Şimdi Ara

*****Samsung R560 yada Hp dv5 1040*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acayip kararsızım bu iki laptop arasında.Hp alıcaktım şu ısınma sorunu yüzünden kararsız kaldım.

Hp dv5 1040
    Intel Core 2 Montevina P8600
    2.4 GHz
    1066 Mhz
    3MB
    3 GB
    DDR2
    320 Gb
    512 Mb
    NVIDIA
    9600GT
    15.4 " BRIGHT VIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD SUPER MULTI BLU-RAY ROM
    BlueTooth
    Kamera
    Ent parmak izi okuma
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Uzaktan kumanda
    Win Vista Premium Tr
    2.65 KG

samsung r560
    Intel Core 2 Montevina P8600
    2.4 GHz
    1066 Mhz
    3MB
    3 GB
    DDR3
    800 Mhz
    320 Gb
    5400 Rpm
    512 Mb
    NVIDIA
    Geforce 9600 GT
    15.4 WIDE SCREEN XGA 1280*800
    XGA
    1280*800
    DVD±RW
    Kart Okuyucu
    Kamera
    Wireless
    BlueTooth
    Win Vista Premium Tr

özellikleri aynı gibi benim aklıma takılan.Hp aşırı ısınıyor. Samsungun kasasıda hpye göre çok tipsiz.Birde samsungda ayrı kısayol tuşları bulunmuyor.(fn haricinde)

lütfen bilg. anlayan arkadaşlar yardım etsin.Teşekkür ederim

• dostum görünüş dersen hp al ama samsungun tasarımı da iyi özellik açısından samsung ddr3 kullanmış hp ddr2 kullanmış,hpde blue ray var samsungda yok galiba ama bence samsung al
  • Samsung kullanan biri olarak çok memnunum tek kötü yönü makinanın ses çıkışı iyi değil ama benim beklentim olmadığı için memnunum ısınma donma vb... sorunlar yok en güzel yönü internet kullanımı ile 3 saat 10 dakika şarjı gidiyor :D
  • blueray çok önemli bir artı değil bence. ama gddr3 bellekli bir 9600gt herşeyi değiştirebilir. ve daha stabil çalışan bir sistem. r560 yeni hedefim
  • Hocam r510 mu r560 mı kullanıyorsunuz acaba?
    birde ses çıkışından kastınız notebook un hoparlörlerimi yoksa harici bir sistem bağladığınızda aldığınız sesmi?
    bende r560 almayı düşünüyorum ama geçenlerde r510 u dinledim hoparlörlerinden gelen ses çok başarısızdı o yüzden r560 almayı ertelemiştim ama sizde r560 varsa demekki aynı.kısık bassız bir ses öyle değilmi?
    biraz açıklayıcı olursanız çok sevinirim. Saygılar...
    P.S. 2 üstteki mesaja itafen :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmoRtaLity -- 16 Eylül 2008; 12:25:15 >
  • Samsung derim ben Hem Ram Hemde Ekran Kartı DDR3. Ramler 1066 Mhz.
    BlueRay şimdilik pek önemli değil.
  • Kesinlikle samsung. Forumda dv5-1040et için olan şikayetleri oku bence. Kaldıki hp nin tek artısı blu-ray. O da şimdilik pek önemli değil.
    Samsungun artıları ise DDR3 1066MHz ramler, GDDR3 belleğe sahip 9600M GT, ısınma gibi bir problemi yok ve sessiz. Ayrıca denilenlere göre pil ömrü uzunmuş bayağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler.Samsung kafama yatmaya başladı
  • Ne demek
  • up
  • @tt82
    kullandığın samsung np-r560ise biraz bilgi verir misin oyun performansı ve internet bağlantısı nasıl herhangi bir sorunla karşılaştın mı vsvs gibi :?: almayı düşündüğüm bi kaç üründen biri ve aklıma yatmaya başladı ama kullanıcı yorumu olmadığı için soğuk bakıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Samsung kullanan biri olarak çok memnunum tek kötü yönü makinanın ses çıkışı iyi değil ama benim beklentim olmadığı için memnunum ısınma donma vb... sorunlar yok en güzel yönü internet kullanımı ile 3 saat 10 dakika şarjı gidiyor :D

