Şimdi Ara

samsung s3 trilyon kere bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mayısta aldım 15 kez formata gitti. son olarak dun sarj cihazı bozuldu ardından bugun hattı okumadı telf ci ye gittim hem telefon hem hat bozuldu dedi -_- bu boyle devammı edecek -_- suan ki aklım olsa degıl s3 samsung olan bir telefonu bile almam -_- bu verdigim paralarla iphone alırdım -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millena -- 28 Kasım 2014; 20:08:36 >

• 25 ay kullandım. Tek bir arıza ve problem çıkarmadı. Sanırım size imalat hatalı bir makine denk gelmiş.
  • 1 buçuk yıldır kullanıyorum şu an sadece batarya problemi yaşıyorum.
    Ama samsungun bu telefona güncelleme vermemesi kararı yüzünden tekrar samsung almayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de elimde reset atma sorunu olan s3 var. delireceğim
  • telefonu sadece alo demek icin kullanacaksaniz eski nesil nokia lar orada duruyor hem batarya sureleride cok iyi yok ben son nesil isterim diyorsaniz malesef arastirmak ogrenmek ugrasmak zorundasiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millena M kullanıcısına yanıt
    bence samsungun galaxy modelleri içinde en kötüsü s3 cünkü bütün yeni denemeleri bu telefonun üzerine yıktılar telefonda haliyle kötü cıkabiliyo bazılarına
  • Şu sıralar batarya sorunu yaşıyorum.
    Ekranda önce yatay çizgiler oluşuyor ve telf kapanıyor açıldığında şarj bir anda %2 gibi bir değer gösteriyor.
    Telefnu tekrar başlattığımda şarj normale dönüyor ama nette gezerken veya oyun oynarken kısacası RAM i zorlayan durumlarda telf tekrar kapanıyor.
    Bataryayı yenilemek istiyorum şu üründen kullanan var mı acaba?

http://www.n11.com/samsung-i9300-galaxy-s3-simex-batarya-2100mah-P35885580
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung almayın ozaman kardesim allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyingyang

samsung almayın ozaman kardesim allah allah

Sizde sayfaya girip, okuyup, hatta yorum yapma zahmetinde bulunmayın o zaman.
    Bir kaç mesaj yukarıda tekrar samsung almayacağımı zaten yazmışım.
    Bir sorun yaşıyoruz ve çözüm arıyoruz. Hadi alayım deseniz 1 telefon 600 TL' den başlıyor.
    Böyle yorum yazacağınıza hiç yazmayın daha iyi.
  • 2 sene s3 kullandım bi sorun yaşamadım. Şarjı az gidiyordu tek
  • 3 kere s3 aldim kullandim,surekli kurcalardim,rootlardim,rom denerdim kaya gibi telefonlardi,hic sorun çıkarmadilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung pişmanlıktır demek istemem ama gerçekten öyle.

Bakın samsung donanım ve yazılım olarak en dengeli cihazları çıkarıyor olabilir Ancak samsung telefon alan biri mutlaka şunu bilmeli

Yazılım ve touchwiz ara yüzü mutlaka takılıyor. İlk aldığında iyi çalışan telefon 1 aya yavaşlıyor.

2.si ve en önemlisi malzeme kalitesi Çinli telefon kalitesinde. Telefon alan biri sadece telefonu aldım sanıyor içindeki adaptör batarya kulaklık yok gibi düşünüyor

Telefon plastik olduğundan 50 lira kılıfa 30 lira ekran koruyucuya para verdim

Bataryası 1 sene de bozuldu şarj aleti aynı şekilde kulaklık desen çoktan gitti işin ilginç tarafı kimde s3 görsem aynı problemleri yaşıyor.
    Samsung note 4 hariç hiçbir samsung telefon beş para etmez

• Arkadaslar yazılım sorunlarini (ram,biraz da batarya, arayüz kasmalarini) rom atarak guzel bir iyileştirmeye getirebilirsiniz.Inanin sorunlarinizin çoğu düzelecek bende de s4 var ben bile ayni sorunlari yaşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.