bu derecelere normal dediler ama emin olmak istiyorum bu dereceler normal mi
     samsung s6 ısınma sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: purevolume

Merhaba arkadaşlar salı günü 14.07.2015 de vatanbilgisayardan aldığım s6 aşırı derecede ısınıyor bu derecelere normal dediler ama emin olmak istiyorum bu dereceler normal mi
     samsung s6 ısınma sorunu

Telefonu bir müddet kullandıktan sonra bu değerleri alıyorsanız gayet normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    LG G4 Şebeke Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: purevolume

Merhaba arkadaşlar salı günü 14.07.2015 de vatanbilgisayardan aldığım s6 aşırı derecede ısınıyor bu derecelere normal dediler ama emin olmak istiyorum bu dereceler normal mi
     samsung s6 ısınma sorunu

Normal hocam telefona çok yüklendiğimde 70 dereceyi gördüğüm oldu. Cihaz çok çabuk ısınıyor, çok çabuk soğuyor. Ağır işlemi sona erdirdiğimde saniyeler içerisinde 55 derece civarına iniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu ısınma değerleri normal değilmiş serviste telefonum teknik olarak kusurlu çıktı ve iade işlemi yapılacaktır ilginiz için teşekkürler
  • Kullanmadan bu değerler oluyorsa tabiki sıkıntılı. Ama bir süre kullanıp bu değerlere ulaşan arkadaşlar varsa rahat olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.