Şimdi Ara

--samsung S5233W--yepyeni--star'ın wifi'lisi-- (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
3
Favori
280.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekranı ayarlayabilirsin, şuan en üst seviyede çok fazla fark ediyor.

    usb sorununuda ayarlardan çözdüm direk dosya halinde seçmemi sağlıyor
  • sılıkon kılıf ve ekran ıcın jelatın onerısı olabn varmı bende yarın alıyorum kargo geleecek. kaba kılıf ıstemıyorum
  • ya arkadaşlar ben bi kere telefonla internete girdim virüs girdi telpada yazılıma götürdüm o götürdüğüm günden beri telefonu pye takınca tanımıyo:(
    yani cdyide takıyorum ama yapamıyrum yazılıma gitmeden önce direk bağlantı kuruldu diyip açılıyordu şimdi tanımıyo ve teefnumun kafasıda bayağı doldu yavaşlamaya başladı ama boşaltamıyorum :s
    yardımcı olun lütfen elim kolum bağlı ne yapıcamı bilemiyorum:/
  • beyler düşük pil uyarısı nasıl kapatılır kademe kademe yazar mısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genccimbomlu

    beyler düşük pil uyarısı nasıl kapatılır kademe kademe yazar mısınız ?


    Benim de en büyük sorunum bu ama çözümü şuan için yok.
  • şansa bak ya tüh neyse teşekkür ederim
  • Bu telefona nasıl tema yükleyeceğiz arkadaşlar* Tema desteklemiyor yazıo ama öyle olmasa telefonun içinde zaten kendine ait teması olmazdı dimi? Tema yükleniyorsa ve elinizde tema vs.vs.. varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
  • Samsung S5233W Star Wi - Fi

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams5233w&SKU=TELCEPSAMS5233W-B

    Süper Hızlı Gönderi ve Aynı Gün Teslimat ile 12 Taksit 339 tl ye HB de buldum daha uygun satan yer varmıdır aynı taksit seçeneğiyle almak istiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sebo_mania

    Bu telefona nasıl tema yükleyeceğiz arkadaşlar* Tema desteklemiyor yazıo ama öyle olmasa telefonun içinde zaten kendine ait teması olmazdı dimi? Tema yükleniyorsa ve elinizde tema vs.vs.. varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)


    Maalesef tema desteklemiyor Star'lar.
  • Ben de dün aldım bu telefondan.Hepsiburada dan 338 liraya aldım kargo yarın elime ulaşır inşallah memnun kalırım ilk defa dokunmatik telefon kullanacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersiny.
    Ben de dün aldım bu telefondan.Hepsiburada dan 338 liraya aldım kargo yarın elime ulaşır inşallah memnun kalırım ilk defa dokunmatik telefon kullanacağım

    Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar, benim telefonun dokunmatik ekranı bozuldu. Hiçbir şekilde çalışmıyor, sim kartı çıkarıp kablo ile bağlayarak, bilgisayara bazı şeyleri kurtardım. Daha garantisi devam ediyor, garanti bunu karşılar mı acaba? Başına gelenler yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • kardeşim için bende bundan alıcam.. umarım memnun kalırız....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westblue

    usb kablosunucu telefona taktığımda tanımadaı cd ıcerıgınden pcsuite kurunca anca gördü bunu tak çalıştır olarak gördüremezmiyiz?





    Gördürürsün arkadaşım.. :)

    Menü/ Ayarlar/ Telefon Ayarları/ Pc bağlantısı/ Yığın bellek/ Kaydet.... İşte bu kadar.. CD kurmaya gerek yok... ARtık telefonun bir nefi flash disk oldu bile :) Kabloyu tak ve kulan :)
  • arkadaşlar 500 tl ye kadar dokunmatik ekranlı bir cihaz almayı düşünüyorum.bu cihazda düşündüklerim arasında.kullanan arkadaşlardan isteğim cihazın + ve - leri nelerdir.cihazı almamı önerirmisiniz yada daha farklı cihazlar içinde öneriler alabilirim.
  • Youtube'un türkiyeye açılması itibari ile youtube dan çok iyi kalitede video izleniyor telefondan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenefrU

    arkadaşlar 500 tl ye kadar dokunmatik ekranlı bir cihaz almayı düşünüyorum.bu cihazda düşündüklerim arasında.kullanan arkadaşlardan isteğim cihazın + ve - leri nelerdir.cihazı almamı önerirmisiniz yada daha farklı cihazlar içinde öneriler alabilirim.


    500 TL gibi bir bütçe varsa tavsiye etmem Star'ı.
    Ben olsam üzerine 100-150 Lira kadar daha koyup 2. el Wave alırdım.
    Kasası sağlam ve ekranı da çizilmez olduğundan 0 gibi olur muhtemelen.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçenlerde Bluetooth üzerinden çalışan bir araç kiti aldım ve daha önceleri Bluetooth'unu hep kapalı tuttuğum Samsung Star Wifi telefonumun Bluetooth'unu sürekli açık tutmaya başladım. Birkaç gün sonra ekranda dokunduğum yer değil de, dokunduğum yerin biraz üstü tıklanmaya başladı. Böyle olunca Menüye girebilmek için ekranda menü resminin olduğu yere değil, daha aşağıya tıklamam gerekiyordu. Menü simgesi zaten ekranın en altında olduğu için dolayısıyla menüye girememeye başladım. İlk sefer karşılaştığımda telefonu açıp kapattım ve düzeldi. Fakat bugün aynı problem tekrar başıma geldi. Şu anda menüye giremiyorum. Ekranın üst tarafında kalan simgelere dokunduğum zaman çalışıyor ama ekranın daha aşağısındaki simgelere tıklamak için simgenin daha fazla alt tarafına tıklamam gerekiyor. Menü'ye giriş yapamıyorum. Kapatıp açmak da işe yaramadı. Sim kartımın PIN kodunu da giremiyorum (içinde 0 olduğu için). Şu anda telefonu kullanamıyorum. Sadece son aramalardaki kişileri arayabiliyorum.

    Bu problemle daha önce karşılaşan oldu mu? Bana nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz?

    Not: Menüye giremediğim için ekranı kalibre edemiyorum ve fabrika ayarlarına da dönemiyorum.

    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.




  • Arkadaşlar bende yeni aldım. Bir kaçsorum olacak size . Bu dinamik masaüstü hakkında. Mesala müzik çalar yada resim galerisi masaüstüne geliyor ya onu nasıl kaldıracağız bi türlü bulamadım... Bir de duvar kağıdı yapmak istiyorum kırpma ekranı geliyor ve o bölümü duvar kağıdı yapıyor. Kullandığım resimde ekrana tam olarak boyut olarak uygun.. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsane48
    Arkadaşlar bende yeni aldım. Bir kaçsorum olacak size . Bu dinamik masaüstü hakkında. Mesala müzik çalar yada resim galerisi masaüstüne geliyor ya onu nasıl kaldıracağız bi türlü bulamadım... Bir de duvar kağıdı yapmak istiyorum kırpma ekranı geliyor ve o bölümü duvar kağıdı yapıyor. Kullandığım resimde ekrana tam olarak boyut olarak uygun.. Yardımcı olursanız sevinirim...

    Ekrana tıkladığında soldan çıkan widget menüsüne sürüklersen gider onlar.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.