Yüzbaşı
23 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhabalar,

Note 4 cihazım var. Bu cihaz üzerinde şirket maili kurulu. Cihazın E posta uygulamasından giriyorum maillere. Gelen kutusunu yenilemeden gelen mailler düşmüyor. Bu neden olabilir ?

Şirketin bilgi işlemcisi de yapamadı

Not : Senkronizasyon açık.
Başlıkta sorduğum gibi Iphone SE 16 Gb yeterli olur mu ?

Note 4 cihazımı büyük diye satıp Iphone SE alayım diyorum. SE yerine başka bir cihaz da olabilir mi ?

Fikir bekliyorum :)
Arkadaşlar clash of clans oyunu için telefonumda bi arkadaşımın gmail hesabı ekli. Sorun şu ki. Arkadaşın gmail kişileri benim whatsapp ımda görünüyor.

Bunu nasıl düzeltebilirim? ?
Arkadaşlar geçen gün 5S imi 8.3 e güncelledim ama o günden beri telefonu günde 2 kez şarj ediyorum. Çok aşırı da kullanmıyorum aslında. Bunun nedeni ne olabilir ?
Arkadaşlar merhaba dün idda yaptım. 9 maç 4 banko sistem de 4-5 tutup tutmadığını masıl anlıyorum. Bilgi verir misiniz
Evet arkadaşlar konu bu. Aylık maaşınız ne kadar ? Ama sallamadan cevap verin

Ben başlıyorum ; 1500 TL
Arkadaşlar Iphone 5S kullanıcısıyım. telefonuma cihazın içindeki zil sesleri haricinde bir mp3 dosyasını zil sesi yapmanın imkanı var mıdır ?
Merhaba . Itunes 11.3 yüklü Iphone 5S kullanıcısıyım. Telefonumdaki bir mp3 dosyasını nasıl zil sesi yapabilirim?

Eski sürümlerde aac ye çevirip uzantıyı m4r yapınca oluyordu ama bunu nasıl yapacağız bilen varsa yardım edebilir mi ?
Arkadaşlar Apple Store'dan Asphalt 8 yada Fifa 14 gibi yüksek kapasiteli oyunları indiremiyorum. Bunlar için wifi bağlantısı istiyor. Wifi'ye bağlanıyorum indirme de başlıyor ancak uygulamanın % 30 una falan gelince "Uygulama indirilemedi" uyarısı geliyor.

Acaba wifi ile ilgili bir sorun mu bu yoksa Apple Store 'mu ?
Arkadaşlar Asus N50 marka notebook kullanıyorum kameram ters gösteriyor. Ne yaptıysam olmadı. Team viewer ile bağlanıp yapabilcek bi arkadaş arıyorum.

Abartmıyorum dua ederim
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Hyundai
Operatör
Türk Telekom
Takım
Beşiktaş
Notebook
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 538
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 6.129 (Bu ay: 192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.