Şimdi Ara

Samsung S5620 MONTE Firmware Update ! Resimli Anlatım Sürekli Güncel !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
145.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim telefonumu aldığımdan beri herhangi bir firmware yüklemedim. Benim şu an kullandığım firmware S5620JTJC2

Gecen aksam Telpa'ya mail attim. Yeni versiyon çıktımı diye. Bana yazdıkları cevap şu şekilde;

Sn. Özkaynakçı,

cihazınızın son yazılım versiyonu S5620JTJL2 dir,tarafımıza ulaştırdığınız taktirde işlemlerini tamamlanıp çıkışı sağlanacaktır.

Saygılarımızla.

Bu yeni versiyonun artıları eksileri nasıldır? Bilen ve kullanan arkadaşlar bildirilerse çok iyi olacak.

Birde şunu sormak istiyorum. Telpa servise gonderirken telefonu bütün bilgileri silmem mi gerekiyor ve de ne kadar zamanda elime geri gelir?

Vereceginiz bilgiler icin simdiden tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posteriti -- 17 Ocak 2011; 15:00:47 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende daha bu pazartesi gönderdim S5620 mi servise ekran değişimi için aynı zamanda türkçe yazılımda istedim. Telefon bugün geldi baya güzel olmuş içinde güzel uygulamalar var. Mesaj yazarken ekranı yan çevirdiğiniz zaman qwerty klavya geliyor, Samsung apps gelmiş Mesaj menüsü değişmiş. Ama uygulama yöneticisi elle açılmıyor yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Hartge

Merhaba arkadaşlar. Bende daha bu pazartesi gönderdim S5620 mi servise ekran değişimi için aynı zamanda türkçe yazılımda istedim. Telefon bugün geldi baya güzel olmuş içinde güzel uygulamalar var. Mesaj yazarken ekranı yan çevirdiğiniz zaman qwerty klavya geliyor, Samsung apps gelmiş Mesaj menüsü değişmiş. Ama uygulama yöneticisi elle açılmıyor yine..

hocam mesaj menüsü değişmiş derken ne gibi değişiklikler var ? ayrıca kullandığınız sürüm ne acaba?
  • Arkadaslar burda konu baya iyi anlatilmis bu konu...bendede s5620jtjj2 versiyonu yulu acaba degermi versiyonu update etmeye...??

http://www.maxicep.com/samsung/jtjl2-yatay-ekran-qwerty-2-444930.html
    http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

• quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

Arkadaslar burda konu baya iyi anlatilmis bu konu...bendede s5620jtjj2 versiyonu yulu acaba degermi versiyonu update etmeye...??

http://www.****.com/samsung/jtjl2-yatay-ekran-qwerty-2-444930.html
    http://www.****.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

kardeş senin FW en güncel FW yani bunlarla hiç uğraşma eğer yükleyeceksen S5620MFJF1(route66 GPS) - S5620XXJA4(task manager) FW lerini yükleyebilrsin eğer değişiklik istiyosan

iyi günler

• az önce orangeı yükledik bakalım ne özellikler var..
  • :D birsürü icon var menüde ama çoğu çalışmıyo ben sevmedim sadece ana ekran güzel olmuştu

HA bu arada MFJF1 de hem task manager hemda route66 yı aynı anda kullanabiliyorum- menüdeki IM yerine route66 yı ekledim- utalk yerinede ebuddy i ekledim telefon çok güzel oldu sadece qwerty klavye eksik :D
  • MFJF1'de hem task manager hem r66'yı nasıl yüklediniz. Bende de MFJF1 var ama task mng yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_39
    MFJF1'de hem task manager hem r66'yı nasıl yüklediniz. Bende de MFJF1 var ama task mng yok.

Bak kardes
    dun once route66lı mfjf1 yazılımını yukledm
    yazılımı yukledikten sonra htc hero temasini yukledm ama htc temasının nasıl kastıgını herkes bilir bu yuzden htc temasını yukledikten sonra telefonu kapatip tus kilidi + kamera + telefonu açma tusuna aynı anda basınca telefon acılırken tema menusu gelir burda sadece 2 numaradaki bckkeytaskmngr gibi biseydi sanirim sadece bu isaretli kalacak geri kalanlarin hepsinin isareti kamera tusuna basarak katkdırılacak sonra kilit tusuna bikere basılıp kaydedilecek sonrada phone reset e kamera tusuyla basılacak açıldıgında telefonda hersey normal olacak yani tema gidecek ve orta tusa basılı tutunc task manager aktif olacak

ayrıca bu fw de ana menuye tkfilexplorer ile music store-utalk-im iconlari eklenebiliyor ve yine tkfilexplorer yardimiyla bu iconlari uygulamalarla degştrebiliyoruz.

eksi yonleri
    -telefon heryerde duzgun calisiyor fakat mesajlara 2 sn de dosyalarıma 3 snde giriyor

• beyler şimdi en fw güncellemesiyle falan uğraşmak istemiyorum tek sorunum telefondan wifi kullanarak inernete girebiliyorum ancak 3g veya edge ile bağlanamıyorum. hattım vodafone en az 4-5 defa ayarları silip yeniden yükledim ama olmuyor. telefonu daha 2 haftalıkken 2. el aldım ve turkcell'den alınmış.sanırım bu yüzden, ne yapabilirim?
  • Beyler merhaba.

