Şimdi Ara

Samsung R525 Laptop ve LGW2243S model LCD Bağlantısı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkese hayırlı aksamlar. 8 9 aydır bu sorunu dile getirmediğimden ötürü böyle kulalnıyorum tek careyi forum donanım haber üyelerinin bulacağından süphesiz geldim.
    arkadaslar sorun su ki, benim samsung r525 model bir laptopum var ve ekranından tutup bir yere koydugumdan ötürü arkadaki gizli lcd sini kırmısım ve mürekkepler ön cama hücum etmişti bundan 1 sene evvel :D
    bu problem degil daha sonra lcd vardı bende lcd yi bağladım klavye mouse da bağlayarak , kısaca laptopu kasa yerine koyarak kullanmaya başladım. lcd min modelide LG W2243S 1920x1080p hd desteği var.
    ama bir ara ekran kartının programıyla ilgili birşey mi yaptım ne yaptıysam 1920x1080p görüntü alamıyorum. 1600x1200 de kaldı. 1920x1080p diye bi sekme falanda yok. acaba sizce ekran kartının driverini komple kaldırsam kursam kullana bilirmiyim? windows 7 kullanıyorum ekran çözünürlüğü ayarına denetim masasından girdiğimde istediğim gibi ayarlıyabiliyordum ne yaptıysam 1920x1080p sekmesi yok. bunu desteklemesine rağmen 1600 diye enine genişlemiş bi görüntü alıyorum :( ne olur bir cözüm bulalım arkidesler :( resimde yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmednefes -- 1 Şubat 2012; 23:03:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.