Şimdi Ara

Samsung S5233W Star wi-fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung S5233W Star Wi-Fi Metallic Silver

KDV Dahil:
    336,01 TL **

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1103&uid=108863

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marangozustasi -- 20 Nisan 2010; 22:44:21 >

• süper ötesi fiyat.Ben şubat ayında 380 e aldım ve o günden bu güne kadar en az 399'a bugün tekno sa da gördüm.Ben aldıgım zamanlar fiyatı 450 lira civarıydı
    telefon hakkında bilgi vermek gerekirse.
    dokunmatiği iyi,Müzik kalitesi tatminkar,Wifi özelliği güzel,Ekran klavyesi özelliği ile kolay mesaj yazılıyor şarjı iyi gidiyor ben geceleri kapatıyorum 5-6 gün gittiği oldu.Günde 100-200 mesajım var.
    eksileri Flash player olmadıgı için video izlenmiyor şu an,flaş olmamasından dolayı gece çekimi kötü

336 lirayı tamamen hakeden bi telefon
  • Ben de 395'e aldım ve gerçekten çok ama çok memnunum...Bu fiyat mükemmel...
  • 3.5 mm girişi varmı bu cihazda?
  • genoa var bende inanılmaz ses çıkışı var 3.5 çıkış var bunda varmı bilmiyorum
  • alacak olan varsa bimeksten herhangi bir telefon, sakın internetten almasın, ya teşhir geliyor ya da açılmış kutu geliyor.

Forumda konusu mevcut. Gidip görüp alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

alacak olan varsa bimeksten herhangi bir telefon, sakın internetten almasın, ya teşhir geliyor ya da açılmış kutu geliyor.

nerde peki bunun konusu, ortaya bişey attınız, desteklerseniz seviniriz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cİhazda 3.5 mm kulaklık girişi mevcut değil lakin standart kulaklıklar ile kullanabilmek için gerekli olan kulaklık dönüştürücüler, piyasada kolaylıkla bulunabiliyor

quote:

Orijinalden alıntı: wehby

3.5 mm girişi varmı bu cihazda?
  • sırf bu 3.5 mm ve müzik kalitesi yüzünden nokia 5230 aldım bimeksten. 319 liraya. umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

alacak olan varsa bimeksten herhangi bir telefon, sakın internetten almasın, ya teşhir geliyor ya da açılmış kutu geliyor.

daha önce bimeks yine böyle bir indirim yapmıştı ve o kampanyada omnia alanların çoğuna teşhir ürünü gönderilmişti ve forumda baya bir konusu vardı bunun,silinmediyse eğer detaylı bir araştırmayla bulunabilir

• quote:

quote:

Doğru söylüyor. ben de o indirimi takip etmiştim. iyiki almamışım dedim. inanmıyorsanız araştırırsanız bulursunuz konuyu.
  • Şu an link gözükmüyor,bitti mi acaba?
  • Ürün linkinde fiyat halen geçerli, stokta da görünüyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/108167/samsung-s5233w-star-wi-fi-soft-pink.aspx
  • sadece pembe var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarenler_81

quote:

quote:

teknosa,bimeks diğer tekno marketler tabii ki teşhir ürünü gönderiyorlar.Ellerinde ki teşhir ürünlerini elden çıkartmak varken akraba kıyağı gibi size niye iltimas geçsinler ki?

vatandaştaki kafaya bak. O zaman benden sıfır ürün parası almasın.

Bu kadar basit.

• Ben Wifisiz olanını 1 ay önce 250TL ye sattım yaw :D

gidip alam bare hanıma bir tane :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarenler_81

vatandaşta ki kafaya bak deyip beni kastediyorsan teşhir ürünü gönderen tekno marketlerin yetkililerine anlat durumu ben onların kafa ve düşünce yapısını sana aktarıyorum kendi kafa yapımı söylemiyorum.Yaptıkları alenen adilik ama sonuçta elden çıkartmak için teşhir ürünlerini de gönderiyorlar sana denk gelir yada gelmez şansına kalmış.

onların kafa ve düşünce yapısı müşteriyi bağlamaz sonuçta ortada iltimas diye bişey yok olamazda sıfır ürün göndermek zorunda, aynı şeyleri söylüyoruz ama yukardaki yazı farklı anlaşılıyor. neyse.

ayrıca dün gece bütün renklerden vardı şu an sadece pembesi var. İlaveten aradığım bir model ankarada bütün mağazalarda var görünmesine rağmen telefonla bu mağazaları aradığımda ürün yok dendi. Bu da teşhir veya iade ürün gönderileceğini nerdeyse garanti ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 21 Nisan 2010; 14:14:47 >

• Başlıkta metalic silver yazıyor ancak ürün pembe...
  • Sitemizde TEŞHİR ÜRÜNÜ OLMAYAN sıfır SİYAH renk Samsung Star Wifi Havale ile 363 Tl dir .

http://www.teknogarden.com/?urun-detay_11059_SAMSUNG_S5233-WIFI-BLACK_Cep_Telefonu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknogarden -- 22 Nisan 2010; 9:33:01 >
  • Teşhir ürünlerini gönderiyolar yazılmış o yüzden yazma ihtiyacı duydum , büyük mağazalar teşhir ürünlerini üretici yada dist. den temin ederler ve güncelliğini yitirdiğinde iade ederler iade alınan ürünlerde fabrikada sıfırlanır yada o haliyle daha ucuza satılır yani firmanın illede teşhir ürünü elimden çıksın diye bir derdi yok satılmazsa iade edebilir.Geçen bir arkadaşım kutusu hasarlı philips ürünleri almış satmak için bende ondan mp3 player aldım hemde yarı fiyatına tek kusuru kutusu açılmış o yüzden sıkıntı olmadı canavar gibi mp3 player (gogear 2 gb) neyse konuyu dahada uzatmayalım işin özeti bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.