Şimdi Ara

Samsung rezaleti, 2 yıl sonra çöp olan paneller.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • rezalet diye başlıklar hoşuma gitmiyor ama sonunda bende açtım böyle bir başlık. problem 2.5 yıllık 48ju6570 ekranında mor yamalar oluşması. diceksiniz şansına küs olabilir arada. problemde aslında şanşımın kötü olması değil çoğu samsung tv de özellikle JS ve JU serisi kullanıcılarında 2 yıllık bir süre kullandıktan sonra yani garanti süresi dolduktan sonra ekranda mor yamalar oluşması. yani yanlız değilim baya bir kullancıda var sorun. samsungda durumdan haberdarmış ama birşey yapmıyor malesef. gelen servis tamir olmayacağını panel değişimin zorunlu olduğunu söylüyormuş. Birkaç forumda samsung un kendi forumu dahil kullanıcılar çözüm aramış ama tamiri olanaksız.

    tabi garanti süresi 2 yıl ama aldığınız bir tv ninde ömrünün 2 yıl olması beklenemez. Samsung 2015 konusuna mesaj attım ama kimse okumuyor ya da aynı sorunu yaşayan kimse yok galiba.

    Özetle JU ve JS serisi panellerde sorun var genelde 2 yıllık kullanımdan sonra ekranda mor yamalar oluşuyor ve tamiri olanaksız panel değişimi gerekiyor. Samsungda durumdan haberdar olmasına rağmen birşey yapmıyor.

    herşeyi samsung alan biri olarak ciddi hayal kırıklığına uğradım.


    Samsung rezaleti, 2 yıl sonra çöp olan paneller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halix -- 15 Ocak 2019; 21:50:58 >







  • Bizde de 40f6470 var garantisi bitmeden 2hafta önce panel cortladi.Servise yolladik orda bekledi yapmadılar garantisi bitince bizi aradılar garantisi bitti panel değişecek ücreti bu kadar diye. Benimde başıma geldi garantisi bitmeye yakın TV min bozulması ha birde altyazıları artık görmüyor bu TV bununda guncellestirmeyle kapattılar herhalde bir önceden izliyordum şimdi altyazı açmanın imkanı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya olur mu samsung lg bozulmaz.philips tu ka ka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 55ju 6070 nodel samsung tv var beyaz ekranda dikkatli bakinca ışık suzmeleri ve paneldeki renk degisimi belli olmaya başladi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Ocak 2019; 19:7:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir ss atsana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    ilk mesaja ekledim ekran görüntüsünü.
  • Oyyy bu bayağı bir renk atmiş . Normal tv izlerken pek belli etmez ama smart ekraninda ben burdayım der...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Ocak 2019; 22:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı problem benim 2017 Haziran’da aldığım LG televizyonda oldu. Garanti dahilinde onarıldı ama bu seferde ekranda gri bulutlanmalar var, özellikle köşelerde çok belli oluyor kararma. Servisi tekrar çağırdım herifler utanmadan normal dediler, yani parası neyse vereyim panel tekrar değişsin desem yine benzer birşey gelecek demek :)

    Ben hiçbir şeyi bu çekik gözlü dolandırıcılardan almazdım ama gidip önce Nissan, üstüne de bu LG’yi aldım. İkisini de aldığıma bin pişmanım ama bir yönden iyi oldu, anladık ne .... olduklarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 18 Ocak 2019; 22:05:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung desteği aradım. ilk defa duymuşlar böyle bir hatayı. diyorum üretim hatasıymış. yok öyle birşey diyorlar. peki bu sorun nedir. teknik olarak açıklayın bana, ben mi yaptım bunu. oda yok. bana teknik servisi yollayacaklar eee sonra paneli değiştirecek bir tv parası daha kitleyecek sonra garantisi var mı? oda yok.

    ya arkadaş benim hatamsa deki kullanıcı hatası senin suçun sen yaptın bunu. arızanın ismi şu nedenleri şunlar.

    ben hakkımı ararım bunun peşini bırakmam dedim, naparsan yap havasındalar. ayar oldum yemin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halix -- 21 Ocak 2019; 20:25:49 >
  • Bende aldım 2 sonra tv birden izlerken bozuldu videoları aşağıdaki gibi . Samsung garati bitti diyor. Servis panel değişecek tv fiyatı çıkardı. Bir dadaha samsung firmasının hiçbirşeyini almam.


    Milleti kandırıyorlar. Alacaksanız bile 2 yıl için ödüyorsunuz ona göre verin o paraları. Çünkü hakkınızı savuacak kimse yok.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.