Şimdi Ara

Samsung S21 / S21+ / S21 Ultra [ANA KONU] (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.990
Cevap
167
Favori
975.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla herifler sözünü tuttu 15 de verdiler One UI 7 de verdiler tam telefonu değiştirmeyi düşünürken bir süre daha idare eder diyorum, gönlümde s25 plus vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumur C kullanıcısına yanıt

Benimde gözüm 25 plusta. 3 senedir s21 kullanıyorum, son güncelleme harika oldu. Bir müddet daha idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    Evet güzel olmuş, ben düşürüp ekranı kırınca soğudum cihazdan, üst ekran kırıldı ic ekran sağlamdı ama yapılan işçiliği beğenmedim açıkçası

• Güncelleme sonrası bende şarj tüketimi arttı. Daha çabuk bitmeye başladı. Wipe cache yaptım ama faydası olmadı. Aynı durumu yaşayan, önerisi olan var mı?

• wipe cache yaptım, 2 kez normal kullanım sonrası tam şarj yaptım. Pil dayanması süresi normale döndü.

• İstanbul'da orijinal batarya değişimi yaptırabileceğim önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? Teşekkürler

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

Opengl olarak kalmış değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 22 Mayıs 2025; 20:44:21 >
  • mmengi kullanıcısına yanıt

evet hocam yükler yüklemez onu kontrol ettim ancak değişmemiş

• sierraechozulu S kullanıcısına yanıt

Samsung servislerinde ücret karşılığı değiştirebilirsiniz.

• Güncelleme sonrası "arama yanıtlandığında titret" seçeneği açık olmasına rağmen arama yapıp yanıtlandığında titremiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• arka kapak garanti bitimine 1 hafta kala alt sağ taraftan açıldığı için yetkili serviste değişmişti. tekrar aynı yerden açılma yaptı( 4.yılda telefon). bunu neyle yapıştırırsam sıkıntı olmaz?

• b-7000

• teşekkürler

• hmtdmrl kullanıcısına yanıt

Endonezya romundayım sorun yok

• Ana güncellemeden sonra bir güncelleme geldi akıcılık arttı ve pil daha iyi gitmeye başladı

• mmengi kullanıcısına yanıt

Ana güncelleme son diye artık elim gitmiyordu oraya, şimdi fark ettim sayenizde.

Güvenlik yaması yanı sıra performans iyileştirmeleri yapılmış, bende de fark edilir düzeyde.

Bilgi için teşekkürler.

• Tam değiştirsemmi ne alsam diye düşünürken güncelleme süper oldu. Yılsonuna kadar götürür bu gazla beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bahsedilen yeni güncelleme ile güvenlik yaması mayıs mı oldu sizde. Bende hala 1 nisan 2025. Acaba daha gelmedi mi bana?

• star1984 S kullanıcısına yanıt

Bana da gelmemiş. Bir kaç güne hepsi alır.

• ali expresste birebir uyumlu bant yapıştırıcı var. kapak ve kasadaki yapıştırıcı atıklarını iyice temizleyip yapıştırın. edit: ben aldığımda daha uygundu. araştırlsa daha uygunu bulunabilir belki

aliexpress.
    2 Adet, Su Geçirmez Arka Pil Cam Kapak Etiket Yapışkan Bant Samsung S8 S9 S10 S10E S20 S21 S22 Artı Ultra Fe - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/4000184495522.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.35703d12wN6siW&gatewayAdapt=glo2tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 29 Mayıs 2025; 10:26:53 >
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.