Şimdi Ara

samsung s3600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefon hakkında çok bilgi bulamadım..

konu hakkında bilgisi olan var mı? bana G400 e çok benziyor gibi geldi. ince ve şık..

http://www.gsmarena.com/samsung_s3600-2539.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 20 Ekim 2008; 19:11:34 >

• bilen yok mu?
  • güncel
  • şuanda satılıyormu türkiyede ?

telpada görünmüyor bu cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 23 Ekim 2008; 7:50:54 >
  • çok yakında satışı başlıcakmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

şuanda satılıyormu türkiyede ?

telpada görünmüyor bu cihaz

hayır satılmıyor. ben bilgi ve haber bulamadım nette. tahmini geliş fiyatı bile muamma.

yılbşaından sonra gelecek galiba.
  • www.ceptikla.com da 240 ytl cıvarında satısa sunulmus ama stokta yok su an.Bana göre fiyatı, özelliklerine göre pahalı geldi. 150-190 sevıyelerınde olursa alıcı görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **SAMSUNG N710**
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 266 ya satışa başlanılmış.
    http://www.telpa.com/?samsung=S3600
  • satın alan varmı forumda? yorumlar ltf.

samsung s3600
  • dışta ekran var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakurek

dışta ekran var mı?

Dışta ekran yok
    Çok şık telefon

Realde 179 YTL
  • bekleme ve konuşma süresini bilen var mı?
  • forumda bu telden alan kimse yok mu
  • kardeşim galiba kimse de yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: TaMaM01

forumda bu telden alan kimse yok mu
  • S3600'ü dün aldım.

hafif büyükçe,kolay kullanılabilen,eksiksiz bir telefon.

kısaca mükemmel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuintu
    S3600'ü dün aldım.
    hafif büyükçe,kolay kullanılabilen,eksiksiz bir telefon.
    kısaca mükemmel...

İyi günlerde, sorunsuzca kullanmanızı ve hep iyi haberler alıp vermenizi dilerim. Ben de eşime bir telefon almak istiyorum ve Nokia 7510 Supernova ile bu telefonun arasında kaldım. Gerçi 7510 henüz gelmedi ama eli kulağındadır diye düşünüyorum. Telefonun bekleme ve konuşma süresi ile ilgili ve genel hatları ile bir değerlendirme yaparsanız çok memnun olurum.
    Saygılarımla.
  • bu telefonu almayı düşünüyorum,artıları ve eksileri nelerdir.sarjı nasıldır.sagolun.
  • S3600'de her Samsung'da olduğu gibi bütün Uygulama menüleri var (Ajanda,Not defteri,Takvim,Alarm vs)

6 aydır kullanıyorum, tek sorun bence bazen telefona cevap verirken parmağımın yanlışlıkla ses açma/kısma düğmesine basması, böyle olunca ekranda ses seviyesi göstergesi beliriyor, Geri tuşuna basarken de kaç defa yanlışlıkla meşgul verdim. bu tabii ki çok önemli bir sorun değil ama yine de yazmak istedim.

onun dışında şarjı, ilk doldurmanızdan sonra biraz çabuk düşüyor fakat alt seviyelerdeyken bile uzun süre kapanmıyor. sanırım Samsung'ların ortak özelliği bu...

şarjı ortalama 4 gün gidiyor. Mp3 ve Radyo çalarken ahizesinin verdiği ses çok kaliteli ve temiz. kristal bir ses veriyor.

yapı olarak baya ince bir telefon. dış ekranının olmaması çok kötü (arayanı, telefonu açmadan görebilmeyi istiyor insan) gerçi isterseniz aktif kapak yapıyorsunuz istemezseniz Cevapla tuşuyla cevaplıyorsunuz.

son olarak, kamerası çok da iyi değil açıkçası. ayrıntı yok. ama benim gibi kamerasını kullanmayanlar için bu sorun değil.

sormak istediğiniz başka şeyler varsa cevaplayabilirim ...

• Bende telefonu yeni aldım.benim iki sorum olacak birincisi E diye bir simge çıkıyor telefonun sol üst köşesinde bunu nasıl kapatabilirim.faturama bundan dolayı masraf yansırmı?
    ikinci olarak gelen aramaları cevapla tuşuyla cevaplamak için nasıl bir ayar yapmalıyım.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.