Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
26
Favori
20.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Earc daha iyi oldugunu biliyorum zaten o sekilde kullaniyorum ama bt ile deneyimledigimde boyle bir tarz sorunla karsilastim ve ilginc sekilde bt ile cok daha yuksek ses veriyor ( earc kadar detayli degil ama )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Hiç bir şey bağlı değil ayarlara basıyorum geç algılayıp geç açılıyor. Sonrası çok akıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55qn90d yi yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Netflix ve Prime üyeliklerim 4k paketler. Fakat 4k uhdr10+ larda bir akıcılık vaovv dediğim bir durum oluşmadı. Samsung bayilerinde televizyonu tanırken koydukları tanıtım videolarında çok iyi harika ama bu platformlarda televizyonun içindeymiş hissini alamıyorum. 144 hz videolar olmadığı için mi o akıcılık yok. Sonuç olarak bende oluşan durum niye qn aldım ki? Uzman ayarlarına da raringsden ya da burada yapılan ayarları da denedim ama normal görüntü yani anlamadım.

• kkokko K kullanıcısına yanıt

Dizi ve filmlerin 24 fps de çekildiğini biliyorsunuz değil mi? Bu tarz içeriklerde akıcılık beklemeyin derim. :) Şuan TV ye Apple TV takılı Max çıkışı 60 hz arayüzde dolaşırken o bile beni kesmiyor. Göz alışıyor bir yerden sonra.

Rarings ayarı dediğiniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46Samet2 -- 9 Ocak 2025; 10:36:26 >
  • Samsung sitesinden %5 indirimle 55 inc 52k ya geldi ins memnun kalirim tv den ,servis gelince hangi testleri yaptirmam lazim ,uydu yayinlarinda yapay zeka ayarlari vs ne olmali

Lg Oled vardi bende onu sattim parlaklik oyunlarda cok az geldi

Merhaba,

Yazınızı dün gece gördüm, ancak gec vakit olduğu için cevap veremedim,

Burada cihaz yani TV markasından bağımsız ,şöyle denilebilir

1-bu tür TV platformlarındaki içerikler her muhtemel kullanıcıya sağlıklı ulaşsın ve sorunsuz seyredilsin diye çok fazla riplerin(sıkıştırılır ve bir çok, kaliteyi ortaya çıkartan, özelliği kaybolur)en büyük nedenide kalitesiz ve düşük hızlardaki internet altyapısı(mesela Türkiye için 16 mb hız için)ile seyredilsin diye.

Yüksek (gerçek kalite de) 4K HDR(ve orijinal bit değerinde) içerik en az 1,5 saatlik film için 80-100 gb gibi bir şeydir, malumunuz böyle ham (remux denir)bir içeriği en az 1 gb internet hızlarında oynatır ve seyredersiniz.

Size teknoloji mağazasında tanıtım amaçlı gösterilen video, muhtemelen USB Diske kaydedilmiş remux(yani full kalite) video dur.

Şuan da İnternet ortamında en iyi video 'lar((yine de az da olsa sıkıştırılmış) Youtube 'dedir, tabi bu içerikleri 4K HDR olarak seyredebilmek için en az 100mb İnternet hızınız olmalı.