r560 modelin kullanuyorum aynı modelmı vardı sende gayet güzel ses çıkışıda notebook hoparlörüde.
  • @avb

samsung r560 kullandığınızı yazmışsınız rica etsem mesajınızın üzerindeki soruya yanıt verebilir misiniz :?:
  • Kullanıcı olarak izlenimlerimi yazayım.
    Öncelikle negatif yönlerinden bahsedeyim makinanın ses çıkışı kötü ve parmak izi topluyor sadece bu kadar
    Oyun performansı olarak Pes 2008 i batarya modunda yüksek detayda rahat oynuyorum internet bağlantısı gayet iyi kopma veya wireless bulamama gibi bi durum söz kounsu bile değil.Ben aldığım gün xp yükledim ve öyle kullanıyorum makinayı.Batarya ömrü sadece msn kullanarak 3 saat 10 dakika kadar gidiyor.Makinanın en sevdiğim özelliği ısınmaması ve sessiz çalışması.Harddiskten falan ses gelmiyor veya bazı dell marka makinalardaki çınlama sesi sorunu yok.Arkadaşlar makinanın görünümü çok sade ve ince bi makina gösterişli bi görüntüsü yok.Özellikle sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorun elimden geldiği kadarıyla cevap yazayım.
  • @tt82

bende pek anlamam ama 3dmark06 idi sanırsam (yanlış olabilir gerçekten anlamam bu işlerden) ve vista puanı nedir diye soracaktım ama xp yüklemişsiniz o zaman şu şekilde sorayım xp driver larını kolay bulabilirdiniz mi :?: pes dışında denediğiniz bir oyun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Kullanıcı olarak izlenimlerimi yazayım.
    Öncelikle negatif yönlerinden bahsedeyim makinanın ses çıkışı kötü ve parmak izi topluyor sadece bu kadar
    Oyun performansı olarak Pes 2008 i batarya modunda yüksek detayda rahat oynuyorum internet bağlantısı gayet iyi kopma veya wireless bulamama gibi bi durum söz kounsu bile değil.Ben aldığım gün xp yükledim ve öyle kullanıyorum makinayı.Batarya ömrü sadece msn kullanarak 3 saat 10 dakika kadar gidiyor.Makinanın en sevdiğim özelliği ısınmaması ve sessiz çalışması.Harddiskten falan ses gelmiyor veya bazı dell marka makinalardaki çınlama sesi sorunu yok.Arkadaşlar makinanın görünümü çok sade ve ince bi makina gösterişli bi görüntüsü yok.Özellikle sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorun elimden geldiği kadarıyla cevap yazayım.

PES 2008i yükesk detayda sorunsuz oynamana sevindim. En büyük tutkum PES 'tir oyun olarak. Başkası olmasada olur. Umarım PES 2009 'u da oynarız

• Biraz havalı bi tipi olsa keşke... Ama alıcam yinede
  • Vista Puanı 5.3
    cpu 5.3
    harddisk 5.4
    ekrankartı 5.5
    aero 5.9
    ram 5.9
    Mark06 5703
    r560 p8600 modeli
    Sayenizde bende aldım memnunum teşekkürler
    Bu arada ramler 1033 ddr3 Harddiskte fujitsu siemens
    Harddisk Hitachiden bahsediyorlardı değişebiliyorda demekki
    Bilginize
    Diğer alan arkadaşlara ve alacak olanlarada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin_k123456 -- 17 Eylül 2008; 20:20:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahin_k123456

Vista Puanı 5.3
    cpu 5.3
    harddisk 5.4
    ekrankartı 5.5
    aero 5.9
    ram 5.9
    Mark06 5703
    r560 p8600 modeli
    Sayenizde bende aldım memnunum teşekkürler
    Bu arada ramler 1033 ddr3 Harddiskte fujitsu siemens
    Harddisk Hitachiden bahsediyorlardı değişebiliyorda demekki
    Bilginize
    Diğer alan arkadaşlara ve alacak olanlarada hayırlı olsun

Çok teşekkürler Puanlar çok iyiymiş. Ah artık gelse 25i
  • Şu R560 da benimde aklım kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.