Şimdi Ara

SAMSUNG S5 HAKKINDA BİR SORUM VAR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar birkaç ay önce 2 adet samsung s5 telefon aldım. aynı anda kapalı kutu aldık. hatlarımız turkcell ancak benim hattım eski olduğu için yeniledik! benim cihazımda gözle görülür bir internete girme sıkıntısı var. kesinlikle bağlantıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. mobil veri kullanımıyla örneğin aynı anda youtube'dan aynı video açtığımızda benim ki açılmıyor yada takılıyor.

bu konuyla ilgili cihazları karşılaştırırken şöyle birşey dikkatimi çekti. benim telde mobil ağ "EDGE" yazarken eşimin telinde"HSPA" yazdığını fark ettim.acaba internet hızındaki yavaşlama bundan kaynaklı mıdır? ben bu mobil ağ ismini nasıl değiştirebilirim? yada ben neden internete yavaş bağlanıyorum?

• hocam bi turkcell bayisine götürürsen iyi olur
  • Turkcell bayisine götür hocam bence de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veri ayarlarında 3G mi seçili? Bir seçenek var hem GSM hem WCMA mı diyor birşey diyordu onu işaretleyin. Olmazsa siminiz 3G desteklemiykr olabilir eski tip olabilir. Bunlar da cozmediyse Turkcell e goturun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ayrıntılı anlatılmış :http://telefondestek.vodafone.com.tr/web/samsung-galaxy-s5/temel-ayarlar/sebeke/sebeke-turunu-secin/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.