4K Relaxation Channelyoutube
    Immerse yourself in the breathtaking beauty of central European forests with this mesmerizing 8K HDR nature relax video. Delve into the intricate macro world of nature through stunning shots, capturing the vivid essence of summer foliage and the tiniest inhabitants, from delicate vegetation to fascinating insects. As the forest's soothing sounds envelop you, your worries will melt away, leaving you in a state of blissful tranquility. With its vibrant colors and impeccable focus, this video serves as a versatile stress reliever and an educational journey, offering a profound understanding of European wildlife. Whether you seek relaxation, inspiration for work or study, or simply a moment of reprieve, this 8K HDR video provides the perfect backdrop for it all. You will find the following species 00:00:00 in this video: 00:00:45 - Meadowsweet (lat. Filipendula ulmaria) 00:00:51 - Germander speedwell (lat. Veronica chamaedrys) 00:01:17 – Sand lizard (lat. Lacerta agilis (Male) 00:04:40 – Elm leaves (lat. Úlmus) 00:05:11 – Common house mosquito (lat. Culex pipiens) 00:08:52 – False dagger ( lat. Oedemera lurida ) 00:14:59 – Sweet Woodruff (lat. Galium odoratum) 00:16:08 – Hoverflies (lat. Syrphidae) 00:23:30 - Rabelera holostea (lat. Stellária holóstea) 00:29:08 – Sloe bug (lat. Dolycoris baccarum) 00:33:39 – Click beetle (lat. Elateridae) 00:34:35 – True weevils (lat. Curculionidae) 00:37:37 – Fern 00:39:32 – European gypsy moth (lat. Lymantria dispar) 00:41:47 – Raspberry fruitworm beetle (lat. Byturidae) 00:45:16– Herb Paris or true lover's knot ( lat. Pāris quadrifōlia) 00:47:40 – Dark bush-cricket (lat. Pholidoptera griseoaptera) 00:50:57 – Dandelion (lat. Taráxacum) 00:55:15 – Small honey ant (lat. Prenolepis imparis) 01:01:48 - Webspinning Sawflies (lat. Pamphiliidae) 01:05:28 – Owlet moth caterpillar 01:10:25 – Leaf beetle ( lat. Chrysomelidae) 01:13:35 – Buttercup ( lat. Ranúnculus) As you delve deeper into the enchanting world of central European forests through this mesmerizing 8K HDR nature relaxation video, you'll have the opportunity to discover some remarkable inhabitants up close. The meadowsweet graces the screen with its delicate white blossoms. This elegant wildflower has been used historically for its medicinal properties, often brewed into soothing herbal teas. The Germander speedwell makes an appearance with its vibrant blue petals. It's a favorite among herbalists for its traditional uses in herbal remedies, including as an astringent and anti-inflammatory. The false dagger beetle captures your attention. This fascinating insect is known for its striking metallic appearance and distinctive swollen thighs, which are used for mating rituals. Filmmaker Alexey Romanov's journey into capturing the enchanting world of macro stories was a long-awaited dream, and he is elated to have brought this vision to life in his latest creation. However, this movie marks just the beginning of his exploration. Alexey is committed to delving even deeper into the captivating realm of insects and their extraordinary worlds. In this installment, he introduces us to the more accessible, often deemed "harmful" insects, which are abundant in forest ecosystems, offering a unique opportunity to observe and film their intriguing lives up close. Stay tuned for more captivating adventures as Alexey Romanov continues to unveil the hidden wonders of the natural world. Throughout your journey, you'll gain a newfound appreciation for the intricate and diverse life that thrives in the forests, making this video both a relaxing escape and an educational experience like no other. Video from: South Urals forest Video title: Staring Into The Forest #Macro #World Time of filming: May 2023 Equipment used: Z CAM E2-M4 4K Cinema Camera, Granite Lens with Macro rings, Zoom H5 Handy Recorder Video type: Nature relax video Video resolution: #8K HDR Producer: Roman Khomlyak, Pro Art Inc Cinematographer: Alexey Romanov Editor, colorist, supervising editor: Alexey Romanov The original sounds were recorded at the filming location. To watch our videos without ads and watermarks subscribe to our relax app: https://4krelax.com For licensing questions: http://goo.gl/i0VUj6 Please SUBSCRIBE to my 4K RELAXATION CHANNEL so you do not miss anything.
    https://www.youtube.com/watch?v=XGqkaGtNBSE

2-film'lerin standart 'ı 24 fbs dir, eh birde üstüne filmler sıkıştırılıp WEP DL dediğimiz formata gelince, görüntü anlamında çok zayıflar (ve buda akıcılığı etkiler)

Akıcılık anlamında şuan da internet te(Youtube ) daha akıcı video lar bulunuyor(60 hdr yani fps veya çok daha akıcı(FPS: görüntüde saniye başına düşen kare)hatta daha yüksek fpslerde videolar var.)

