Şimdi Ara

Samsung, S5230 ve E2210'un Hello Kitty versiyonlarını Fransa'da satışa sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
81.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok beğendim hello kitty almam lazım bir sürü dokunmatik telefonum var ama bunu babama aldırıcam
  • ben aldım haaaaaaarikaaaaaaaaaaaaa tavsiye ederim çok güzel dokunmatik olmasıda bir ayrıcalık harika muhteşem vs. tavsiye edrim herkese
    quote:

• Ben çok bgndm. Çocklar için harikaaa ;D

Hello Kitty sevmm ama bnu nedense sevdim lan :D
  • bencede cok guzel ama ben annemden başka istedim bana samsung wifi star dan alcak ama belki bu hello kitty den de alabilir cünkü coooooooooooooooooooooooooooooooook guseşllll
  • aslında ben böle hello kitty li şlere meraklı deilim ama barbi den iyi güzel bir telefon belki samsung wifi alabilirim belli deil ama süper telefon çok kararsızım:)
  • bence çoook çook güzel bende yedi gün sonra alcam aynısından ama kaçpara bilmiyorum
  • çook güzel ama benim tlefonum bunukinden daha da güzel
  • cokpalı ama alacagım
  • bunu beğenmdim benimki çok daha güzel
  • ya sallamayın ya türkiyede var geçen dişarda gezerken gördük 350tl ama güzel merak etmeyen türkiyede var hemde aynısı hı biri sormuştu face ve tiwitır varmı diye merak etmeyen msn viber face tiwitır program indirme programı yani fevkalade mükemmel bişiy bana bu yıl sonunda alacaklar ben inceeledim kerkeze yani bütün hello kitty hayranlarına (kızlara) tavsiye ederim iyi günler filerim

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

aynı tlften bndede var

İi kızım sen sevin napalım :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.