İşte yani. O da cabası... 75 inç büyük oluyor. Bu da kişiden kişiye değişen bi drum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QN85D Panel sorunlu (5. sayfa)

-
-
Burda hala qn85d mi c755 mi tartışılıyor arkadaşlar konu başlığını okuyun yahu 😀 mağduruyetimi yazdım samsung u defalarca aradım servis geldi fotoğraf çekti ona rağmen normal dediler normalMİŞŞŞ.. Allah aşkına fotolara bakın. Eğet şansınıza güveniyorsanız yada THH ile uğrışırım ben sorun değil diyosanız Samsung alabilirsiniz. Onun harici servise güvenmeyin.
--Ben thh başvurdum sonuç bekliyorum .
Bana sorarsanız Qledmiş mini ledmiş aşırı kötü marka almadığın sürece mağzada inceleyin yandan karşıdan bakın F/P alın geçin. Evde hepsi aynı arkadaşlar bunlar hep reklam politikası. Oled ekranda ciddi fark hissedersin onada hem paran olacak hemde yanmasını göze alacaksın .eğerki evde Oled tv ile yeni aldığınız tvyi yanyana koymazsanız ne siz nede misafirlerin Tv kötü demeyecekler 😀
Şimdi miniled normal qled aynımı şöyle böyle diyenler olacak teknolojiye hakimim arkadaşlar evet haklılar aynı demiyorum. ama ben netflix dahil tüm içerikleri hem qled tvde hem mini led tv de denedim inanın arada 2 kat para verecek fark yok . Ps5 bağlayacaksan 120 hz ve üzeri alırsın . Gerisi boş .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArenG -- 19 Şubat 2025; 18:13:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArenG
Burda hala qn85d mi c755 mi tartışılıyor arkadaşlar konu başlığını okuyun yahu 😀 mağduruyetimi yazdım samsung u defalarca aradım servis geldi fotoğraf çekti ona rağmen normal dediler normalMİŞŞŞ.. Allah aşkına fotolara bakın. Eğet şansınıza güveniyorsanız yada THH ile uğrışırım ben sorun değil diyosanız Samsung alabilirsiniz. Onun harici servise güvenmeyin.
--Ben thh başvurdum sonuç bekliyorum .
Bana sorarsanız Qledmiş mini ledmiş aşırı kötü marka almadığın sürece mağzada inceleyin yandan karşıdan bakın F/P alın geçin. Evde hepsi aynı arkadaşlar bunlar hep reklam politikası. Oled ekranda ciddi fark hissedersin onada hem paran olacak hemde yanmasını göze alacaksın .eğerki evde Oled tv ile yeni aldığınız tvyi yanyana koymazsanız ne siz nede misafirlerin Tv kötü demeyecekler 😀
Şimdi miniled normal qled aynımı şöyle böyle diyenler olacak teknolojiye hakimim arkadaşlar evet haklılar aynı demiyorum. ama ben netflix dahil tüm içerikleri hem qled tvde hem mini led tv de denedim inanın arada 2 kat para verecek fark yok . Ps5 bağlayacaksan 120 hz ve üzeri alırsın . Gerisi boş .Yani ne alalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumumuzun tv satıcısı Burak neden size yardımcı olmuyor da tcl de sorun yaşayanlara yardim etmeye çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten bende ona dikkat ettim, bütün postlara hızlıca baktım samsung satıcısı burak beyin 1 tane yardımcı olmak yorumunu göremedim. Sıkıntılı tcl konusunda çarşaf çarşaf mesajları var. Tcl ceosuna ulaşacak kadar yardımsever bir satıcının burda 1 tane mesajını göremeyince samimiyetini sorguladım açıkçası.
TCL TV panelini kendi hatası ile kırıp mağdur olan !!! arkadaşın konusunu Burak bey ve yan çarları ile basıp beğeni yağmuruna tutan Samsung trolleri nerdesiniz? Bu arkadaşa neden yardımcı olup, yol göstermiyorsunuz? TV satıcısı Burak bey nerdesiniz? Adam TCL konusunu kendine mesken edinip TCL almayın benden TV ve ek garanti alın, mağdur olmayın diye satırlarca yazı yazdı, ama ne gariptir ki şu konuya uğramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardaddy58 -- 9 Mart 2025; 0:20:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burak in arkadaşım dedigi tcl müdürü
O güzel hikaye ha
TV satıcısı denen arkadaş, müşterilerine TV ile beraber ek garanti satıyor, sonra onlara donanım haberde üyelik aldırıp güzelleme yaptırıyor.TCL aklında olanlara da aman ha sakın TCL TV almayın deyip aynı fiyatlarda edge LED TV aldırıyor.Forumdaki trolleri de TCL ile ilgili doğru bilgilendirme yapan kullanıcılara TCL satıcısı diye iftira atıyor.
