Şimdi Ara

Samsung R560'cılar Kulübü -- Paylaşımlar, Puanlar --- OC skorları (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.647
Cevap
4
Favori
208.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerayir

Merhaba arkadaşlar,
    bende as03tr laptopumu upgrade etmek istiyorum,
    1. 240gb ssd alacağım sata 3 ü destekliyor mu anakartımız? yoksa sata 2 mi alabilirim? SSD markası olarak Corsair en iyisi deniyor, dikkat etmem gereken detaylar nelerdir?
    2. ssd taktıktan sonra 4 gb 1066 ram i 8 gb a çıkartsam mutlaka fark yaratacaktır ama vereceğim paraya değecek bir fark olur mu?
    3. Son işlemim de vistayı 64 bit windows 7 ye çıkartmak olacak. home, premium farkeder mi? (evde kullanıyorum, oyun da oynuyorum autocad de kullanıyorum)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    1-Sata 3 desteklemez ama ileriye dönük yeni makinemde de kullnırım dersen sata3 ssd takabilirsin yalnız sata2 hızında kullnabilirsin.Ssd'de okuma va yazma hızlarının yüksek olmasına dikkat et corsair gt force ve ocz vertex3ve yeni modeli 4 serisi iyi seçenek olur.
    2-Ram artırımı performansa etki etmez ama 4gb üzeri zorlayan uygulamalar kullnırsanız makine kasılmaz işiniz kolaylaşır 8gb ileriye dönük uygulamalarda zorlanmama açısından yapılabilir.
    3-İşletim sistemi windows7 yapılabilir hompremium ya da en üst sürümü ıltimate yapılabilir eğer sürücü bulmanda sorun olmayacaksa ki vista varsa windows 7 uyumlu sürücüleride vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

1-Sata 3 desteklemez ama ileriye dönük yeni makinemde de kullnırım dersen sata3 ssd takabilirsin yalnız sata2 hızında kullnabilirsin.Ssd'de okuma va yazma hızlarının yüksek olmasına dikkat et corsair gt force ve ocz vertex3ve yeni modeli 4 serisi iyi seçenek olur.
    2-Ram artırımı performansa etki etmez ama 4gb üzeri zorlayan uygulamalar kullnırsanız makine kasılmaz işiniz kolaylaşır 8gb ileriye dönük uygulamalarda zorlanmama açısından yapılabilir.
    3-İşletim sistemi windows7 yapılabilir hompremium ya da en üst sürümü ıltimate yapılabilir eğer sürücü bulmanda sorun olmayacaksa ki vista varsa windows 7 uyumlu sürücüleride vardır.

bu kötü oldu, ben bu upgrade ile 2 sene daha laptop değiştirmeden idare ederim diyordum, sata 2 ile ne kadar bir fark yaratırım acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu kötü oldu, ben bu upgrade ile 2 sene daha laptop değiştirmeden idare ederim diyordum, sata 2 ile ne kadar bir fark yaratırım acaba?

Alıntıları Göster
    Yok arkadaşım SSD taktığında, tabi kaliteli birşey, Uygun sürücülerle birlikte çok iyi bir performans elde edebilir ve bunu hissedersin. Mesela ben Almanya' dan Samsung 830 Series 128GB SSD getirttim. İlk değerlendirme sonucu 7,7 puandı. SATA3 destekli bir SSD ama SATA2' den bağlandığı için sıkıntı olmuyor. Tabi SATA3' ten bağlansa muhtemelen 7,9 yani tam puan alacaktır.

Şuanki halinde bile hissedilen şey işlemci artık boş durmuyor. Yani SATA3 olsa ne değişecek bu seferki limitimiz işlemci kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fe-cI

Yok arkadaşım SSD taktığında, tabi kaliteli birşey, Uygun sürücülerle birlikte çok iyi bir performans elde edebilir ve bunu hissedersin. Mesela ben Almanya' dan Samsung 830 Series 128GB SSD getirttim. İlk değerlendirme sonucu 7,7 puandı. SATA3 destekli bir SSD ama SATA2' den bağlandığı için sıkıntı olmuyor. Tabi SATA3' ten bağlansa muhtemelen 7,9 yani tam puan alacaktır.