Belki pek yeri değildir ama, yazılımla ilgili bir sıkıntı olabileceğini düşündüğümden sormak istedim. Monte'yi dün aldık. Dünden beridir denemediğim yol kalmadı, kiesk ile bağlantı kurduramıyorum. Kiesk'in son sürümü yüklü. Bağlandığında cihaz tanınmadı diyor. NPS yükledim, oradada kayıtlı olmayan cihaz bağlandı diyor, sadece S5620 olarak gösteriyor. Bunun sebebi yazılım mı acaba? Yoksa cihazda sıkıntı olabilir mi sizce?

Saygılar
  • S5620JTJL2 - Samsung Monte Original Firmware with Qwerty

- %100 original samsung firmware
    - Qwerty keypad
    - Samsung appz menu
    - Dictionary, Google Maps 3.0.2, Palringo v 1.88
    - Lang : Turkish, English, Deutsch, Francais, Italiano, Espanol, Nederlands, Polski,

Özellikleri:

-% 100 orijinal samsung firmware
    - Qwerty tuş takımı
    - Samsung Appz menü
    - Google Maps 3.0.2, Palringo v 1.88, Sözlük
    - Lang: Türkçe, İngilizce, Deutsch, Francais, Italiano, Espanol, Nederlands, Polski, Portekizce
    - Hiçbir hata vermedi
    - Oldukça hızlı ve daha yoğun temas var
    - (Route 66) Görev Yöneticisi ve Navigasyon yok

bu da videosu

Telefonunuzun hafızasındaki Resimleri, Müzikleri, Videoları, rehberi yedeklemeyi unutmayın.

Gerekli olanlar:

1. Usb kablosu (Telefonunuzla birlikte gelen)

2.New PC Studio

3.MultiLoader v5.56

4.Yeni Firmware (Link aşağıda)

burdan indirebilirsiniz

cihazı ses kısma tusu ve power tusuna basarak dowland moda alınız ve usb kabloyu baglamanız yeterli

resimde sectiklerimi secip dowland basın ve bekleyin

anlatım resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorpseGroom -- 1 Mart 2011; 3:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CorpseGroom

S5620JTJL2 - Samsung Monte Original Firmware with Qwerty

- Qwerty keypad
    - Samsung appz menu
    - Lang : Turkish, English, Deutsch, Francais, Italiano, Espanol, Nederlands, Polski,

Özellikleri:

- Qwerty tuş takımı
    - Samsung Appz menü
    - Lang: Türkçe, İngilizce, Deutsch, Francais, Italiano, Espanol, Nederlands, Polski, Portekizce
    - Hiçbir hata vermedi

bu da videosu

Telefonunuzun hafızasındaki Resimleri, Müzikleri, Videoları, rehberi yedeklemeyi unutmayın.

Gerekli olanlar:

2.New PC Studio

3.MultiLoader v5.56

burdan indirebilirsiniz

cihazı ses kısma tusu ve power tusuna basarak dowland moda alınız ve usb kabloyu baglamanız yeterli

anlatım resim

Hocam PC cihazı görmüyor "Port Search" dediğimde. Başka birşey yüklemek gerekli mi acaba ?

• download modna aldınız dimi? ( tel kapalıyken ses kısma tuşu ve açma tuşuna basın)
  • Onu da yaptım hocam. Kenarı yeşil çizgi, ekran siyah, " Download Mod" . Ama PC görmüyor. Başka ne yüklemek gerekli, mesela Samsung Kies falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Orijinalden alıntı: CorpseGroom

S5620JTJL2 - Samsung Monte Original Firmware with Qwerty

- Qwerty keypad
    - Samsung appz menu

Özellikleri:

- Qwerty tuş takımı
    - Samsung Appz menü
    - Hiçbir hata vermedi

bu da videosu

Gerekli olanlar:

2.New PC Studio

3.MultiLoader v5.56

burdan indirebilirsiniz

anlatım resim

Hocam PC cihazı görmüyor "Port Search" dediğimde. Başka birşey yüklemek gerekli mi acaba ?

kies yüklümü

• arkadaşlar kies yüklü olması lazım çünkü kies in içinde gerekli yüklemeler var ozaman pc teli görür.yada samsung usb modem 1.0 indirmeniz gerekli.bende de görmemişti samsung usb modem 1.0 yüklü değil dedi kiesi yükledim oldu
  • quote:

Onu da yaptım hocam. Kenarı yeşil çizgi, ekran siyah, " Download Mod" . Ama PC görmüyor. Başka ne yüklemek gerekli, mesela Samsung Kies falan ?

e tabi kies olmadan görmez telefonu cd den çıkan kiesi yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

Onu da yaptım hocam. Kenarı yeşil çizgi, ekran siyah, " Download Mod" . Ama PC görmüyor. Başka ne yüklemek gerekli, mesela Samsung Kies falan ?

hocam cd yok ne yazık ki. hangi kies sürümünü yüklememi tavsiye edersin win7 samsung monte icin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

quote:

hocam cd yok ne yazık ki. hangi kies sürümünü yüklememi tavsiye edersin win7 samsung monte icin

al dostum indir kies

bu da kies 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorpseGroom -- 4 Mart 2011; 0:53:32 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.