Şimdi Ara

Samsung S4 (I9500) Root Olmadığı Halde Güncellemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, telefonumu şimdiye kadar hiç rootlamadım, daha önceden güncelleme alıyordu telefon ancak telefona bir kere format attıktan sonra (sanırım recovery kısmından reset+cache attım) telefon güncellenmeyi bıraktı, güncellemeye kalktığımda "Cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi vs." diye uyarı veriyor. Bu uyarıyı genellikle telefon rootlandığında veriyormuş, ancak dediğim gibi ben şimdiye kadar hiç rootlamadım telefonu ve sayacım da sıfır gözüküyor.

    Tekrar format atmayı denedim ancak değişmedi, ben de Odin ile en güncel stock romu kurayım dedim ancak bu sefer de telefon download modundayken bilgisayar telefonu görmüyor, başka bilgisayarda da denedim sonuç aynı. Bilgisayarların ikisinde de Samsung USB Driver for Mobile Phones yükledim ama sonuç yine aynı. Kullandığım USB kablosu telefonun kutusundan çıkan orjinal kablo. Aramadığım site, bakmadığım forum kalmadı, kafayı yedirdi bana bu olay çünkü ne kadar reset atarsam atayım telefonda yazı yazarken klavyem donuyor sürekli bu sürümde..







  • Problemi çözdüm, sorunum kablodanmış. Kablom orjinal olsa da, arkadaşımın HTC android USB kablosu ile denediğimde Odin gördü telefonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.