Şuanki halinde bile hissedilen şey işlemci artık boş durmuyor. Yani SATA3 olsa ne değişecek bu seferki limitimiz işlemci kaynaklı.

Alıntıları Göster
    bu bilgisayarı 3.5 yıl evvel aldım. 2 hafta evvel yerine başka laptop almıştım 2. günde arızalandı yeni bilgisayar iade ettim ve tekrar r560ımda huzuru buldum. 3.5 yılda sadece ısınma sorunu oldu onu da yazıcıoğlunda 1 saatte fanını değiştirerek düzelttiler 1 sene evvel. GW2 bile keyifle oynanıyor. Tek eksiği sesi çok kısık bir makina. Beni bi 1-2 sene daha götürecek gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vscan

bu bilgisayarı 3.5 yıl evvel aldım. 2 hafta evvel yerine başka laptop almıştım 2. günde arızalandı yeni bilgisayar iade ettim ve tekrar r560ımda huzuru buldum. 3.5 yılda sadece ısınma sorunu oldu onu da yazıcıoğlunda 1 saatte fanını değiştirerek düzelttiler 1 sene evvel. GW2 bile keyifle oynanıyor. Tek eksiği sesi çok kısık bir makina. Beni bi 1-2 sene daha götürecek gibi...

Alıntıları Göster
    klavye setini değiştirecem parçalarken tuşlardan tekini kırdım r60 uyumlu klavyeler var piyasada acaba buna uyarmı? bi bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

klavye setini değiştirecem parçalarken tuşlardan tekini kırdım r60 uyumlu klavyeler var piyasada acaba buna uyarmı? bi bilgisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uzun zaman önce ssd takviyesi ve 8gb ram takviyesi yaptım ssd gayet güzel uyum sağladı ve kullanıma etkisi çok iyi oldu ama ram neredeyse hiç fark etmedi bende direkt iade ettim.

eğer ki ekran kartınız güçlü değilse 4gb üzeri ram size pek getiri sağlamayacaktır.

bu arada işlemciyi overclock yapan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

arkadaşlar uzun zaman önce ssd takviyesi ve 8gb ram takviyesi yaptım ssd gayet güzel uyum sağladı ve kullanıma etkisi çok iyi oldu ama ram neredeyse hiç fark etmedi bende direkt iade ettim.

eğer ki ekran kartınız güçlü değilse 4gb üzeri ram size pek getiri sağlamayacaktır.

overclock değil ama bir tt900 almayı düşünüyorum nasıl etki edecek merak ediyorum...
  • quote:

quote:

overclock değil ama bir tt900 almayı düşünüyorum nasıl etki edecek merak ediyorum...

Alıntıları Göster
    560 ına windows 8 yükleyen var mı?

• quote:

Sürücü problemi yaşarsın.
  • quote:

yükledim sorunsuz kullanıyorum Sadece bluetooth driverı kurulu değil onuda ihtiyacım yok diye kurmadım çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
  • quote:

29TL'ye windows 8 pro aldım uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

29TL'ye windows 8 pro aldım uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar windwos xp 64 bit yükledim pc ye magic keyboard, easy display manager, battery manager falan çalışmıyor..Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdefender

slm arkadaşlar windwos xp 64 bit yükledim pc ye magic keyboard, easy display manager, battery manager falan çalışmıyor..Bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı ?