8K VISIONyoutube
    ENCHANTED EARTH 🌎 Dolby Vision 4K HDR ULTRA HD HDR 120 FPS ENCHANTED EARTH 🌎 Dolby Vision 4K HDR ULTRA HD HDR 120 FPS ENCHANTED EARTH 🌎 Dolby Vision 4K HDR ULTRA HD HDR 120 FPS 🌟 Explore the stunning beauty of the world's most picturesque destinations in 4K HDR 60FPS Dolby Vision quality, showcasing the breathtaking landscapes and vibrant colors as if you were actually there in person. From tranquil beaches to majestic mountains, immerse yourself in the Most Beautiful Places of 2024 with unparalleled visual clarity and realism. Let this video take you on a visual journey like never before, where every detail is brought to life in stunning high definition. 🌟 Discover High-Quality EXTREME CLARITY [8K HDR] DOLBY VISION™ 60 FPS 🌟 Experience 8K and 12k ULTRA HD at 60FPS and 120FPS with Dolby Atmos® Sound (Dolby Vision) 🔥 SUBSCRIBE NOW for a Stunning Visual and Audio Experience 🔥 🔴 https://www.youtube.com/channel/UCeRAcc1Xg1S6_MCzahMb_nQ 📺 Great for Your 4K/8K TV, including Apple XDR Display, Samsung QLED TV, LG OLED TV, Sony Bravia TV, iPhone, Huawei, Xiaomi, Asus Phone, and other 4K/8K HDR devices 📺 🎥 More Stunning HDR Videos ▶️ The Most Beautiful Dream - https://youtu.be/aH2T1KE61-Y ▶️ INSANE 4K HDR 60fps Dolby Vision - https://youtu.be/fbhtKp33y34 🔥 ▶️ INSANE DOLBY VISION® - https://youtu.be/uvekvvEte7w 🔥 ▶️ Incredible Places - https://youtu.be/bqZIQ8nIEwQ🔥 ▶️ Exploring Hidden Wonders - https://youtu.be/xJYze0bmvQ4 🔥 📩 For Licensing and Business Inquiries, Contact Us at: rupaidey14@gmail.com 8K Video Ultra HD - 8K HDR 120FPS - Dolby Vision® Demo - Dolby Atmos® RED - DJI - DaVinci Resolve Studio - Adobe Photoshop - Lightroom CC 12K HDR,4k video,4k hdr 60fps,4k,8k,12k,8k video ultra hd,8k hdr,8k hdr dolby vision,12k video,4k hdr,120fps video,4k video ultra hd,4k hdr 120fps,8k video,dolby vision,dolby vision video,dolby vision demo 4k,4k tv,qled tv,dolby vision 4k,4k demo,4k hdr test,dolby vision test,4k 120fps,oled tv,4k dolby vision,hdr demo 4k,hdr10,lg tv,4k hdr video,4k video 60fps,4k videos,12k hdr,12k dolby vision,4k video nature,dolby atmos
    https://www.youtube.com/watch?v=1YYkOrJo1uY

Bu arada bu TV 'nin artısı yüksek kalitede olan görüntüleri, en iyi şekilde(yani tam anlamıyla)işlemek ve seyredene en iyi görüntü zevkini yaşatmak(daha bir çok artısı var, mesela ses performansı gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 9 Ocak 2025; 12:39:29 >

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt

Rtings yabancı forum sitesi yanlış yazmışım o anda.

• izmirden kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. O zaman daha uygun cristal olan modeli alıp kullanırdım desem nasıl olur bilemedim. İnternet hızım 100 mbps ve upload 25. TV en iyi görüntüyü kendi sunuyor mu yoksa bir ayar açmam gerekiyor mu ? Hdr10+ oyun oynadığımız zaman aktif ediliyor diye ufak bir not var. PlayStation pro alıp oyun oynarsam sanırım TV yi aldığıma değecek. Şu şartlar altında bu televizyon bana bir şey katmıyor. Peki son olarak bayilerde yaptıkları gibi bizde filmleri USB ye atıp kendimiz izlersek bu televizyon için tamam diyebilir miyiz?

• "Yerel uygulamalar için HDR otomatik olarak etkinleştirilir. HDR içeriği oynatmaya başladığınızda, hızlı ayarlar menüsünde resim modunun yanında küçük bir HDR simgesi görünür" Bu simge işareti hiç çıkmadı bende. Ve

* 4K 144 Hz yalnızca bu özellikleri destekleyen bilgisayara bağlı oyunlarda mevcuttur (PC grafik kartı gereklidir). Performans farklılık gösterebilir. * İbaresi için rtx ekran kartlı 144 hz destekleyen bir PC mi almam gerekiyor? Normal 4k 144 hz bir film izlediğim de olmuyor bu ayar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkokko -- 9 Ocak 2025; 13:28:20 >

Selam, ben de sizin gibi sade bir kullanıcı olduğum için bildiğim kadarıyla cevap veriyim(servisi, ustası ,elektronik mühendisi veya satıcı gibi derin ve detaylı bilgiye sahip değilim)

Ancak şunu kesin biliyorum gerçek anlamda(yani full kalite de) bir 4K (HDR ve dolby vizion barındıran) bir film veya başka içerik seyredecekseniz;

Birinci olarak UHD özellikli bluray medyaya, sonrada oynatıcı bir kaynağa(BD player gibi)ihtiyacınız var. Eh buda çok maliyetli bir şey.

bu film sadece bir örnek,fiyat açısından,

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ
    SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜtrendyol.com
    Blu-ray Bıçak Sırtı - Blade Runner 2049 4K Blu-ray -Türkçe Altyazılı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/blu-ray/bicak-sirti-blade-runner-2049-4k-blu-ray-turkce-altyazili-p-829284245?boutiqueId=61&merchantId=163790

Ayrıca, şuan için illegal(tabi ücretli, hem de yüksek) 4K remux(son kalite)film siteleri mevcut, işte buralardan( varsa PC )indirip ,TV de seyredebilirsiniz.

