Şimdi Ara

Samsung S5620 Monte hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben Samsung S5620 Monte almayı dusunuyorum ..fiyat ozellık bakımından cok uygun bır telefon bu telefonu kullanan arkadaslar varmı her hangı bır sorunu var mı...
    veya 400 ytl cıvarında onerebılcegınız tel var mı .. sımdıden tesekuur ederım

• dostum monte nin konusu var, kusura bakma ama konu açmayı biliyosun da açıp okumayı bilmiyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakins

dostum monte nin konusu var, kusura bakma ama konu açmayı biliyosun da açıp okumayı bilmiyormusun ?

arkadasım konusu oldugunu bılıyorum ama bır duzen yok konuda .. monteyı anlatmıyor..
    nokıa bır modelıyle 5800 kıyas yapıolar..
    acıp okumayı bılıorum sen rahat oll ... konu hakkında bılgın warsa yorum yap bılmıyosan oku gec ...
    senı kımse zorlamıo yorum yap dıe ...
  • Konu sahibi arkadaşa katılıyorum. Monte ana konusu bu telefonu almak isteyenlerin kafalarında soruları cevaplayamıyor.
  • http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011133&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM
    burdakı telefoncularda duydugum en dusuk fiyat 450 tl dı

monte ve samsung star wifi arasında kaldım özellikler ve fiyat farkkı kafamı karıstıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerckr

quote:

Orijinalden alıntı: burakins

dostum monte nin konusu var, kusura bakma ama konu açmayı biliyosun da açıp okumayı bilmiyormusun ?

arkadasım konusu oldugunu bılıyorum ama bır duzen yok konuda .. monteyı anlatmıyor..
    nokıa bır modelıyle 5800 kıyas yapıolar..
    acıp okumayı bılıorum sen rahat oll ... konu hakkında bılgın warsa yorum yap bılmıyosan oku gec ...
    senı kımse zorlamıo yorum yap dıe ...

Prdon ama soranlar oldu gibi sizin gibi orada .Oraya sorarsanız yardımcı olurlar bnde yardımcı olurum bndede var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Cihazı Kullanmadım Ama Çok Sattım . Yani İlgi Gören Bi Cihaz. Fiyatına Görede Samsungun Bidaha Yapması Zor Modellerinden Bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.