Merhaba hocam, renkler soluk evet. Ayrıca kum testini de yaptım, s20 fe sd ile yan yana koyup karşılaştırdım(doğru bir kıyas mı bilmiyorum). Aynı parlaklık seviyesinde gri alanlar bariz bir şekilde karıncalı görünüyor S24'de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG S24 SERİSİ EKRAN SORUNLARI (13. sayfa)
-
-
Takas ile mi aldiniz iade hakkınız var ise kullanabilirsiniz
Servise gotururseniz değişim kararı çıkabilir.
Sancaktepe servisinden çoğu kişi memnun oraya goturebilirsiniz istanbuldaysaniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 5 Şubat 2024; 11:12:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır takas ile almadım. Eski telefonumu vermek istemedim. Direkt olarak hepsiburada'dan satın aldım. 4 gün oldu alalı, değişimle uğraşmaktansa iade edeyim bari. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade edin hocam biraz bekleyin yeni üretimler çıksın sonra düşünürseniz tekrardan alabilirsiniz
İade ederken sorun var vs yazmayın Servise yonlendirirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 5 Şubat 2024; 11:17:26 >
Bütün telefonların ekranı arızalı şaka gibi samsung fena patladı..
Ben yapıyorum bu testi ama var mı yok mu anlamadım. Testscreende siyahtan sonraki en son gri de var gibi ama anlam veremedim.
Bence bütün telefonlarda arıza yok hocam. Biz sadece yazanlara göre harket ediyoruz. Forum vs kullanmayan binlerce insan var. Mesela ben değişim için servise verdim. Yenisi geldiğinde göreceğiz. O da sorunlu olursa bir daha değişim isterim. Üçüncüsü de arızalı olursa iade eder beklerim.
Hocam şöyle birşeyde var bu sorunu farketmeyende çok
mesela düşük bir cihazdan geçen insan ekranın renginin soluklugunu bile farketmiyor biri yorum yazmıştı öyle mesela
biz hep yüksek donanımlı cihazlar kullandıgımız için aradaki sorunu sıkıntıyı hemen farkedebiliyoruz
-
2 Haftadir s24+ kullaniyorum lansman esnasinda siparis verdim 2 gune geldi. Eski cihazim s22+ onu da degisime verdim. Cihazi ilk aldigimizda henuz bu ekran muhabbeti olmadigi icin hic karsilastirmadim. Hatta s22+ da da dogal renk modu kullandigim icin farki bile hissetmedim. Sonra forumda ekran testleri vs vs sorunlar paylasildikca insanin ansitiyetesi artiyor ister istemez bende yaptim bu meshur karanlik oda da gri renklere falan yani bir problem göremedim S22+ i gonderdigim icin evde a54 var onla karsilastirinca da evet sanki s24 aleyhine bir fark var gibi ama dedigim gibi zifiri karanlikta gri renk testleri falan yapmasan hayatta bisey goremezsin. Ha gordugum sey a54 de de mevcuttu bu arada bir kac belli belirsiz cizgi. Benim acimdan bir problem yok cihazin her ozelliginden memnunum hersey sorunsuz calisiyor.
Güzel günlerde kullanın.
-
Servise gittim değişim için dediki sizin cihaz yollanmış eğer isterseniz elimde lansman rengi var verebilirim.
Ben de açık açık dedim ki sizce üretim tarihi hangisi en sondur?
Muhtemelen bizim elimizdeki ilklerdir siz o zaman Samsung’un yollayacağını bekleyin dedi.
Beraber açıp bakabilir miyiz teslim aldığımda dedim ama yani aydınlıkta zaten çok anlaşılmıyor varsa ve adam yok derse nasıl ikna ederim bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 12:38:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dürüst insanmış :D
-
Tesekkurler.
Benden tavsiye cihazini degisime ya da servise gondericek arkadaslar gondermeden once bir s24 daha bulup ya da en azindan s23 serisi ile ayni testlere tabi tutup farkli gozlemlemesini oneriririm. Cunku gelen yeni cihaz da boyle olabilir. Halen samsung tarafinda ekranda bir problem oldugunu kabul eden keskin bir aciklama goremedim. Hatta adamlar renkler vs daha iyi daha dogru oldugunu savunuyorlar.
Hocam Reddit'te, tam parlaklıkta bildirim panelini indirince gündüz de belli oluyor diye yazmıştı Samsung çalışanı.
-
Aynen yalnız dedim ki çok insan var bu durumda valla benim bilgim yok dedi.
Bu iş devam ederse ya da yeni gelende de olursa işi yokuşa sürmezler umarım.
çıkmaz inş gelende iyi düşünelim iyi olsun
-
Evet hocam hatta bende de beyaz ekranlarda da belliydi ama cidden aşırı dikkatli bakmak lazım. Onda servisteki teknisyenin insafına kalmış işte ikna olmayabilir.
Benim tadım çok kaçtı aslında kendileri sorunu kabul etmedikçe sürekli onları ikna etmek gerekecek, kutuyu açmadan satsam mı diyorum ama şuan 60’a bile zor gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Şubat 2024; 12:47:50 >
zaten sorun oldugunu kabul etmezler hocam hala ürün satma derdindeler.
soluk renkler yada dogal her neyse bu bir sorun degil zaten madem öyle istiyorlar olsun ama panel net keskin pürüssüz bir görüntüde olsun
-
Panelde problem varsa "Display Tester" uygulamasında hangi teste bu anlaşılıyor.
-
karanlık oda yüzde 20 parlaklık
ayarlara menüsünde grilere bakın pürüssüz gözüküyorsa problem yoktur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X