Şimdi Ara

Samsung R522 ve Acer notebook yedek parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook 1) ACER Aspire 3005 WLMi (Özelliklerine model kodu ile bakınız) RAM'leri upgrade edilmiştir.
    Bütün fonksiyonları ile hala inatla çalışıyor..yavaşlığı olmasa kullanılacak bir laptop..çocuklar ya da zamanı bol yaşlılar için ya da öğrenmek için harika..Orjinal lisanslı XP yüklü. Pili ilk pili değişim ihitiyacı olmadı.Komple olarak ya da herhangi bir parçasını alabilirsiniz,elimden gelir söker yollarım.

Notebook 2) Samsung R522 JS02 TR (Özelliklerine model kodu ile bakınız)Bir üst model
    Notebook arızalı, yukarıdaki notebook gibi aşırı ısınma yüzünden ekran çipi arızalandı, tamir edildi ancak aynı ya da benzer arızayı yine yaptı, bu sefer tamir ettirmedim..bütün fonksiyonları çalışıyor, pili yaklaşık 3-4 aylık, Komple olarak ya da herhangi bir parçasını alabilirsiniz,elimden gelir söker yollarım.Orjinal lisanslı Win 7 yüklü

Notebook 3) Samsung R522 JS01TR (Özelliklerine model kodu ile bakınız)
    Notebook arızalı, arızası ekrandaki yazılar karman çorman görünüyor, WIN 10 yükseltilirken aşırı ısınmış, servise götürdüm ekran chipi arızalı dedi, ancak garanti vermedi yaptırmadım. Ekrandaki görüntüyü ve patlak sol hoparlörünü saymaz isek her fonksiyonu çalışıyor,pili ilk pili sürekli PC gibi kullanıldı bu yüzden pili yenilemek icab etmedi. Komple olarak ya da herhangi bir parçasını alabilirsiniz,elimden gelir söker yollarım.Orjinal lisanslı Win 7 yüklü

Bilgi ve istek için PM atınız yanıtlarım. Samsung R522 ve Acer notebook yedek parçaları

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.