Alıntıları Göster
    Yeni grafik sürücümüz gelmiş

GeForce 310.70 Driver
    Versiyon: 310.70 - BETA
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Tue Dec 04, 2012
    İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows Vista 32-bit
    Dil: Turkish

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Yeni grafik sürücümüz gelmiş

GeForce 310.70 Driver
    Versiyon: 310.70 - BETA
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Tue Dec 04, 2012
    İşletim Sistemi: Windows 7 32-bit, Windows 8 32-bit, Windows Vista 32-bit
    Dil: Turkish

Alıntıları Göster
    dostlar "D" tuşu altındaki tırnak kırıldı. bu tuşu tırnağı ile beraber hayrına yollamak isteyen var mı acaba. veya sadece bu tuşu nereden bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: olepsinark

dostlar "D" tuşu altındaki tırnak kırıldı. bu tuşu tırnağı ile beraber hayrına yollamak isteyen var mı acaba. veya sadece bu tuşu nereden bulabilirim.

Alıntıları Göster
    Dostlar "U" tuşu altındaki tırnak kırıldı. Bu tuşu tırnağı ile beraber hayrına değil Parayla yollamak isteyen var mı? Acaba. Veya sadece bu tuşu nereden bulabilirim.
    ilgilenenlere teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralayra

Dostlar "U" tuşu altındaki tırnak kırıldı. Bu tuşu tırnağı ile beraber hayrına değil Parayla yollamak isteyen var mı? Acaba. Veya sadece bu tuşu nereden bulabilirim.
    ilgilenenlere teşekkürler.

Alıntıları Göster
    benim cihaz yeni bir cinslik yapıyor kablosuz modemi var olarak gördüğü halde köşedeki bağlantıda modem yokmuş gibi çarpı atıyor ve kablosuz bağlanma sorunu diyor daha önce yaşayan varmı aynı sorunu?
  • quote:

benim cihaz yeni bir cinslik yapıyor kablosuz modemi var olarak gördüğü halde köşedeki bağlantıda modem yokmuş gibi çarpı atıyor ve kablosuz bağlanma sorunu diyor daha önce yaşayan varmı aynı sorunu?

Alıntıları Göster
    millet bu led panelden iki kablo cıkıyor bili kalın kafalı diğeri ince kafalı pinli ben bu pinli olanı kopardım ama cihaz çalışıyor fakat bu pinli olan ne işe yarıyor normalde bilen varmı?
  • quote:

millet bu led panelden iki kablo cıkıyor bili kalın kafalı diğeri ince kafalı pinli ben bu pinli olanı kopardım ama cihaz çalışıyor fakat bu pinli olan ne işe yarıyor normalde bilen varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba bana r 560 as03 ün alt üst kasa ve lcd çıtası lazım bunu nereden bulabilirim yada satan varsa alabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

yaklaşık yarım saat kadar oynadım crysis warheadı. 1280*764 2xaa ve gölge efekti ile bi efekt daha orta ayardayken,diğer ayarların hepsi yüksekte iken,kasılma falan olmuyor. sadece 3-5 adet yanan ev aynı anda ekranda gözükürse sanırım fps 20lere düşüyor çünkü biraz kasıyor o sırada.onun dışında sorun yok tahminimce 25-30 fps arasında gidip geliyor.
    yalnız soldaki fan acayip sıcak üflüyor tırsıp oyunu kapatıyorum yarım saatte bir

bu arada,ekran kartımız hdr destekli öyle değil mi?

sormak istediğim;

sürekli prize takılı kullanıyorum. bazıları prize takılıyken pili çıkar diyorlar,zarar veriyor pile fazlası diyorlar. birisi 6 ay pil takılıyken prizle kullanmış 6 ayda pil bozulmuş..

pilin şarzı varken,prizde kullanacaksam pili çıkartmalı mıyım?

Alıntıları Göster
    Beni de eklerseniz sevinirim gençler. Kırmızı Samsung candır

• quote:

Orijinalden alıntı: thethriller

Beni de eklerseniz sevinirim gençler. Kırmızı Samsung candır

Alıntıları Göster
    Hala aktif olarak kullanan arkadaşlar var mı? Elindekini satmak isteyen filan varsa detayları konuşalım. Bu arada arızalı olan aletler için de konuşabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.