Neymiş tcl müdürü arkadaşıymış, kendisiyle görüşmüş, ama olumlu sonuç alamamış. Demezler mi sen samsung sattigina gore önce samsung müdürü ile arkadaş ol.
Evet pocemon ve spawn gibi kullanıcılar aynen dediğiniz gibi. Ek sigorta yüzünden Burak adlı tv satıcısınin yanında duruyorlar. Geri kalan 20 ye yakın hesap burakin yan hesaplari. Adam burada 10 bin tv sattigini söyledi. O yüzden tüm hesapları ile 24 saat burada
@Burak_Keskin06 arkadaşa yardım eder misiniz? Tv si dalgalı deniz gibi ve bence hiç normal değil bu durum
Samsung da sorun yasayanlar maalesef bu forumda görünmez kiliniyorlar. Samsung satıcısı forumda etkin oldugu sürece bu böyle olur.
İlginç şekilde 5 sayfaya ulaşmasına rağmen konuya çağırdığınız pazarlamacının kendisinin hiç uğramadığı bir başlık. Çok geçmiş olsun hakikaten. Fotoğraflar rezaleti belgeliyor. Büyük ekranların çoğunda (özellikle edge LED olanlar) bu sıkıntı mevcut ancak bu aşmış resmen. Umarım THH ile uğraşmadan çözülür arkadaşın sorunu.
Not: ilk mesajda servis görevlisinin 2 metreden görünmiyorsa hata kabul etmeyiz sözü efsane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Mart 2025; 12:54:47 >
Ben samsung yada tcl fanı değilim bu arada. Ambilightlı philips kullanıyorum, tv bozulsun yine philips alırım ama gerçekten gösterilen tutum hiç hoşuma gitmedi.
Bir yandan kendisi paneli kıran tcl sahibi arkadaşın kader ortağı oldu ama üretim hatalı gelen samsunga en ufak söz söylenmemesi beni bile sinirlendirdi.
Hocam henüz karar açıklanmadı umarım çözülür ama dediğiniz gibi.. 'hangi tv almalıyım ' diye konu açtığımdan herkes üşüşüyor. Konu probleme gelince tırnağın varsa başını kaşıcaksın. Türkiyede maalesef böyle..
Ben emekli bir kişiyim elimden bir şey gelmez. Ama samsung satıcısı şahıs neden sizle ilgilenmiyorda tcl müşterileri ile ilgileniyor. Bu adam her gun yuzlercevkisiye samsung tavsiye ediyor
Konu sahibi benimle iletişime geçti resimleri faturasını, servis fişini iletsin gerekli destek sağlanacak.
Saygılarımla,
İyi forumlar. -
Hocam ben SAMSUNG-LG markasının resmi satıcısıyım direk kendisi değilim.
Ben bu forum üzerinden 10 bin adet üzerinde TV satışı yapmışımdır benden almış sorun sıkıntı yaşamış 1 kişi bulamazsınız bilginiz olsun benim kendi sponsorlu sayfa linki bırakayım bakmak isterseniz,
https://forum.donanimhaber.com/lg-2020-2021-tv-tavsiyesi-oled-tv-nanocell-tv-uhd-tv--139217274-1235#160894368
Bu ürün alan arkadaş Vatan bilgisayardan almış bu durumu benimle hiç bir alakam olmayan bir durum, SAMSUNG servis veya VATAN BİLGİSAYAR çözmesi gereken bir durum.
Benden ürün almamış sorun olunca ben neden yardımcı olayım?
Ama ben insanlık namına elimden ne geliyorsa yapacağım.
Saygılarımla,
İyi forumlar.
-
İlginize teşekkürler. THH iade Kararı çıktı zaten hocam . Samsung müşteri hizmetleriyle 2-3 kez görüştüm, öyle Haktan hukuktan laftan anlıcak cinsten değiller. Derdini söylüyosun uzmanlarımız sorun yok diyor diye diretiyor. . . Hiç muhattap olmayın verin THH uğraşsınlar isteyene emsal kararı atarım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X