İkinci olarak şunu diyebilirim, şahsen PC den(TV ye PC bağlıyıp) oyun denemedim

+ oyun konsolumda olmadığı için bilgim yok, ama Youtube de okuduğum kadarıyla oyun konsolların da çok iyimiş.

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜEmin Çıtakyoutube
    Samsung'un yapay zeka destekli Neo QLED televizyonları ile 4K'de benzersiz bir deneyim yaşayın! Quantum Matrix Teknolojisi sayesinde, ultra ince ışık kontrolüyle her ayrıntıyı daha net ve canlı bir şekilde yakalayabilirsiniz. 20 nöral yapay zeka ağından güç alan 4K görüntü yükseltme teknolojisi, içeriklerinizi 4K'ye yakın bir kaliteye taşırken, Neo Quantum HDR+ ile iki kat daha parlak sahnelerin tadını çıkarın. Samsung'un 144 Hz destekli Motion Xcelerator teknolojisi, oyunseverler için gecikme ve hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor. FreeSync Premium Pro ve Game Bar gibi özelliklerle oyun keyfinizi optimize edin. Samsung Tizen İşletim Sistemi ile TV'niz yalnızca bir ekran olmaktan çıkıyor; ücretsiz canlı kanallardan bulut oyun deneyimlerine, SmartThings ile akıllı cihaz kontrolünden 3D harita görünümüne kadar her şeyi tek bir merkezden yönetebilirsiniz. Ayrıca, yapay zeka destekli ses teknolojileri, Dolby Atmos ve Q-Symphony gibi özellikler ile hem görsel hem de işitsel açıdan sinema kalitesinde bir deneyim yaşatıyor. NeoSlim Tasarımı ile zarif ve modern bir görünüme sahip bu TV, hem performansı hem de estetiği bir arada sunuyor. Relumino Modu, görme engelli kullanıcılar için ekrandaki detayları daha anlaşılır hale getirirken, SolarCell uzaktan kumanda çevre dostu bir kullanım sağlıyor. Samsung Neo QLED ile akıllı, çevre dostu ve üst düzey bir TV deneyimi için tüm detayları bu videoda bulabilirsiniz. Fikirlerinizi ve sorularınızı yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın! Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCukRQCCUek375pSFETayivw/join Yayınları ve oyun indirimlerini kaçırmamak için: https://www.instagram.com/channel/Abax-DHuOTFxrRvi/ İçimdeki Dark Souls ve From Software sevgisini kanalize etmek için videolar hazıladığım kanalıma hoş geldiniz. Videolarını beğenerek ve kanala abone olarak siz de içeriklerime destek olabilirsiniz. Beni sosyal medyada da takip edebilirsiniz: Twitter: https://twitter.com/emnctk Instagram: https://www.instagram.com/emin_citak/ #samsung #oyun #neoqled #reklam
    https://www.youtube.com/watch?v=1CU8FOjrguY

Ayrıca şuda var ,bu TV sadece alt veya orta model TV lerin çoğu özelliklerinin arttırılmış versiyonu ve ayrıca o TV lerde olmayan bazı özellikler barındıyor.

Mesela en basitinden ses gücü; Sade bir QLED modelde 30 watt civarı ses varken bu TV de 60 watt, gibi...gibi..

• Neden mi giriş seviyesi almadık işte bu yüzden👇🖤
    SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ
    1080p WEBrip :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 9 Ocak 2025; 16:12:13 >
  • Ps5 de nasil goruntuler , Lg c3 oled vardi bende parlakligindan memnun kalmadim oyunlar da soluk goruntu vardi

• Ya arkadaşlar ben TV den çok memnunum yeni kurulum yapıldı bir kaç gün oldu çok hızlı açılıyor görüntüler güzel de renkler çok değişik ya kırmızı çok kırmızı mesela Beyaz atlet kar gibi gözüküyor normalde öyle gozukmemesi lazım bide sese alışamadım sanki başka yerden geliyor ses

• Biraz rekler başımı döndürüyor

Buradaki ayarları deneyin https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90d-qn90dd-qled/settings

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Bu ayarları kullanıyorum bende. Titreme yaparsa biraz oynamanız gerekiyor ilgili yerde zaten yazmışlar.

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Ps5 de de Xbox da da gayet canlı ve tepkime süresi iyi.

Goruntu modunu standarda alin
    Ren tonunu kirmizi 1 yapin sorun cozulur. Başta kotu gelebilir ama alisinca diger modlari kullanamiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.