Cep telefonu sektörünün öncü isimlerinden Samsung, dünya çapında başarılı satış seviyelerine ulaşan dokunmatik ekranlı S5230 Star ile kapaklı E2210'un ''Hello Kitty'' versiyonlarını Fransa'da satışa sundu.
Özellikle bayan kullanıcıların dikkatini çekmeye yönelik geliştirilen telefonlar, pembe renkleriyle ve Hello Kitty resimleriyle ön plana çıkıyor. S5230, 219 Euro; E2210 ise 89 Euro civarında fiyat etiketine sahip. Telefonların teknik özellikleri ise şu şekilde;
Samsung S5230 - Teknik Özellikler:
- Quadband GSM
-
104 x 53 x 11.9 mm / 93.5 gram
- 3.0 inç, 240x400 piksel, 262.144 renk dokunmatik TFT (Resistive)
ya ben alcam hem tiki kızım da yakışır bu teller bana zaten arabamda 3 telim evimde 12 teli çantamda 2 telim var hepsi marka ama hello kity bi başka onsuz konuşmak mı aslaaaaaaaaaaaaa
bencede bende alıcam çok güzel hem de aphone yani kimse kaçırmasın burda 225
bende bu telefonun diğerinki modelindn vr benimkide dokunmatik
slm arkadaşlar bu telefondan bende alcamda kullanımı falan nasıl kullananlar beni aydınlatsın lütfen
aynı tlften bndede var
çok güzel almayı çok istyrm
ya süper ama çççççççoooooooooooooookkkk palı almak isterdim ama alamicam çok palı
YAAAA NEDEN BU TELEFONLARIN FİYATLARINI BU KADAR YÜKSEK VERİYOSUNUZZ BUNUN YÜZÜNDEN BİZLER BU TELEFONLARI ALAMIYORUZZ LÜTFEN ŞU TELEFONLARI 100 TL VE 200 TL ARASINDA Bİ FİYATTT YAPINN NOLURRRRRRRRR :( :( :( :(
Valla telefonu bilmem de ,Hello Kittynin Türkiyedeki tek kullanım alanı pazardan alınan çakma boyuna asmalı çantalar :)
mrb herkese bende bu telefonun hastasıyım ama bizim burda yok siparisle alıcam hemde coook iii fiyatı var acaba icinde face ve twitter da var mı
yha bahalı olsun en fazla 500 verebilirim ama telefoncu dediki türkiyede yok .doğrumu acaba bilen var mı ve nerede satıldığını ?....
Bu telefon süper herkeze bnden tavsiye ediyorum bnce bu hello kittyli alın kızlar sizlere sesleniyorum bnde var ve kullanımıda çok güzel .dd :)
ya bu telefonun fiyati ney onu ogrenmek istiyorum ben :)