Şimdi Ara

Samsung S6 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar herkes yazmış yok kasıyo yok pili gitmiyo bütçemde 2000 tl en en fazla bende en iyi s6 yı gördüm sizce alınırmı ve şuanda hangi android sürümünde

Bir de iyi grafikli oyunlarda (Real Racing 3 mesela) kasıyor. Ama diğer türlü telefonun genelinde kasma hiç yok.

Note5te ise daha iyi arayüz var tasarımı çok iyi perfonmansı daha yüksek.

2telefonada bakabilirsiniz

Tercihinizi Samsung'dan yana kullanmayıp lg v10, lg g4, htc m9, sony z5 gibi cihazlara bakabilirsiniz. Fiyat konusunda bir bilgim yok ama 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat aralığındadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UçanFedai

Samsung s6 bile kasıyormuş anlaşılan o ki samsung hala bu kasma sorununu çözememiş. Galaxy note serisinde de az da olsa kasma olacaktır.

Tercihinizi Samsung'dan yana kullanmayıp lg v10, lg g4, htc m9, sony z5 gibi cihazlara bakabilirsiniz. Fiyat konusunda bir bilgim yok ama 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat aralığındadır.

Kasıyor demişsin de o her Android telefonda olan ve genelde telefonu kullanmayı bilmeyen veya telefonda gereğinden fazla uygulama kullananlar kişilerin yaşadığı bir sorun. Ayrıca her teknolojik cihaz kasar.

Cep telefonlarından daha gelişmiş bir teknolojisi olan bilgisayarlar bile kasıyor. Uzun süre kullanmadığın uygulamaları ve diğer dosyaları silersen kasma olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    6 yıl önce açıldı
    Evkur'da samsung S5 Alınırmı?
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK SAMSUNG S6 VEYA S6 EDGE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yaklaşık 3 haftadir kullanıyorum. Pek çok yüksek grafikler oyun denedim kastigina hiç şahit olmadım. Ama gta sa oynarken full ayarlarda telefon isindiktandan sonra çok akıcı bir deneyim sunmuyor ki bu her Android telefonda böyledir aşağı yukarı.

Pil olarak ben oyunsuz 5 buçuk 6 saat görüyorum. Oyun oynarsam 4 saat civarı görüyorum. Bana 1 günü rahat çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeolm1 -- 6 Ağustos 2016; 3:47:32 >

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

Samsung s6 bile kasıyormuş anlaşılan o ki samsung hala bu kasma sorununu çözememiş. Galaxy note serisinde de az da olsa kasma olacaktır.

Kasıyor demişsin de o her Android telefonda olan ve genelde telefonu kullanmayı bilmeyen veya telefonda gereğinden fazla uygulama kullananlar kişilerin yaşadığı bir sorun. Ayrıca her teknolojik cihaz kasar.

Cep telefonlarından daha gelişmiş bir teknolojisi olan bilgisayarlar bile kasıyor. Uzun süre kullanmadığın uygulamaları ve diğer dosyaları silersen kasma olmaz.

Hocam her cihazda oluyor evet touchwizde daha fazla oluyor. Bir saf android, Sony veya LG, HTC arayüzü kadar stabil değil bu bir gerçek. Ama en canlı ve güzeli de Samsung arayüzü. Tabi kullanıcılar da çok etkiliyor kasıp kasmamasını ama uzun vadede touchwiz daha fazla kasar.

• S6 nın Touchwiz kasıp kavuruyorsa Nova launcher kurup devam edersin üstadım. Bataryası tüm telefonlar gibi 1 gün , evine kadar gidersin yani aşırı oyun oynamıyorsan, geri kalan herşey gayet yeterli ve şu an bence fiyat performansın en yüksek olduğu telefondur kendisi. Almakla hata etmezsin kesinlikle.
    En büyük hobilerinden biri teknoloji olan IT uzmanı.
  • Samsung kasabilir android de öyle ayda bir 2 haftada bir bi yerde takılır telefon kasmadan kasıt bu üst seviye androidlerde, ŞİMDİ BURAYA DİKKAT İPHONE HAFTADA 1 DEN FAZLA YAPIYOR BUNU EĞER BİZİM GİBİ KULLANICISI OLURSA YANİ DOLU 500 KİŞİLİK REHBERİ OLURSA VS ÜSTELİK SAMSUNGUN 4 TE 1 İ ÇÖZÜNÜRLÜKTE 5 TE 1 İ İŞLEM YAPARKEN BUNU YAPIYOR TELEFON KULLANMAYI BİLMEZSENİZ HEPSİ KASAR üstte yazdıklarıma itiraz edip iyfon öyle iyfon böyle yazacak arkadaşlar olacaktır dikkate almayın Allah yardımcıları olsun..
  • Ayrıca S6 yı soran arkadaş s6'nın pili iphone 6 gibi, yani samsung s6 da bu konuda iphonu tokatlayamadı bizim gitmiyordan kastımız bu, s7 edge gibi değil yada note serisine nazaran yada lg g4 g5 e nazaran daha kötü..
  • 2000 liranıı çöpe atma s6 ya verdiğin 2000 lira 6 ay sonra yok olacak adamlar deli gibi telefon basıyor s7 çıktı note 7 çıktı yarın s8 çıkar 2000 lira verilip şu an alınacak telefon bence değil note 5 bana kalırsa daha mantıklı yada s7
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.