Şimdi Ara

Samsung S3 Mini Garip Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 buçuk yıl önce Samsung Galaxy S3 Mini aldım. Her şey 15 gün öncesine kadar normaldi. Birgün telefon kendi kendine reset attı (1 kere) şarjım 90 iken 5 oldu şaşırdım neyse dedim ama ertesi günde aynısı olunca bir sorun olduğunu anladım. Sonra sorun ilerledi artık İnternete giremiyorum,Video kaydedemiyorum,oyun oynayamıyorum daha birçok işlevi yaoamıyorum sadece arayüzde gezip müzik açıyorum.Ayrıca takılı olduğu halde sim kartımıda görmüyor son 3 gündür. Ayrıca artık reset atınca şarj gitmiyor çünkü kendi kendine 10 15 kere reset atıyor bataryayı çıkarıp takıyorum açılıyor şarjı normal gözüküyor. Format felan attım ama Gold'a (aldığım yere) götürmeyi düşünüyorum fakat garanti belgesi yok yada almadım yada verilmiyor bilmiyorum sadece faturası var faturasında "garantiye verilirken faturayı gösteriniz" felan yazıyor. Ne yapmalıyım sorun bataryada da olabilir ama ben garantiye vermek istiyorum belgemi bulamadım yada hiç verilmedi.Şimdiden teşekkürler.

• ayni sorun bende de var. Dun aksam basladi. Telefon kendi kendine reset atmaya basladi ama 5 dakikada bir. Sorunu kisa surede buldum. WIFI kapatinca reset atmiyor ama internete baglaninca kisa sure icinde reset atiyor. Telefonumda internet paketi bulunmamakta. Suan ekvadorda bulundugum icin sadece WIFI kullaniyorum. Haliyle mobil veri yi ac kapa yaparak test etme sansim bulunmuyor. Internetten bir sey indirmek istiyorda zorlaniyor mu anlamadim gitti.

Bir fikiri olanlar yardimci olabilirse yok iyi olur. Daha 1 ay var turkiye ye donmeme. Telefonsuz sikinti buyuk. Buradan telefonda almak istemiyorum her ne kadar cok ucuz olsada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.