Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.339
Cevap
379
Favori
636.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • QN95B 55" ile mekana giriş yapmış bulunmaktayım. Yaklaşık 6 aylık incelemelerim sonucunda Haziran'da piyasaya giriş yapan bu canavarı görünce dayanamadım. OLED panellerle ilgili söylentilerden(BURN IN den bahsetmiyorum TR ye gelen son panellerle ilgili olan) sonra kararımı verip aldım.


    İlk izlenimim görsel olarak tatmin edici. Tizen bu TV nin neden yumuşak karnı olarak nitlendirildiğini anladım. Eh dedirtiyor açıkçası. Geçişler yavaş geldi bana bu işlemciye göre.


    Ben TV yi oyun için almadım. Ama oyun için alacaklara çok önemli bir uyarım var. Daha önce söyleyen olduysa da gözümden kaçtıysa kusura bakmayın tekrara düşmek gibi olmasın.


    Samsung 2022 model TV'lerde yurt dışı incelemelerde gördüğünüz üzere GAMING HUB uygulaması var. Aslında uygulama değilde direk MOD gibi düşünün. Az önce SAMSUNG müşteri temsilcisinden aldığım teyitle de kesinleştirmiş oldum. GAMING HUB an itibariyle TÜRKİYE de yok. Gelip gelmeyeceği de kesin değil 1304 güncellemesiyle gelmiş yurt dışına o yüzden beklemekte fayda var.


    GAMING HUB olmadığı için dolayısıyla KONSOLSUZ CLOUD GAMING ile XBOX kullanmakta mümkün değil. TR de infial yaratabilirdi zaten :)


    1 aylık deneyimim sonrası umarım kapsamlı bir değerlendirme yaparım.





  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    Bununla da mahkeme red verirse kimse gitmesin ne tüketici heyetine ne mahkemeye

    inşallah olumlu olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    İnşallah Sadays hocam.


    Dün akşam şikayet var sitesine talep bırakmıştım. Bugün Samsung merkezden aradılar.


    Bu konuyu gerekli yerlerle paylaşarak çözüm üreteceğiz ancak bu süreç boyunca sizlerden ricamız beklemeniz olacaktır dedi.


    Yani beklememi aksiyon almamamı üstüne basa basa bir kaç kez tekrarladılar. Ve benden faturamı mail olarak istediler.


    Ben konuyu daha öncesinde arabulucuya taşımıştım.


    Ama bu durumu malum sitede belirtmedim, Samsung merkeze de söylemedim.


    İki koldan da ilerleyeceğim bakalım neler olacak..

  • glp2 G kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam malesef 2022 model TV lerin hepsinde var ama bizim ulkedekilerde yok gelme durumu var gf now var çünkü ülkemizde destekliyorda gamepass gelse ülkemize çok daha şansımız artabilirdi ama umarım gelir bu özellikten geri kalmak kötü en kotu çare android box almak olur heralde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    merhaba, ben q70a kullanıyorum ve ıptvsmarters programında bende asla altyazıları acamadım.Aynı program komusumuzun evınde baska bir samsung tvde kurulu ve altyazıları aktif .Bilgisi olan bir arkadas varmı acaba ?

  • efets E kullanıcısına yanıt
    Bizim altyazıları açamadığımız uygulama Quzu TV.Dolayısıyla IPTVSmarters'ta da aynıysa bilemem.Ama her ne olursa olsun bir IPTV uygulamasının altyazıları göstermemesi zaten çok garip ve kesinlikle kabul edilesi birşey değil.

    Mesela evimde kullandığım Apple TV 4K üzerinde iPlayTV ve IPTVX olarak iki farklı IPTV uygulaması yüklü.Her ikisinde de altyazı desteği var.

    Bu konu ile ilgili Quzu TV uygulamasının teknik destek adresine mail attım ama maalesef 2 gündür herhangi bir geri dönüşleri olmadı.

