Şimdi Ara

Samsung rt59emew - Ses uyarısı veriyor,yardım edin lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung rt59emew model buzdolabımız var,2011 yılında almıştık.bir süredir buzdolabından dını dını dını diye ses geliyor. kapı açık kaldığında çıkardığı sesi çıkartıyor,halbu ki kapı vs açık değil.. alt ve üst kapıya içten değen bir şey de yok,gayet normal yani.

kullanma klavuzunu evde bulamadım ama netten bulup inceledim,uyarılar hakkında pek bir şey yok.

bunun sebebi ne olabilir,bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Benim bildiğim kapı açık değil de içerinin ısısının düştüğüne dair uyarı sesi oluyor aslında,sizinki de bu tarz bir sestir.dolabın ısısı düşüyor olabilir,contaları kapalıyken kontrol edin,dolap içi ısıyı ölçebileceğiniz bir termometre koyup ölçebilirsiniz..

İlk aklıma gelen bu..
  • Gecmis olsun, servislik olmussunuz. Samsungun servisine bir dustunuz mu, sabir katsayinizin ne kadar yuksek oldugunu bizzat deneyimleme sansi yakalarsiniz.

Tabi bu sabrin icine, camasir veya buzdolabindan zerre anlamayan teknik servis ekibinden tutun da, sorunu uzerine almayan samsung genel merkezine varincaya kadar ugrasacaksiniz. Tabi bunlardan baska tuketici hakem heyeti ve tuketici mahkemesi safhalarindan da gecebilirsiniz.

Gecmis olsun, Allah kolaylik versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RT59emew 6 aydır aynı sorun var. , ara ara 1 gün boyunca yapıyor sonra 2 ay hiç yapmadığı oluyor. kapak switch lerinde sorun olabilir diye tek tek switchlere elle basarak denedim, siwitch dolap içndeki ışıkları kapatıyor, switchde sorun yok dedim. şimdilik 1 ayı geçti yapmıyor ama en son alt gözün derecesini düşürmüştüm, arkadaşın dediği gibi belkide bundandır,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.