Şimdi Ara

Samsung R510 (NP-R510H) iyileştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Samsung R510'a sahip bir laptop kullanıcısıyım. Win7 x64 kullanmaktayım fakat belli başlı sorunlar yaşıyorum. bu mesajı da hem benim gibi R510 kullanıcıları ile sorunlara çözüm aramak hemde R51o u daha verimli nasıl kullanabiliriz tarşıabilmek.

benim sorunum oyun veya program açtığımda donmalar meydana geliyor. bunun nedeni ne olabilir acaba bilen biri var mı?

şimdiden teşekkür ederim ve R510 kullanıcılarından ricam burayı tamamen bir Samsun R510 kullanım klavuzuna çevirebilmemde yardımcı olmaları.

•  Samsung R510 (NP-R510H) iyileştirme

bunun nedeni de soracaktım ama benim gibi R51o kullanan arkadaşlar yok heral'
  • vista veya win7 kullanıyorsanız çok normal bende de 64bit win7 var bu civarda ram kullanıyor
    Not:Bende R522 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 18 Nisan 2010; 23:03:39 >
  • Peki bu durumu daha iyiye getirmenin yolları yok mu :)
  • Benim Lenovo da Internet Explorer açıkken 1 GB civarında ram kullanıyor, normal bir durum yani..
  • içim rahatladı valla bende PC'yi tam performans kullanamadığımı düşünüyordum:)
  • Selamlar,
    Samsung Np-R510H ürününü büyük umutlar ile yaklaşık 1 yıl önce aldım. Aldığımda üzerinde Vistax32 vardı. Makinayı açmadan Ram ini 4 e yükselttim. Amacım x64 e geçmekti. Bu konuda Samsung bile destek olmadı bana verilen cevap hep aynı oldu "bu üründe x64 desteğimiz bulunmamaktadır" Son 1 2 gündür şeytan beni dürttü ve yine W7x64 kurdum sonuç yine aynı ekran kartı driver ını yüklüyorum ve makina restore etmeden açılmıyor. Programlarden ise Easy Display Manager x64 üzerinde çalışmıyor. Şimdi derseniz bana sen becerememişindir herzaman yardıma açığım. Çok büyük beklentiniz varsa bu ürünü tercih etmeyin. Saygılar Mehmet BURHAN mehmetburhan@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Server sorunu poweredge r710
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan aynı model x64 işletim sisteminden yazıyorum, selamlar.
  • samsung bilmiyor belki ama benim de ilk msj'imda belirttiğim gibi win7 x64 kullanıyorum
  • eyesofgod bende de r510 var hemde win 7 64 kurdum ram bende de aynı sendeki gibi bi sorun yok gayet memnunum aletten o zman ki piyasaya göre gayet oyguna almıştım
  • aynı şekilde win 7 kurulu ve hiç bir sorun yok. fırsat bulduğum zamanlarda pes 2010 vb oyunlar da oynuyorum şimdiye kadar herhangi bir donma başıma gelmedi.
  • arkadaşlar bende de R 510 var grafiklerde bende sorunlar yaiıyorum Win 7 64 biti kurdum kuralı grafik ses vb. driverleri nerdem edinebiliriz bileniniz varmı 64 bit uyumlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.