    Sonuç olarak IPTV yayınlarında altyazı desteği olan hızlı bir Samsung TV uygulaması arayışımız hâlâ devam ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 1 Ağustos 2022; 3:30:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Smart ip tv programında VOD içerikler için altyazı seçebiliyorum, tabiki sağlayıcının yüklediği içeriğin desteklemesi gerekiyor.


    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]


    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]




  • Papirus P kullanıcısına yanıt

    Kac gundur bu konuyla alakali arastirma yapiyorum hicbir sonuca ulasmadim maalesef.Bir suru program denedim hicbirnde altyazi aktif olmuyor ama eski model samsung tv de aktif oluyor altyazilar . Sorunun tv de oldugunu dusunmeye basladim.85 q70a kullaniyorum .Memnunmusun derseniz . ehhhh.. iste .Yatak odamdaki ju7500 un paneli bin kat daha guzel bundan .

  • efets E kullanıcısına yanıt

    Malesef hocam eski tv ler hem daha kaliteli hem daha saglamdı bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung Q70B var kalibrasyon falan bır ayar var mı oyun moduna otomatik geciyor ama renkler cok soluk ve netlıkten mı konstrat mı bılmıyorum kırılmalar çok belirgin oyunlarda bi ayarı bişeyi varmıdır bu modeli ya da benzer modeli kullanan var mı ? TCL C725 vardı onda sanki görüntü olsun parlaklık olsun daha bı yumusak daha bı guzeldi görüntü.

  • Panel listesi


    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]
  • merhaba samsung 65Q60B nasıldır. vatan computer da sordum bir bayiye size en son 18.700 olur dedi bir başka bayiye sordum 17.5a kadar indi. bugün alayım dedim zam geldi dediler. bu televizyonun asıl fiyatı nedir*

  • Samsung QE55Q70BATXTK QLED 4K Q70B Televizyonhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B12YLXCW/ref=cm_sw_r_apan_i_M7KVHFAMFJ7KEP2KHV3P

    Güzel rakam 15.100tl ben aldığımda 15.600 du genelde piyasada 17-18k bandında satıcı Amazon iade durumu daha rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Samsung 55Q70A 4k televizyonum var. Tv yi fabrika ayarlarına aldım. Servisin kurduğu kanallar silindi. Kendim kanal araması yapıyorum çoğu kanallar eksik ve gereksiz bir sürü kanal çıkıyor.
    Bana 55Q70A Televizyonu olupda kanal listesi atabilecek bi arkadas varmı? Usb den direk aktarmak istiyorum. Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 55Q80R var bende, fakat taşınırken ekranı hasar görmüş. Önce siyah çizgiler vardı, sonra ekranda gitti tamamen. Panel değişimi gerekli dediler, değişim 8000 di en son. MediaMarkt’ta değiştirsem mi diye sordum, orjinal ekran kullanılmıyor, ilk aldığınızdaki görüntüyü bulamazsınız dediler. Şu an QLED alacak durumda da değilim, yeni bir UHD mi alsam yoksa paneli mi değiştirmek mantıklı?

    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Merhaba bende 85 q70a var isterseniz mailinize atabilirim kanal listesini.

  • Arkadaşlar sorduğum soruda kimsenin bir fikri yok mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beceh B kullanıcısına yanıt

    q80r den sonra 8bine alacağınız tv ye hergün lanet ederek izlersiniz o yüzden değişim en mantıklısı artı yetkili servis o toplara girmez bence çünkü ispatlanırsa büyük sıkıntı yaşarlar

  • Sanırım arkadaş kendisi taşınırken kırılmış servis sıkıntısını konusuna katılıyorum kırılan panelin seri nosunu alırsınız farklı panel olursa dava açarım peşin anlaşalım dersiniz

    RNNN arkadaşımıza katılıyorum paneli değiştirin yeni tv olayına girmeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beceh B kullanıcısına yanıt

    mediamarkt yeni tv satmak için öyle söylemiştir hocam panel değiştirin sorun olmaz farklı panel takılacağı hiç ihtimal vermiyorum. uhd tvlere hiç bulaşmayın derim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.